Canım çok sıkkın... Yardım lütfen

kxuxbla

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2008
104
66
298
kızlar canım çok sıkkın bi yardım edin napim nasıl davranayım şimdi...dün işten çıktım eve dogru giderken aradım kayınvalidemi napıyounuz dedim baban çocugun saçını kestirmeye götürdü bende bekliyorum dedi.bende dedimki tek başına nasıl yapıcak.o durmaz dedim neyse kapttık.kayınvalidelere geldim.bi baktım oğlumun kafasında hiç saç kalmamış...halbuki ne kadar güzel uzun saçları vardı.dümdüz çok yakışıyordu kaşlarına kadar gelmişti saçları.14 aylık daha oğlum.daha öncede babsıyla biz beraber zor zabdederdik...mahalleyi ayaga kaldırırdı aglamaktan traştan korktugu için.canım çok sıkıldı neyse baba ne yaptın ne biçim yaptırmışsın çocugun saçını dedim.çocuk sıcakta çok bunaldı bende kestirdim diyo...bende dedimki ama tek başına nasıl olur.yazık dedim mahvetmişsin çocugun saçını dedim.ne kadar güzeldi saçları bayram geliyo dügüler var resim çekinecektik dedim.ama çok bozuldum görseniz kel gibi olmuş oğlum.bana neden sorulmuyo ben o çocugun annesiyim... kıyamadım o saçlara.... neyse çıkttık eve geldik.şimdi nasıl davranmalıyım sizce kızmakta haksızmıyım... agladım evdede...

olan olmuş artık canım üzülme yine uzar.. tabi keşke kızım saçlarını kestirelim filn diyip söyleselerdi sana ama sen şimdi belli etmişsin tepkini bi daha habersiz yapamaz galiba

senden izinsiz habersiz nasıl böyle birşey yaparlar yaaa çocugu bakıyorlar diye her hakkı kendilerinde nasıl buluyorlar ayy çok sinirlendim
eşiniz ne tepki verdi eminim hiç birşey dememiştir

büyükler cok seviyor çocukların saclarının kesilmesine...
onun için sürekli takip edeceksin çocuğun sacını onlara bırakmadan kestireceksin...

Çok haklısınız. Bende çok sinir lurum bu saç kestirme işine.
Böyle habersiz , emirvaki.
Eşinizde söylesin , sizde memnuniyetsizliğinizi belli edin.

Canım yine seninkiler iyiymiş ben anne babadan habersiz sünnet ettiren kaynana bile biliyorum. Dha çok bayramlar düğünler görür çok kafana takma ama yaptıklarıda ayıp kendi başlarına.

dedeler bayılırlar böyle şeyler yapmaya..
benim kızım da emzik emiyor, 2 yaşına yaklaştı.
bir dedesi her gördüğünde emziğini saklar 'koca kız oldu ayıp ayıp' der,
diğer dedesi 'çocuk dediğin emzikli olur' der. haydi buyur burdan yak.

oğlun halinden memnunsa sen de üzme kendini artık bu kadar.
eşinle konuşursun ailesiyle güzelce konuşur.
bir daha böyle şeylere niyetlendiklerinde danışmaları gerektiğini farkederler.

bir de merak ettim sen öyle tepki verdiğinde onlar ne yaptılar?

Sırf bu yüzden gerekirse ücretsiz izine ayrılacağım çocuğuma elimden geldiğince
kendim bakacağım ama kv me bırakmamak için elimden geleni yapacağım.
Çünkü benim kp de böyle biri. Kafasına göre takılır. Ben de laf ederim dayanamam.
Öyle kibar da söyleyemem sinirlenince.
Seyret kavgayı sonra

Tam bir saçmalık.

Asıl kızdığım karısı o adama diyemiyor mu saçmalama be adam torunumuz o bizim çocuğumuz değil
annesine babasına danışmadan saçlarını kestirmek olur mu?

Şunu diyebilen kv yi alnında öperim..

Asıl kızdığım karısı o adama diyemiyor mu saçmalama be adam torunumuz o bizim çocuğumuz değil
annesine babasına danışmadan saçlarını kestirmek olur mu?

Şunu diyebilen kv yi alnında öperim..[/B][/QUOTE]

işte sorun o torun o onların malı anne taşıyıcıydı görevini yaptı bitti.

kesinlikle yaygara çıkarır
agzıma geleni sayardım
bidaha da çocugumu oraya bırakmazdım
eşşek başı degilsin heralde demi
sana sorma geregini neden duymamışlar acaba

merhaba kübla,
görünce dayanamadım yazayım dedim canım
afedersin ama kocan ne ki anası babası ne olsun
kocanın saygı duymadığı kadını anası babası mı takacak!!
anladın sen beni...

Son düzenleme:
Belli ki uzun süredir çocuğun saçları uzun diye sinir oluyordular fırsatı bulunca kabağa çevirmişler Allah Allah büyükler ne tuhaf ya...

İşte kendileri de böyle görmüş, gençken onlara bir şey sorulmamış tabii. Mesela benim ananem kaynatasının yanında çocuğunu bile sevemezmiş düşün.

Eşine söyle bir daha yapmasınlar sana sormadan böyle şeyler gerçi sende üzüldüğünü belirtmişsin. Aman boş ver ya dert dediğin bu olsun fena mı hem çocuğun saçları gürleşir

sıkma güzel canını uzar yeniden uzaar, onlarda kötü niyetli değiller iyilik yapmışlar güya napıcaksın sinirin geçince rahatlarsın. benim eşimin aileside böyle iyilik yaparlar ama böyle yaparlar en azından kötü niyetli değiller ama saygısızlarr bunu söyle bana sormadan kestirmeyin saçını hiç birşey yapmayın de!!!

merhaba kübla,
görünce dayanamadım yazayım dedim canım
afedersin ama kocan ne ki anası babası ne olsun
kocanın saygı duymadığı kadını anası babası mı takacak!!
anladın sen beni...

süperr hafızan var canım yaa küblayı ramazanda kocası yumruklamıştı çok üzülmüştük ama kübla ders verip barışmıştı dimi....
neyse derdi oğlunun saçı olsun geçer bunlar

süperr hafızan var canım yaa küblayı ramazanda kocası yumruklamıştı çok üzülmüştük ama kübla ders verip barışmıştı dimi....
neyse derdi oğlunun saçı olsun geçer bunlar

canım ben takip ediyorum onu :)
ama ben kocasına ders verdiğini falan hatırlamıyorum
değil ders vermek kocası oruçluyken yanına yanaşmıştı da reddetmişti.. özür yok bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…