Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tesadüfen gördüm sayfanızı. Hepinize merhaba✋ benim aylarca çocuğum olmadı en son ay incir kürü yaptim regl bittikten sonra ve o ay hamile kaldım. Denk mi geldi o mu vesilesi oldu bilmiyorum ama söylemek istedim zararı olan bişey değil diye. O ay diğer aylardan farklı olan şey sadece buydu. Bir de biliyorum çok zor ama bebek düşüncesi olmadan ilişki çok çok önemli. Aylarca senelerce bekleyip bunu yapmak çok zor biliyorum ama aşırı etkili 😔
Hadi bakalım inşallah derman olur birimize 🤲🏻

Almışken plus alırım heralde, daha iyidir plus olduğuna göre 🤣🤣 ama mesajlar gitmiyor bu adama yaa. Kuzum adendoyu alsam istediğim zaman başlayacak mıyım ona? Hamile kalırsam bırakacak mıyım, devam edecek miyim. Özellikle adendoyla ilgili hiçbir yerde bilgi bulamadım
Plus olani ile standart eş paketinin içeriği aynı tatlim,macun kivaminda olduğu için zorlana bilirsin yerken

Biz haylan küsüz 🤣🤣🤣
Biz mi inatçıyız onlar mı anlamıyor😂 erkekler konu kapatmayı beceremiyor bence bi özür dilemek yada bi tamam uzatmayalım boşverelim kırmayalım birbirimizi diyemiyorlar kolay kolay konu açık kalınca biz sinir oluyoruz onlarında saatler sonra aklı geliyor başına😂😂😂 genelde ben akşama doğru neden tartıştığımızı unutup nasıl gönlümü almadan konu kapatmaya çalışır diye sinirleniyorum öğrenecekler zamanla 4 sene sonra öğretebildim ben tartıştıktan hemen sonra konu tatlıya bağlanacak gönüller alınacak yoksa her geçem dakika sinir katsayımız çıkar ahahaha 😂😂
Biz baristik ilk tartıştık sonra baristik 3-4 gündür cinsellik istemiyor yatip uyuyor dünde doktora beraber gittik biliyor iliskiye girilmesi gerektiğini. Kavga sebebimizde yeğenleri tatile gitmek istiyor yakin yere yenge senle gidelim dediler tamam dedi kızlara ayarlıycam biyer dedi. Dünde soruyorum naptn kizlar senden haber bekliyor dedim. O öyle bisey dememis benim ne işim varmis benim basımın altindan cikmis gece yatakta bunlari söylüyor. Yani olanıda inkar ediyor kızdım bende haliyle. Zaten 3/4 gündür de yatmasi sinirimi bozmustu. Bizde tartismayi cok uzatan ciftler degiliz. Ama dün yumurtlama işi olmasaydi gerckten yatar uyurdum o derece sinirlendim surat asardim konusmazdim🙄

Biz baristik ilk tartıştık sonra baristik 3-4 gündür cinsellik istemiyor yatip uyuyor dünde doktora beraber gittik biliyor iliskiye girilmesi gerektiğini. Kavga sebebimizde yeğenleri tatile gitmek istiyor yakin yere yenge senle gidelim dediler tamam dedi kızlara ayarlıycam biyer dedi. Dünde soruyorum naptn kizlar senden haber bekliyor dedim. O öyle bisey dememis benim ne işim varmis benim basımın altindan cikmis gece yatakta bunlari söylüyor. Yani olanıda inkar ediyor kızdım bende haliyle. Zaten 3/4 gündür de yatmasi sinirimi bozmustu. Bizde tartismayi cok uzatan ciftler degiliz. Ama dün yumurtlama işi olmasaydi gerckten yatar uyurdum o derece sinirlendim surat asardim konusmazdim🙄
O iş tamam mı sen onu söyle 😂

