Canım acıyor. Çok yalnızım.

işin en kötü tarafı da bunları kimseye anlatamıyor olamam. babam o benim yaa diyorum ya tek bana yapsa şimdiye dayanamazdım zaten hassasım bişey oldu mu ben nerede hata yaptım diye kendime çok dönüyorum, allah vermeye tek bana yapsa ne yapardım. bu arad psikoloğum bana çok kızıyo ... kendimi çok eleştirip ben bir yerde hat mı yaptım idye kendimi yiyormuşum... karşımdakine yumuşak davranıyormuşum onun için bu kısır döngü olmuş babamla aramda. affetmemem lazımmış ... ağlasın da affetme off offf

yazdıklarını okudum. hayatta bazı olumsuzluklar başımıza geliyor nedenini bir türlü bulamıyoruz. bana da oldu, hayatımda bazı şeyler istediğim gibi gitmedi. çok ağladım. ama en sonunda Allah büyüktür dedim. böyle çıktım işin içinden. senin iyi haberlerini almak istiyorum. bu iyi bir iş olur iyi bir kısmet olur. sana dua ediyorum. inşallah işlerin düzelir. hep böyle gitmez inşallah. yalnız değilsin. kimsen yoksa Allah var.

diğer konularını da şöyle hızlıca okudum canım şimdi.

bak sakın bu halinde evlenme. evlen kurtul diyen olur. dinleme. ben bu sorunlarla uğraşırken aşık olduğum adamla evlendim. yanındaki insanın anlayamayaağı gibi bi derdin olunca daha yalnız hissediyo insan. daha koyuyor insana.

ailendeki sorunlar için utanmanı o kadar iyi anlıyorum ki. şimdi ben birine anlatıyorum diyelim dinle. oturup da niye aileme laf ediyosun. senin laf öleme hakkın yok ki. çeken benim. ama insanlar düşünemiyor. benm annemin durumunu eşim ailesinden kimse bilmez. söletmedim. yardımı bırak yarın bi gün laf sokarlar.

bakk hadi hayal kuralım.

çok güzel bi iş bulacaksın. maddi durumun düzelecek. babanın evinden kendi evine çıkacaksın. çevren değiecek. az ama öz dostun olacak. sadece seni anlayan yargılamayan. bi şey diyosa içten art niyetsiz diyen dostların olacak. aşık olacaksın... o da sana olacak. ama çalışan ayakları yere basan zor günleri tek başına atlatmış bi kız olarak o kadar güçlü olacaksın ki aşık olduğun adam ailenin hatalarını görünce sadece "ahh ne güzel huylu bi kızı sevmişim, bunca kötü şeyden dimdik çıkmış" diye sana daha da aşık olacak...

sen de adım adım gelip buraya yazacaksınn bunları bize. biz de senin için mutlu olacaz.

ben bi kere "ben demiştim" derim ama söz 1 kerecik :)))

inşallaahhh !!! tanımıyorum ama dediğim gibi işte hep desteksin, anlayışlısın, seni çoook seviyorum.

HEPİNİZE desteğiniz için ayrı ayrı teşekkür ederi kızlar. paylaşabilmek ne güzelmiş!

ay gene bişeyler geldi aklıma ne kadar birikmişse kusur bakmayın ya vallahi 34 yıllık ömrümün biriktirdikleri bunlar : benim çevremde hala benden destek bekleyen insanlar var ben bu durumdayken İNANABİLİYOR MUSUNUZ ???? onun için psikolog bana yanlış çevredesin dedi zahir :44: açıp bana telefonu eyvah ben ne yapacağım diye yakınırlarken ben evde 1 lira bile yokken oturuyor oluyorum. önce bi ne haber nasılsın deseneee

ay ay ayyy inşallaahhh allahım inşallah. inşallah allah söyletiyordur bunları sana !!! öyle bişey olsun da sen milyon defa söyle, söz ben yeter demeyeceğim sana ! SÖZ :) bi iş bulsam sonra da borçlarımı ödesem yalnız o zamana kadar ben nine olurum, aşık olacak adam bulunmaz olur çevremde gibi geliyor bana özel hayatımı da hiç yaşayamadım gitti gençlik, inasnın içinde ukte oluyor 40 ımdan sonra kırlarda kelebek gibi uçarım diye avutayım bari kendimi

