Canım çok sıkkın, iki farklı konuda bana bir akıl verin lütfen...

Çok teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı:)
Yazılanları okudukça arkadaşlarıma daha çok kırılıyorum, gözlerim doluyor, uzatmak istemiyorum olayı belki onlar için önemsiz bişe ama ben çok kırıldım cidden.
diğer konu ise bilmiyorum, tehlikeli bir psikolojideyim görüşmek için biliyorum, ama biri ile görüşmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki, boşluk mu yokluk mu bilemedim :KK43:

Eski sevgili guven vermiyor. Evliyken size yazmis. Belki sizi yara bandi olarak kullanacak, siz de yasim geldi diye dusunup hata yapabilirsiniz.
Evlilik isi kismet isi ama eski sevgiliyi dusunmeyin derim ben. Karsiniza daha iyi birileri cikacaktir

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar,
Ben böyle makul yorumlara ihtiyaç duyduğumda sizin fikrinizi almaya cok alıştım.
Şimdiden söyleyim, belki de çoğunuz için dert bile değil, o yüzden gerçekten ciddi sıkıntıları olanlardan da şimdiden özür diliyorum...
Yaş 33 oldu, hayatımda kimse yok. Aslında kendimle barışığım artık, yani evlenmemiş olmayı çok da sıkıntı etmiyorum. Ama yaşımız itibraiyle çevremde evlenip barklanmış, çoluğa çocuğa karışmış insanlar var. Ev gezmeleri ortamlarında herkes çift bir ben tekim, bu konunda zaman zaman arkadasların bana takılmalarına sebep oluyor. Aslında alışığım, yıllardır böyle bu durum ama mesela daha dün şöyle bir olay yaşadım: ev gezmesindeyiz, yine herkes eşiyle gelmiş, bi foto çekilecek,şaka ile karışık ipek çeksin hepimiz çiftiz o yalnız gibi bir laf atıldı ortaya. sonrasında bir ikisi de kahkahalarla güldüler. Biliyorum kötü niyetli denmediğini, ki deli dana gibi koca da aramıyorum ama inanın o kadar bozuldum ki :KK43: ve suratımdan çok belli ederim, bşraz daha oturdum kalktım gittim. Kırıldığımı anlayan oldu, anlamayan oldu, orası neyse...
Şakayı kaldırabilen biriyken nefen böyle etkilendim bilmyorum, hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Bişeler yazıyor arkadaslar okuyup cevap vermek bile istemiyorum. Napmalıyım ?

İkinci konum ise şu: geçen yıl eski sevgilimle karşılaştığımı yazmıştım. Evlenmiş olduğunu, ama mutsuz olduğunu söyledigini fln... bir yıl boyunca yılbaşı, doğumgünü, bayram gibi önemli günlerde benimle irtibata geçti kendisi. Onun dışında hiç bir iketişim olmadı. Geçen hafta ortak bir arkadasım aradı beni. Eşiyle bütün fotograflarını kaldırmış, takip etmiyorlarmış artık fln. Galiba boşanmış diye geçirdim içimden. Ki haklıymışım, dün beni aradı. Konuştuk baya. Tesadüf ki pazartesi günü seminer için onun bulunduğu şehirde olacagım. Geldiginde lütfen ara yemek yiyelim dedi. Şimdi artık evli barklı biri değil, belki görüşülebilir ama sorun şu ki ben hele ki son zamanlarda bu konudaki alınganlığım sebebiyle yanlış düşüncelere kapılıp, yara bandı pozisyonuna düşüp tekrar incinmek istemiyorjm. Ya da bunları düşünmek işin çok mu erken? Ama geçmişimiz olan biri neden görüşmek istesin. İnanın kafam çok karışık. Ne yapmalıyım? Nasıl düşünmeliyim? Nasıl düşünürsem alınmamaya, kafama takmamaya başlarım?
İlk olayın evli veya tek olmakla ilgisi yok bence. Arkadaş ortamında fotoğraf çekilecekse birinin çekmesini böyle nezaketsizce isteyen görgüsüz arkadaşlarında problem var. Kurulmakta haklısın ama böyle yontulmamış tipler hayatın her köşesinde karşımıza çıkabiliyor, takma derim😊 ikinci konu ise ayrılma sebebiniz ve şekliniz çok sansasyonel değilse, saygı kaybolmamışsa, hala duyguların varsa ve boşanmanın tam olarak gerçekleştiğinden eminsen görüşebilirsin. Ama kendini kaptırmamaya dikkat et

İlk olayın evli veya tek olmakla ilgisi yok bence. Arkadaş ortamında fotoğraf çekilecekse birinin çekmesini böyle nezaketsizce isteyen görgüsüz arkadaşlarında problem var. Kurulmakta haklısın ama böyle yontulmamış tipler hayatın her köşesinde karşımıza çıkabiliyor, takma derim😊 ikinci konu ise ayrılma sebebiniz ve şekliniz çok sansasyonel değilse, saygı kaybolmamışsa, hala duyguların varsa ve boşanmanın tam olarak gerçekleştiğinden eminsen görüşebilirsin. Ama kendini kaptırmamaya dikkat et
İnan kırıldım bi kere, bişe olmamış gibi de davranamıyorum duygularımı saklayabilen biri değilim. Toparlamam için biraz zamana ihtiyacım var.
Diğer konuda evet saygımızı hiç kaybetmedik, seviyeli bir sohbet var. Kaptırmamam lazım, ama başaramamaktan korkuyorum. Bakalım zaman gösterecek...