Almışken plus alırım heralde, daha iyidir plus olduğuna göre 🤣🤣 ama mesajlar gitmiyor bu adama yaa. Kuzum adendoyu alsam istediğim zaman başlayacak mıyım ona? Hamile kalırsam bırakacak mıyım, devam edecek miyim. Özellikle adendoyla ilgili hiçbir yerde bilgi bulamadım
Pluslar karısım olan kuzum hap yutamayan için onun yanına genelde minera veriyor doktor en standartı eş paketi evet ben bir kaç kere dinlemiştim canlı yayında düşükleri olanlara adendo baslatıyo mesela şöyle yaparsın yumurtlamadan sonra adendoya basla hemen ben suan hala kullanıyorum adendo bebeğin tutunması için

Pluslar karısım olan kuzum hap yutamayan için onun yanına genelde minera veriyor doktor en standartı eş paketi evet ben bir kaç kere dinlemiştim canlı yayında düşükleri olanlara adendo baslatıyo mesela şöyle yaparsın yumurtlamadan sonra adendoya basla hemen ben suan hala kullanıyorum adendo bebeğin tutunması için
Bu ay olmazsa bu mfk nın kürlerine başlayayım mı? Tecrübeli olanlar önerir mi?
İnstagram kullanmıyorum o yüzden inceleyemiyorum önerileri . Adam direkt mi iletişime geçiyor instagramdan yoksa telefonla mı

Bu ay olmazsa bu mfk nın kürlerine başlayayım mı? Tecrübeli olanlar önerir mi?
İnstagram kullanmıyorum o yüzden inceleyemiyorum önerileri . Adam direkt mi iletişime geçiyor instagramdan yoksa telefonla mı
Dmden cevap veriyor birde mfk ürünleri yaz orda sayfasından bilgilerini fln doldurup doktora yazabilirsin ordanda dönüş yapılıyor ben mfk 3. Eş paketiyle gebe kaldım canım kimisi ilk aydan kalıyor kimisi 2 kimisi 3 eş paketi alıp eşinle birlikte kullanıyorsun birde regli bitti ilk ilişkin olcak diyelim 3-2-3-2 kuralına uyuyosun yani bgn reglin bitip ilişki gününse bir sonraki ikişkin 3. Gün yani cmtsi oluyor sonraki 2. Gün yani pztsi giriyosun sonra tekrar 3 perşembe sonra 2 cmtsi girip bitiryosun pcoslular içinde 21. Gün ilişki

Dmden cevap veriyor birde mfk ürünleri yaz orda sayfasından bilgilerini fln doldurup doktora yazabilirsin ordanda dönüş yapılıyor ben mfk 3. Eş paketiyle gebe kaldım canım kimisi ilk aydan kalıyor kimisi 2 kimisi 3 eş paketi alıp eşinle birlikte kullanıyorsun birde regli bitti ilk ilişkin olcak diyelim 3-2-3-2 kuralına uyuyosun yani bgn reglin bitip ilişki gününse bir sonraki ikişkin 3. Gün yani cmtsi oluyor sonraki 2. Gün yani pztsi giriyosun sonra tekrar 3 perşembe sonra 2 cmtsi girip bitiryosun pcoslular içinde 21. Gün ilişki
Çok teşekkür ederim canım bilgilendirme için.
İnternetten sayfasından bakim o zaman.
Cumartesi bat günüm geçsin, bu ay da tutmadıysa önümüzdeki ay için bi bakalım.
Bir de gynoseed ten bahseden var onu kullanan var mı aranızda?

Olsun geldi geçtiii boşver 😀😀😀

Çok teşekkür ederim canım bilgilendirme için.
İnternetten sayfasından bakim o zaman.
Cumartesi bat günüm geçsin, bu ay da tutmadıysa önümüzdeki ay için bi bakalım.
Bir de gynoseed ten bahseden var onu kullanan var mı aranızda?
Ben kullandığım ay hamile kaldım ama düşük yaptım maalesef. Doktorum düşüğün jelle alakalı olmadığını söyledi

X