Yeni okudum konuyu.
Resmi ben de kaçırdım ama neyse çok bir şey kaybetmemişimdir malum etraf dengesiz erkekle dolu
Bir bayana bu tarz davranan bir insanın tipini az çok tahmin edebiliyorum.
Niyet yüze vurur ben buna çok inanırım.
Birlikteliği olduğu bir bayana bu şekil davranması resmen ayrılık bahanesi olmuş. Gözünün dışarıda olduğunun birinci göstergesi bu bence.
Bakımsız olduğunu düşünmüyorum ama belli ki bakımını kendisine yeterli derecede görmüyormuş bak bak bak. O neymiş acaba ne sanıyormuş kendini?
Ayrılığın yeni olduğu için canın çok yanıyordur, gururunu da kırmış tabi yaptığı bu dengesizlikle ama iyi ki de gerçek yüzünü şimdi dökmüş. Önce bunu düşünerek içini rahatlatman lazım.
Kendini yıpratınca iyi olmayacaksın aksine bu sende takıntı haline gelecek ve sürekli kafanda bir düşünce dönüp duracak. Belki sosyal çevreni bile etkileyecek. Bu kötülüğü kendine asla yapma.
Anladığım kadarıyla fedakar bir yapın var en azından o dengesize göre bayağı bir düşünceli ve fedakarsın. Değerinin karşılığını göremediğin için de çok canın sıkılmış, haklısın.
Biz kadınlar çok duygusalız, fedakarız, daha çabuk empati kurabiliyoruz ama biraz duygularını bir kenara bırakıp sadece mantığınla düşün.
Bırak gitsin ne hali varsa görsün. Sen ona zaten çokmuşsun.
Kimsenin ahı kimsede kalmaz.
İleride onun yüzünden döktüğün göz yaşlarına bile acıyacaksın emin ol sadece zamana ihtiyacın var ve inşallah Allah karşına öyle birini çıkarır ki bu yaşadığına bile iyi ki böyle olmuş da ondan kurtulmuşum dersin.