- 29 Ekim 2021
- 1.410
- 1.421
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #32.321
Yok canım bunda bekledikçe bir şey çıkmadıBi önceki yaptığın testin hassasiyeti bundan daha fazla. Bekledikçe bir şey çıktı mı?
Doğru söylüyorsun bekleyeceğim şimdilik adet olmazsam tekrar bakarımBen 3. Fotoda hafif golge görüyorum canim daha 10. Günün zaten bekle birkaç gün cok umitlenme ama umudunu da kirm
Aynen öyle :) bakalım. Bu adet agrıları ne zaman son bulacakGeçecek bunlarda kalmıyor daha başka ağrılar oluyor bineceksin kalça ağrısı diye bir şey tattım geçen hafta offfff yürümeye çalışıyorsun ama olmuyor resmen işkenceydi oda geçti böyle sürekli bir durumlar değişecek hepsine alışacağız
Testlerin hassasiyeti farklıdır ha çünkü biraz testlerinle oynadım 3.testinde gölge var gibi bak 2. Testini de biraz oynadım sana atıyorum işaret ettiğim yerde ince çizgi var sankiEki Görüntüle 3164054 Eki Görüntüle 3164055 Eki Görüntüle 3164056
Günaydın kızlar ben göremedim ama yine size de atıyorum farklı açılardan. Diğer test yanılttı sanırım beni. Olsaydı bunda çıkardı diye düşünüyorum.
M mucizeOldubitliKedi R Random3 @Cgh Ginnys
Ayy teşekkür ederim canım uğraşmışsın bu testi daha önce kullanmıştım beta 14 ken bile ip ince kırmızı çizgi çıkartıyor. Açık halini de atayımTestlerin hassasiyeti farklıdır ha çünkü biraz testlerinle oynadım 3.testinde gölge var gibi bak 2. Testini de biraz oynadım sana atıyorum işaret ettiğim yerde ince çizgi var sanki
Ama bu testlerde önünde cam var ya bilemedim yani içini mi söksek
Testlerin hassasiyeti farklıdır ha çünkü biraz testlerinle oynadım 3.testinde gölge var gibi bak 2. Testini de biraz oynadım sana atıyorum işaret ettiğim yerde ince çizgi var sanki
Ama bu testlerde önünde cam var ya bilemedim yani içini mi söksek
Önceki yaptığın test hangi markaydıYok canım bunda bekledikçe bir şey çıkmadı
İlk yaptığım comfort days bugün yaptığım predictor earlyÖnceki yaptığın test hangi markaydı
Rica ederim ne demek ama o kadar uğraştım göremedimAyy teşekkür ederim canım uğraşmışsın bu testi daha önce kullanmıştım beta 14 ken bile ip ince kırmızı çizgi çıkartıyor. Açık halini de atayım
Sağ ol canım nasipRica ederim ne demek ama o kadar uğraştım göremedimyinede 10. Günün müş bekleyelim her zaman umut vardır
Evet çıkması lazımdı, o yüzden o gölgelere güvenmiyorum işteEki Görüntüle 3164054 Eki Görüntüle 3164055 Eki Görüntüle 3164056
Günaydın kızlar ben göremedim ama yine size de atıyorum farklı açılardan. Diğer test yanılttı sanırım beni. Olsaydı bunda çıkardı diye düşünüyorum.
Bugün 11. Gün.Evet çıkması lazımdı, o yüzden o gölgelere güvenmiyorum işteyumurtlamadan ne kadar geçti ki kuzum?
