- 29 Ekim 2021
- 1.410
- 1.421
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.301
Evet canım durdukça belirginleşti hattaVallahi var çıktı mı hemen
Ay ben görüyorum yaaaEki Görüntüle 3163852
Kızlar selambir şey görebiliyor musunuz? Yarın test yapacaktım ama dayanamadım
Bat a kac gun kaldiGözle bakınca daha belirgin durdukça biraz kızardı hatta. Testin azizliğine de uğrayabilirim bilmiyorumbakalım yarın netleşecek teşekkür ederim
Evet baya büyüdük teyzesi hatta 12. Haftaya girdik 11 bittiYa senin miniğin maşallah 11 haftalık olmuş
Doktor ver dediyse ver verme dediyse verme önündeyken istedim ben doktor istemedi zannettim.ama sana şunu söyleyim bence yine sonuç güzel gelir içim ferah benim yaniÖyle mi diyorsun eşimde kızıtpr He doktor ne diyorsa onu yap diyr neySe bakcam duruma göre Allah herkese nasip etsin
Ay ben görüyorum yaaa
Canım benim adetlerim düzensiz o yüzden tam bilemiyorum. Ovulasyonla takip ettim, bugün yumurtlamadan sonra 10. GünBat a kac gun kaldi
İnşallahGüzel haberlerini bekliyorum
Allah razı olsun yA Arada adet agrııs geliyor alışkanlık tuvalete gidip peçete ile bakıyorumDoktor ver dediyse ver verme dediyse verme önündeyken istedim ben doktor istemedi zannettim.ama sana şunu söyleyim bence yine sonuç güzel gelir içim ferah benim yani
Evet okuyor ana normal bende iki kez oldu daha olmadıAllah razı olsun yA Arada adet agrııs geliyor alışkanlık tuvalete gidip peçete ile bakıyorumama normalmıs
Atsana bi son haliniEvet canım durdukça belirginleşti hatta
Ben ama adet tarihindeyim ondan sa olabiliyormuş tedavime göre 16/17 kasım batEvet okuyor ana normal bende iki kez oldu daha olmadı
Geçecek bunlarda kalmıyor daha başka ağrılar oluyor bineceksin kalça ağrısı diye bir şey tattım geçen hafta offfff yürümeye çalışıyorsun ama olmuyor resmen işkenceydi oda geçti böyle sürekli bir durumlar değişecek hepsine alışacağızBen ama adet tarihindeyim ondan sa olabiliyormuş tedavime göre 16/17 kasım bat
Normalime göre 23 ekimde en son adet oldum
Vücut da adet olmaya alıştığı ıcın ondan sa olabılıyor diyorlar arada oluyor günde 3 ya da 4 kere felan
E bunda baya belli kuzum yaaEki Görüntüle 3163977
Fotoğrafa yansıyor mu bilmiyorum
Predictor yaptım az önce onda çıkmadıE bunda baya belli kuzum yaakan versene ayy heyecanlandım yine bi bebiş daha geliyoooor
Evet epey koyulaşmış bugün yapacak mısın test?Eki Görüntüle 3163977
Fotoğrafa yansıyor mu bilmiyorum
Yapmışsın bileEki Görüntüle 3164054 Eki Görüntüle 3164055 Eki Görüntüle 3164056
Günaydın kızlar ben göremedim ama yine size de atıyorum farklı açılardan. Diğer test yanılttı sanırım beni. Olsaydı bunda çıkardı diye düşünüyorum.
M mucizeOldubitliKedi R Random3 Childdevelopment Ginnys
Bi önceki yaptığın testin hassasiyeti bundan daha fazla. Bekledikçe bir şey çıktı mı?Eki Görüntüle 3164054 Eki Görüntüle 3164055 Eki Görüntüle 3164056
Günaydın kızlar ben göremedim ama yine size de atıyorum farklı açılardan. Diğer test yanılttı sanırım beni. Olsaydı bunda çıkardı diye düşünüyorum.
Ben 3. Fotoda hafif golge görüyorum canim daha 10. Günün zaten bekle birkaç gün cok umitlenme ama umudunu da kirmEki Görüntüle 3164054 Eki Görüntüle 3164055 Eki Görüntüle 3164056