Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızzzz yapsana bugün bi sende _Umutlu_Pozitif_

Geç döllenme ihtimali var mı kuzum? Geç yumurtlamış olabilir misin?

Canım biraz daha bekle belki geç olmuştur biraz daha gecikirse ve negatif de çıkarsa doktora gidersin

Sen nasılsın canım iyi misin
Canım ben doktora gittim dün. Doktor muayene etti. Akıntın var dedi gösterdi fitil verdi onu kullan günde bir tane dedi. Korunmana gerek yok dedi. Folden diye bir folik asit almamı söyledi.aldım. Bir de bu zamana kadar gittiğim hiçbir doktorun görmediği bir şeyi gördü. Adet bitiminde leke leke devamında geldiği oluyor mu dedi evet dedim.Önceki sezeryandan olan iyileşmeyen bir alanın, açıklığın var dedi gösterdi gördüm. O kanama yapıyormuş içten işte adet bitince leke leke gelmesinin sebebi bu dedi. Gebeliğe engel mi dedik hayır dedi ikinci doğumda ben bunu düzeltirim dedi. 2 ay üst üste kimyasal yaşadım dedim. Testte pozitif gördüm devamı gelmedi dedim. Bu aslında iyi bir şey hamile kalabildiğini gösterir dedi. Sağlıksız embriyo olursa vücut bunu atıyor dedi.Eşinden de sperm testine gerek yok çünkü hamile kalabilmişsin dedi. 3 ay daha deneyin dedi. Olmazsa yanıma bir daha gelin. Dedi.Öyle geldik eve. Bakalım 3 ay daha deneyeceğiz olmazsa marş marş sen nasılsın ne durumdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…