- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi Mucizemmm16
Küsme küsme alacağını al sonra küsmeye devamkeBiz haylan küsüz
Bence gel sende soğan kürüne başla her şeye faydalıymış iyi gelebilir ha canım. Baya araştırdım bi kaç kişiye iyi gelmemiş sadece ama o da tesadüf belkiBiz haylan küsüz
Hayırlısı ile tez zamanda olsun inşallah canım 1.5 yıldır mı deniyorsunuz doktora falan gittiniz mi bir sağlık probleminiz var mıKızlar beni de alın aranızaocaktan beri uğraşıyoruz bizde 1.5 yıllık evliyim daha tutmadı
Yok canım 8 aydır deniyoruz doktor 1 yıl sonra gel dedi ama artık yeter Eylül ekim gibi gideceğiz doktoraHayırlısı ile tez zamanda olsun inşallah canım 1.5 yıldır mı deniyorsunuz doktora falan gittiniz mi bir sağlık probleminiz var mı
İncir kürü nasıl oluyor? Ay onu nasil yapacağız ya yumurtlama günü benim aklımdan muhakkak geçiyor engelleyemiyorumKızlar tesadüfen gördüm sayfanızı. Hepinize merhababenim aylarca çocuğum olmadı en son ay incir kürü yaptim regl bittikten sonra ve o ay hamile kaldım. Denk mi geldi o mu vesilesi oldu bilmiyorum ama söylemek istedim zararı olan bişey değil diye. O ay diğer aylardan farklı olan şey sadece buydu. Bir de biliyorum çok zor ama bebek düşüncesi olmadan ilişki çok çok önemli. Aylarca senelerce bekleyip bunu yapmak çok zor biliyorum ama aşırı etkili
Benim yaptigim bir tabağa hakiki zeytin yağı koydum içine bir incir ekledim. Bir gece bekletip yedim ve içine tekrar incir koydum. Bu şekilde 2-3 hafta yaptım sonra bıraktım.İncir kürü nasıl oluyor? Ay onu nasil yapacağız ya yumurtlama günü benim aklımdan muhakkak geçiyor engelleyemiyorum
Aaa aynı bizde 8 aydır deniyoruzYok canım 8 aydır deniyoruz doktor 1 yıl sonra gel dedi ama artık yeter Eylül ekim gibi gideceğiz doktora
Ayy çok iyi yaa doğum gününe az kalmiş, inşaallah o zamana kadar tüm sıkıntıların geçer bebişinle beraber kutlarsınAşko istanbul arnavutköy deyim ben 30 yaşımdayım bi kaç ay sonra 31 olcam püüüsen azerbaycan daydın dimi kuzum
Aha yaşca benden küçük birinide buldum heytt beeeHadi bakalım çalışmaya başla kız
Benim bat 26 ağustos canım
Bende kasım da 26 yaşında oluyorum Mersindeyim 3 yıldır evliyim 3 yıldır da deniyoruz
Ay inşallah canım uğurlu gelsin burası bizeAaa aynı bizde 8 aydır deniyoruzEvet 1 yıldan önce bakmıyorlar pek bende drmfk takviyelerini kullanıyorum bu ay nasip inşallah hepimizin hayırlısıyla sağlıklısıyla bebişi olur Acelecimiyiz doktorlarmı ağırdan alıyor anlamadım 1 sene bekletme konusu bana uzun bir süre gibi geliyor
Allah bağışlasın canım herkes öyle diyor da bilmiyorum nasıl çıkaracağız kafamızdanBenim yaptigim bir tabağa hakiki zeytin yağı koydum içine bir incir ekledim. Bir gece bekletip yedim ve içine tekrar incir koydum. Bu şekilde 2-3 hafta yaptım sonra bıraktım.
Diğer dediğimi de şuradan çıkardım ilk hamile kalana kadar 2 sene falan geçti yaklaşık ama ikinci çocuğumda böyle bir dusuncem yoktu ne zaman olursa diye ilişki yaşadım ve hemen kaldım. Sonrasında hiç çocuk dusjnmedigim korundugum bir zamanda hamilelik oldu. Halbuki ilk çocuğuma ne kadar zor kalmistim. Ama onda dediğim gibi aklımdan hiç çıkmıyordu çok üzülüyordum, yumurtlama günleri zehir oluyordu bazen.
Kuzum günaydın standart eş paketi var onu alabilirsin fodega bee panacea olan hem daha uygun fiyat olarakS sultansultan90_Umutlu_Pozitif_ kızlar yaa siz hakimsiniz bu mfk ya. Ben biraz başlıklara baktım da eş paketi kullananşar ilk aydan hep hamile kalmışlar. Eşime önce fiyatı söyledim, boşver dedi. Sonra bu yazılanları okuyunca diğer ayı beklemeyelim o zaman hemen alalım dedi ama ben ne kullanmalıyım ve ne zaman başlanmalı, nasıl kullanılmalı hiçbişey bilmiyorum. Siz bi el atıverin hayrınıza
Almışken plus alırım heralde, daha iyidir plus olduğuna göreKuzum günaydın standart eş paketi var onu alabilirsin fodega bee panacea olan hem daha uygun fiyat olarak
Asla demezler öyle bisey bosuna beklemeÇok beklerçok kırgınım gelip özür dilemezse ben ettim sen etme demezse bu kez tamamen küsüm o derece
Bana hiç iyi gelmedi 3 ay döngüm bozuldu cok ağrı yaptı üstelik ben yarım biraktimBence gel sende soğan kürüne başla her şeye faydalıymış iyi gelebilir ha canım. Baya araştırdım bi kaç kişiye iyi gelmemiş sadece ama o da tesadüf belki
Taşşş ama nasıl bir taşSen hep taş sın yavrum
Günaydın papatyamGünaydın herkese gününüz güzel geçsin minnoşlar