evliyken size mesaj atmis bir adamdan bahsediyorsunuz evli olupta eski sevgilisine mesaj atan insanin iyi niyetli yazdigini dusunmeyin
bu durumu icsel olarak beni unutamadi falan diye dusunmeyin bununla alakasi yok adam bildiginiz araniyor yani yerinizde olsam gorusmem
diger konunuza gelince allah hayirlisiysa versin yoksa hic olmasin hayirsiz bir evliligin icinde olmaktan daha iyidir evlenmemiş olmak
ye ic gez keyfine bak kismetinde varsa elbet birgun bulursun esini

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba kızlar,
Ben böyle makul yorumlara ihtiyaç duyduğumda sizin fikrinizi almaya cok alıştım.
Şimdiden söyleyim, belki de çoğunuz için dert bile değil, o yüzden gerçekten ciddi sıkıntıları olanlardan da şimdiden özür diliyorum...
Yaş 33 oldu, hayatımda kimse yok. Aslında kendimle barışığım artık, yani evlenmemiş olmayı çok da sıkıntı etmiyorum. Ama yaşımız itibraiyle çevremde evlenip barklanmış, çoluğa çocuğa karışmış insanlar var. Ev gezmeleri ortamlarında herkes çift bir ben tekim, bu konunda zaman zaman arkadasların bana takılmalarına sebep oluyor. Aslında alışığım, yıllardır böyle bu durum ama mesela daha dün şöyle bir olay yaşadım: ev gezmesindeyiz, yine herkes eşiyle gelmiş, bi foto çekilecek,şaka ile karışık ipek çeksin hepimiz çiftiz o yalnız gibi bir laf atıldı ortaya. sonrasında bir ikisi de kahkahalarla güldüler. Biliyorum kötü niyetli denmediğini, ki deli dana gibi koca da aramıyorum ama inanın o kadar bozuldum ki :KK43: ve suratımdan çok belli ederim, bşraz daha oturdum kalktım gittim. Kırıldığımı anlayan oldu, anlamayan oldu, orası neyse...
Şakayı kaldırabilen biriyken nefen böyle etkilendim bilmyorum, hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor. Bişeler yazıyor arkadaslar okuyup cevap vermek bile istemiyorum. Napmalıyım ?

İkinci konum ise şu: geçen yıl eski sevgilimle karşılaştığımı yazmıştım. Evlenmiş olduğunu, ama mutsuz olduğunu söyledigini fln... bir yıl boyunca yılbaşı, doğumgünü, bayram gibi önemli günlerde benimle irtibata geçti kendisi. Onun dışında hiç bir iketişim olmadı. Geçen hafta ortak bir arkadasım aradı beni. Eşiyle bütün fotograflarını kaldırmış, takip etmiyorlarmış artık fln. Galiba boşanmış diye geçirdim içimden. Ki haklıymışım, dün beni aradı. Konuştuk baya. Tesadüf ki pazartesi günü seminer için onun bulunduğu şehirde olacagım. Geldiginde lütfen ara yemek yiyelim dedi. Şimdi artık evli barklı biri değil, belki görüşülebilir ama sorun şu ki ben hele ki son zamanlarda bu konudaki alınganlığım sebebiyle yanlış düşüncelere kapılıp, yara bandı pozisyonuna düşüp tekrar incinmek istemiyorjm. Ya da bunları düşünmek işin çok mu erken? Ama geçmişimiz olan biri neden görüşmek istesin. İnanın kafam çok karışık. Ne yapmalıyım? Nasıl düşünmeliyim? Nasıl düşünürsem alınmamaya, kafama takmamaya başlarım?

İlk konu hakkında genelde böyle şeyler yapılıyor tek insana ortamlarda, yadırgamadım. Ama bence yaptıkları ayıp olmuş. Şöyle de bi şey var, eğer siz arkadaşlarınıza evlenmeyi ya da hayatınızda birisinin olmadığını önemsemiyor olduğunuzu söylediyseniz ya da umrumda değil vs. diye bahsediyorsanız arkadaşlarınız da zaten bu kız, bilinçli bu konuda, kendisi umursamıyor, yalnız olmayı istiyor gibi düşünüp, takmadığınızı zannedip öyle şeyler söylemiş olabilirler. Kötü niyet olmayabilir de.