Ben aynı test birde farklı test diye bunnedenle demiştim çünkü algılama değerleri farklı sana ne umut vermek için nede ümitsizlik yaratmak için yazıyorum öncelikle bunu söyleyim.şimdi yanılmıyorsam 11. Günün aslında biraz erken bazen bazı durumlarda geç çıkıyor bazı kişilerde erken bunu bilemeyiz asla bu nedenle teste odaklanıp sakın üzülme yada kafanı karıştırma belki biz bile kafanı çorba ediyoruz her birimiz bir şey diyoruz bir bak gün bekle mesela cuma günü perşembe günü gidip kan ver hep aklındaki sorunlar cevap bulur hem aradan zaman geçmiş olur erken zamanda böyle bir test olup sonra negatif görüyorsun ama bazen oluyor sonradan tekrar çıkıyor bazen test yanılması olabiliyor o kadar çok örnek var ki kim be dese onunla ilişkili bağlantı bulacağız ve belkide farkında olmadan etkileneceksin bir kaç gğn daha bekle bence kan ver en temizi ben böyle farklı sonuçlarda daha fazla test yapmaktansa bekleyip kan vermeyi doğru buluyorum tabi naçizane tavsiye umarım herşey dilediğin gibi olurEki Görüntüle 3164054 Eki Görüntüle 3164055 Eki Görüntüle 3164056
Çok Teşekkür ederim canımBen aynı test birde farklı test diye bunnedenle demiştim çünkü algılama değerleri farklı sana ne umut vermek için nede ümitsizlik yaratmak için yazıyorum öncelikle bunu söyleyim.şimdi yanılmıyorsam 11. Günün aslında biraz erken bazen bazı durumlarda geç çıkıyor bazı kişilerde erken bunu bilemeyiz asla bu nedenle teste odaklanıp sakın üzülme yada kafanı karıştırma belki biz bile kafanı çorba ediyoruz her birimiz bir şey diyoruz bir bak gün bekle mesela cuma günü perşembe günü gidip kan ver hep aklındaki sorunlar cevap bulur hem aradan zaman geçmiş olur erken zamanda böyle bir test olup sonra negatif görüyorsun ama bazen oluyor sonradan tekrar çıkıyor bazen test yanılması olabiliyor o kadar çok örnek var ki kim be dese onunla ilişkili bağlantı bulacağız ve belkide farkında olmadan etkileneceksin bir kaç gğn daha bekle bence kan ver en temizi ben böyle farklı sonuçlarda daha fazla test yapmaktansa bekleyip kan vermeyi doğru buluyorum tabi naçizane tavsiye umarım herşey dilediğin gibi olur
Böyle düşünüp daha fazla üzme kendini. Olacak Allah’ın izniyle ve de en güzeli olacak sadece biraz sabır canım. Sabaha var mı testin?Bugün 11. Gün.
9 kasım pikti 10 kasım çatladı. Hayırlısı.. yapacak bir şey yok
Belirtilerim çok fazlaydı o ümitlendirdi aslında beni. Hala kasık bel ağrılarım var mesela.
Bazen anne olma ihtimalim gittikçe azalıyor gibi hissediyorum. Rabbim kimseyi aratmasın çok zormuş kaybetmek
Ayın 20 si ve 21 en önemli iki gün çünkü çatlamış çatlayınca boş geçmemek gerek ama bu değil ki olmamış demek… yine olmuş çünkü diğer iki gayet iyi kız bebek şansı yüksekKizlar merhaba
Sat 1 Kasım bat 2aralik görünüyor. Bu ay pik 18inde oldukalpli kısımlar yumurtlama öncesi değerlendirdiğimiz günler. Aslında bu ay regliden sonra 2 3 günde bir çalıştık. Bu akşamda (20 Kasım )değerlendireceğiz bir aksilik olmazsa.
Günler güzel değil mibir umut var yani ne dersiniz
Seni çoook iyi anlıyorım bende pco hastasıyım adet olmuyordum test o nedenle en sevdiğim takip yöntemi tam günümü buluyorum sonrasında 14 gün sayıyorum tabi regli olmuyorum ama olduğunda tam zamanı 14. Gün oluyor benimde 50-60 gün yapıyor bazen daha uzun sonra ilaçla hatta hiç adet olmadan yumurtlamaya devam ediyorum bazen ki gebeliğimde adetten sonraki 4. Yumurtamdı düşün artık böyle olunca regl olmak hayal… neyse bunları sende biliyorsun ama bilmediğin belkide şu bir söğüde 1 şans varken bizde birsürü şans oluyor ywterki beslenme düzenle doğurgan beslenme yap bak Prof.doktor Gökalp var Kayseri’de o adamın bir kitabı var ki şahane mutlaka edin bir gebenin günlüğü var o sayfada bir salata var hergün yenilecek onun içeriğinde öyle sonra bol yürüyüş ve günde 3 lt su tavsiye ederim.ben hepsini yaptım birde clife kullandım.. ama tabi hepsi için önce genlikten emin olmak lazım kan ile sonrası inanki su gibi gelecek ama sen iyi olursan moralin güzel olursa neşen güzel olursa benim ilk gebeliğim ve yaşımda 38 ama hem moralim yüksek tuttum herşeyden önce sen değerlisin önemlisinÇok Teşekkür ederim canım
Bende pko var döngülerim genelde uzun ve düzensiz 30-60 gün arasında değişiyor. 2 gebeliğimi de döngüm 50 günü geçtikten sonra öğrendim geç yumurtladığım için. Bu sefer inositol takviyesiyle erken yumurtlama gördüm o da bende bir beklenti oluşturdu. Bazen çıkmazda hissedebiliyorum maalesef. Adet olmazsam düzenli ilişkiye devam etmeyi düşünüyorum belki diğerleri gibi olur. Hakkımızda hayırlısı olsun. Tekrar teşekkür ederim