Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen kafandan sil söylenenleri benim doktorum bana ilk bunundedi sonra işte ben beslenme yaptım en son ağustos 13 regli oldum zaten ben regli bile olamiyorum pco da var 18 eylülde yenisi çatladı bak el birliğiyle toparlarız her ne ters gitmişse korkma ben ne 0.01 amh ile gebelik yakalayan gördüm o 1 varya günü gelince tık diye büyüyü veriyor çıkıveriyor bu süreçte sana sağlıklı beslenmek testle lh takip etmek bıkmadan düşüyor çünkü o mintiğin geleceği yumurta nerede hangi ayda saklı bilemiyoruz sonra pıt diye çıkıveriyor
NAsıl beslenebilirim peki neler yemeliyim neler yememeliyim daha tahlillerm de çıkmadı hoş bakalım neler çıkacak ona göre tedavi başlicam dedi

Günaydın kızlar yarın bat günüm aşırı heyecanlıyım göğslerimde aşırı ağrı var onun dışında başka bişey yok ama tabii bu hem regl hemde hamilelik belirtisi olabileceğinden kendimi umutlandırmasan bekliyorum sessizce 🥰 sizde durumlar nasıl 😍@mucizeOldu @_Umutlu_Pozitif_ iyilikperisi92 iyilikperisi92 @My_Moonlight06 @Demgey3 Ginnys Ginnys @Veziir ozguss ozguss ve diğer kızçeler
İnşallah belirtilerin hamileliktendir 🤰🏻
Ben cumartesi pazar test yaptım negatif

Ayyyy inşşş hamileismdir kuzu haber et bize de
Bende cuma randevu istedi doktor bakalım kese görürüz ims
Günaydın kızlar yarın bat günüm aşırı heyecanlıyım göğslerimde aşırı ağrı var onun dışında başka bişey yok ama tabii bu hem regl hemde hamilelik belirtisi olabileceğinden kendimi umutlandırmasan bekliyorum sessizce 🥰 sizde durumlar nasıl 😍@mucizeOldu @_Umutlu_Pozitif_ iyilikperisi92 iyilikperisi92 @My_Moonlight06 @Demgey3 Ginnys Ginnys @Veziir ozguss ozguss ve diğer kızçeler

Senin hangi gün pik olmuştu ?
Kuzum bende durum böyleydi hatta 10.11 de de pik di sonradan çatlama olsun diye havuç yedim oldu şükür o şekilde

Eklentiler

• 00EFA3CF-386C-4F82-963B-13F09604E21F.jpeg
    00EFA3CF-386C-4F82-963B-13F09604E21F.jpeg
    150,3 KB · Görüntüleme: 28
Kızlar tahlillerim bu şekilde prolaktin dışında diğerleri normal mi gebe kalmak için ?

Eklentiler

• 2C8BD8C5-C249-4D4C-85EF-1702866CABB8.png
    2C8BD8C5-C249-4D4C-85EF-1702866CABB8.png
    143,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 239B73EE-28C0-475C-B7B0-1D07903B4A30.png
    239B73EE-28C0-475C-B7B0-1D07903B4A30.png
    151,5 KB · Görüntüleme: 58
Kuzum ben sanki mesajlarda okuduğumda sen de bir silik çizgi gördük ama karıştırıyor mıyım başkasıyla
Kuzum bende durum böyleydi hatta 10.11 de de pik di sonradan çatlama olsun diye havuç yedim oldu şükür o şekilde
Evet cumartesi yaptığımda gölge vardı. Pazar günü yaptığımda bir şey çıkmadı. İlki kurumaydı ya da testin yanıltması diye düşünüyorum

Kızlar günaydın sizinle bir şey paylaşmak istiyorum açıkçası biraz moralim bozuk. Bugün doktora gittim adetin 3. Günü olduğu için hormon tahlili ve muayene olmak istedim. Doktor alttan muayene ettiğinde bana sağda 2 solda 2 yumurtan var yumurta rezervin az dedi. Buna göre tedaviye başlayalım dedi. Eşime de bir kaç soru sordu. Sperm testine gitmişti mayıs ayında o Raporu istedi gösterdik. Sana da vitamin vericem duruma göre vs dedi eşimde ileri hareketlilik %37 yazıyordu. Doğal yoldan hamile kalmam imkansız mı yani? Bu durumda olup hamile kalan var mı acaba? Moralim çok bozuldu.
Günaydın canım durum hakkında bilgim yok ama sana tavsiyem başka doktora da gözük istersen ve şunu biliyorum ki imkansız diye bişey yoktur

NAsıl beslenebilirim peki neler yemeliyim neler yememeliyim daha tahlillerm de çıkmadı hoş bakalım neler çıkacak ona göre tedavi başlicam dedi
Prof doktor gökalp Öner var instgramda bak onun kitabi var tüp bebek doktoru ama yazdığı beslenme öneri ile çok gebe kalan var bende onunkiler gibi beslendim sürekli Akdeniz tipi deniliyor ama doktorun ki özel bir durum direk nokta atışı mutlaka bak

X