Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle mi diyorsun eşimde kızıtpr He doktor ne diyorsa onu yap diyr neySe bakcam duruma göre Allah herkese nasip etsin
Doktor ver dediyse ver verme dediyse verme önündeyken istedim ben doktor istemedi zannettim.ama sana şunu söyleyim bence yine sonuç güzel gelir içim ferah benim yani

Doktor ver dediyse ver verme dediyse verme önündeyken istedim ben doktor istemedi zannettim.ama sana şunu söyleyim bence yine sonuç güzel gelir içim ferah benim yani
Allah razı olsun yA Arada adet agrııs geliyor alışkanlık tuvalete gidip peçete ile bakıyorum ama normalmıs

Evet okuyor ana normal bende iki kez oldu daha olmadı
Ben ama adet tarihindeyim ondan sa olabiliyormuş tedavime göre 16/17 kasım bat
Normalime göre 23 ekimde en son adet oldum
Vücut da adet olmaya alıştığı ıcın ondan sa olabılıyor diyorlar arada oluyor günde 3 ya da 4 kere felan

Geçecek bunlarda kalmıyor daha başka ağrılar oluyor bineceksin kalça ağrısı diye bir şey tattım geçen hafta offfff yürümeye çalışıyorsun ama olmuyor resmen işkenceydi oda geçti böyle sürekli bir durumlar değişecek hepsine alışacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…