İkinci konu, daha evliyken görüşme için mesaj attı mı? eğer öyle bi şey varsa bence görüşmeniz hoş olmaz. Olur da görüşmek isterseniz şunu sordunuz mu kendinize? Sırf birisi olsun, biriyle bi görüşme de olsa yaşayayım diye mi görüşüyorsunuz? Yoksa, gerçekten o kişiyle o olduğu için mi buluşmak istiyorsunuz? Mesela başka bir eski sevgiliniz olsaydı da buluşmak ister miydiniz? Bence bunlar önemli noktalar. Bir suda iki defa yıkanılmaz diye bir şey var. :/ Bir şey bitmiş, eski olmuşsa bir sebebi vardır eski olmasının, eğer bitmemiş olacak olsaydı eski olmazdı. Ben böyle düşünüyorum. Karar sizin tabii ki.

Bekar olmayı takmıyor değilsiniz sadece öyle görünmeye çabalıyorsunuz ben bunu anladım ve sakın bu psikolojiyle eski sevgiliniz ile görüşmeyin daha çok üzülürsünüz

Bekar olmayı takmıyor değilsiniz sadece öyle görünmeye çabalıyorsunuz ben bunu anladım ve sakın bu psikolojiyle eski sevgiliniz ile görüşmeyin daha çok üzülürsünüz
Aslında cidden iyiydim takmıyordum ama bu gibi ortamlar sayesinde mis gibi bir takıntım oldu.
en doğrusu görüşmemek galiba...

İlk konuda kesinlikle haklisiniz, kim olsa bozulurdu.
ikinci kisim icinse ben sizi pek naif gordum, durum boyle olmasaydi aman gezin tozun kafa dagitin size de iyi gelir derdim ama adamdan hayir gelmeyecegi belli ve siz de hemen kendinizi kaptirip uzulecege benziyorsunuz, o yuzden uzak durun derim.
evliyken eski sevgilisini yoklayan adamdan zaten hayir gelmez, sizleyken kimleri yoklayacagini bilemezsiniz.
ayrica simdi ben adamin ciddi bir iliski dusunecegini sanmiyorum tabiri caizse ipini koparmis it gibi ordan oraya saldirir. O yuzden hic bulasmamak lazim

Evliyken eski sevgilisine o ya da bu bi sekilde msj atan adamda ciddi bir aldatma potansiyeli sezerim ben. 33 yasiniza kadar dogru insani beklemissiniz ve benim ic sesim bu insanin dogru insan olmadigini soyluyor. Evliyken dahi gozu disardaymis sizle yeniden biseyler olsa hep bu gelir akliniza. Gerek yok bu kadar maceraya bence.

İlk konuda kesinlikle haklisiniz, kim olsa bozulurdu.
ikinci kisim icinse ben sizi pek naif gordum, durum boyle olmasaydi aman gezin tozun kafa dagitin size de iyi gelir derdim ama adamdan hayir gelmeyecegi belli ve siz de hemen kendinizi kaptirip uzulecege benziyorsunuz, o yuzden uzak durun derim.
evliyken eski sevgilisini yoklayan adamdan zaten hayir gelmez, sizleyken kimleri yoklayacagini bilemezsiniz.
ayrica simdi ben adamin ciddi bir iliski dusunecegini sanmiyorum tabiri caizse ipini koparmis it gibi ordan oraya saldirir. O yuzden hic bulasmamak lazim
“İpini koparan it” ne müthiş benzetmedir, çok iyi :))))
Haklısınız, maceraya gerek yok, kafam rahat en azından tekrar üzülmeye hiç gerek yok sonu şimdiden belli.

Bence alınmanız çok normal. Üstelik kötü niyetli olmasa bile evli kadınlar bunu bekar kadınlara sık sık yapıyor. Hava atar gibi davranıyorlar enteresan. Bana çok çok saçma gelse de ben de içten içe üzülüyorum, o yüzden tepkiniz gayet normal.
Eski sevgiliniz olduğuna göre siz bizden daha iyi tanırsınız, kötü niyetli mi değil mi nasıl biri siz daha iyi bilirsiniz.

O arkadaşlarınız ile aranıza mesafe koyun, iyi niyetli mi kötü niyetli mi tasnif etmeye gerek yok bence çünkü ortada büyük bir patavatsızlık var. Hepimiz çiftiz bir tek sen yalnızsın demek çok iyi niyetli de gelmiyor bana zaten. Bir tane de benim böyle arkadaşım var. Sürekli bana ne zaman evleniyorsun, evde kaldın senin gibi bir kız nasıl yalnız olur diye soran bir patavatsız. Gönül istiyor ki ben de ona “senin koca diye yanında gezdirdiğin gibilere tenezzül etmediğim için” diyeyim ama adab-ı muaşeret işte. Ben bunu diyemiyorsam o da bana karşı patavatsızlık yapmasın mümkünse. Arama mesafe koydum çokta huzurluyum enerjimi düşüren birinden uzak durduğum için. Size de aynısını tavsiye ederim.

Diğer mevzuyla ilgili olarak da, zannımca beyfendi bir boşluğa düşmüş. Ki evliyken de her boşluğa düştüğünde size ulaşmasından belli niyeti. Siz birileri sessizliği sevmiyor diye açtığı televizyon gibi olmak istemiyorsanız, net bir şekilde mesafe koyup yolunuza bakın. Gel deyince gel, git deyince git. Oldu paşam.

X