Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde aklıma şey geldi şimdi isimlerimizin yanına da yaşlarımızı da mı yazsak tabloda hani böyle söyleyince belki unuturuz birine ablalık yapacaksak falan yada küçüksek döner hemen tabloya bakar ona göre yazardık

Kızlar tesadüfen gördüm sayfanızı. Hepinize merhaba benim aylarca çocuğum olmadı en son ay incir kürü yaptim regl bittikten sonra ve o ay hamile kaldım. Denk mi geldi o mu vesilesi oldu bilmiyorum ama söylemek istedim zararı olan bişey değil diye. O ay diğer aylardan farklı olan şey sadece buydu. Bir de biliyorum çok zor ama bebek düşüncesi olmadan ilişki çok çok önemli. Aylarca senelerce bekleyip bunu yapmak çok zor biliyorum ama aşırı etkili

İncir kürü nasıl oluyor? Ay onu nasil yapacağız ya yumurtlama günü benim aklımdan muhakkak geçiyor engelleyemiyorum

İncir kürü nasıl oluyor? Ay onu nasil yapacağız ya yumurtlama günü benim aklımdan muhakkak geçiyor engelleyemiyorum
Benim yaptigim bir tabağa hakiki zeytin yağı koydum içine bir incir ekledim. Bir gece bekletip yedim ve içine tekrar incir koydum. Bu şekilde 2-3 hafta yaptım sonra bıraktım.
Diğer dediğimi de şuradan çıkardım ilk hamile kalana kadar 2 sene falan geçti yaklaşık ama ikinci çocuğumda böyle bir dusuncem yoktu ne zaman olursa diye ilişki yaşadım ve hemen kaldım. Sonrasında hiç çocuk dusjnmedigim korundugum bir zamanda hamilelik oldu. Halbuki ilk çocuğuma ne kadar zor kalmistim. Ama onda dediğim gibi aklımdan hiç çıkmıyordu çok üzülüyordum, yumurtlama günleri zehir oluyordu bazen.

Yok canım 8 aydır deniyoruz doktor 1 yıl sonra gel dedi ama artık yeter Eylül ekim gibi gideceğiz doktora
Aaa aynı bizde 8 aydır deniyoruz Evet 1 yıldan önce bakmıyorlar pek bende drmfk takviyelerini kullanıyorum bu ay nasip inşallah hepimizin hayırlısıyla sağlıklısıyla bebişi olur Acelecimiyiz doktorlarmı ağırdan alıyor anlamadım 1 sene bekletme konusu bana uzun bir süre gibi geliyor

Aşko istanbul arnavutköy deyim ben 30 yaşımdayım bi kaç ay sonra 31 olcam püüü sen azerbaycan daydın dimi kuzum
Ayy çok iyi yaa doğum gününe az kalmiş, inşaallah o zamana kadar tüm sıkıntıların geçer bebişinle beraber kutlarsın
İvit canim Azerbaycanlıyım ve orada yaşıyorum
Hadi bakalım çalışmaya başla kız
Benim bat 26 ağustos canım
Bende kasım da 26 yaşında oluyorum Mersindeyim 3 yıldır evliyim 3 yıldır da deniyoruz
Aha yaşca benden küçük birinide buldum heytt beee

Ay inşallah canım uğurlu gelsin burası bize 1 sene gerçekten uzun benimle beraber korunmayı bırakan tüm tanıdıklarım hamile kaldı bile

Allah bağışlasın canım herkes öyle diyor da bilmiyorum nasıl çıkaracağız kafamızdan

Kuzum günaydın standart eş paketi var onu alabilirsin fodega bee panacea olan hem daha uygun fiyat olarak

Kuzum günaydın standart eş paketi var onu alabilirsin fodega bee panacea olan hem daha uygun fiyat olarak
Almışken plus alırım heralde, daha iyidir plus olduğuna göre ama mesajlar gitmiyor bu adama yaa. Kuzum adendoyu alsam istediğim zaman başlayacak mıyım ona? Hamile kalırsam bırakacak mıyım, devam edecek miyim. Özellikle adendoyla ilgili hiçbir yerde bilgi bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…