şu ağızdan çıkan insanın kaderi oluyor. ben bu hatayı çok yaptım. benim yaptımı yapma ama dediğimi yap:)

ben "şanssızım" diye diye kendimi şanssız ettim.

kimse sana umut vermiyorsa sen kendine ver. bu yazdıklaırımı kendin hayal et. plan yap. hatta amaç yap kendine canım. aslaa "nerdeee olmazz" deme böyle negatif ne dedimse başıma geldi. kendine hep iyi şeyler yakıştır.

olacak görürsün.. ama sırayla sindire sindire... iş para aşk... hepsi bi anda olsa karışırsın. sırasıyla gelecek hepsi güzelim.

inşallah canım inşallah. ben böyle demezdim daha önce yakın çevremde yaşadılarımı şanssızlık olarak görüp nasipsizsin diyenler oldu. hatta bu konuyu gözümün önünde balandırarak çevrelerine bile anlattılar. kötü niyetleri yoktu ama çivi çakar gibi zamanla beni bu psikolojiye soktular.Ama param varken de hep çok şanslı insandım ben nedense dün akşam bi yakınım geldi bize beni zaten biliyorsun ağladım ettim bütün gün. görüyor nasıl yıprandığımı. kadın hala düzelecek allah büyük vs deyip manevi destek olacağına, bana dönmüş iki de bir meslek lisesine gitseydin ya, böyle olmazdı o zaman diyor işsiz kaldığımdan beri kendisinden bu lafı duyuşumun sayısı belli değil takıldı plak gibi. yahu 34 yaşında insanım ben. anneciğim benim okul hayatımla bir başına ilgilenirken siz uzaktan film seyreder gibiydiniz. şimdi akıl veriyorsun. verdiğin de akıl olsa. yani anlatmaya çalıştığım şey sırf konuşmuş olmak için konuşanlardan artık bıktıııım !!! ben ne güzel okuyordum, ev geçindirme derdinden hayatım kaydı, o üniversite eğitimimin yarım kalmasını bırakmış, meslek lisesinde okusaydın diyor. boşverecekmişim üniversiteyi ben hata yapmışım lafa bak

o oo çok teşekkür ederim çalışırım tabii. çalışırım ama bütün hayatımı burada anlattıktan sonra nasıl olur bu bilemedim esrasofocum. ilk aklıma gelen bu oldu kusura bakma

hayatinin o kisminin isle alakasi yok tanselcim.
is gorusmesine gidersen kendin soylemek istersen soylersin orda hayat hikayeni
ama o kismini benden duymazlar merak etme

ah be canım. demek zamanında üniyi kazanman nasıll onun içine oturduysa, şimdi misilleme yapıyor. ya güzelim böyle insan çok var. ne takıyon kafaya. hep olacak.

ben çok başarılı öğrenciydim. ilk girişimde istanbulu kazandım. üstelik onca şey yaşamama rağmen. millet yırtınıyodu ki çocukları okusun yok. sonra okul bitti hemen master kazandım. babamı doldurmuşlar "hiç bişi olamayan master yapıyo" geldi bana çattı. sanki okulu uzatmışım. diplomamı zaten almışım lisansdan. neyse iş bulamıyom ya bu çocukları okusun diye yırtınan çekemez kadınlar kına yakıyo. "o kadar okudun bak işsizsin" "o kadar okudun da ne oldu lise mezunuyla aynı para alıyosun".... daha neler neler..

ama ben üzülüp yaa öylee demiorum güzelim. çünkü ne neiyetle denildini biliyorum. he iyi niyetli olanı zaten hemen anlarsın. umut verir. geçmişi değiştiremeyecene göre ahhh naptın demenin ne faydası var karşındakine.

bana böyle yaklaşana ben " amann babamda da var kocamda da var ben oyalanmak için iş bakıyom" "valla ben bu bilgi birikimimm ve diplomamla eninde sonunda iş bulurum ama belli bi yaştan sonra tekrar diploma alınmaz" "çalışanlar da keşşke okusaydım diye hayıflanıyo" .... böle bi sürü ne niyetle laf sokuyosa o tarafından dik durup cevap veriyorum.

sen de yap. o insanlar için ne üzülücen. zavallı mutsuz insanlar. başkasının mutsuzluğunu görüp kendini avutmaya geliyo. Allah ıslah etsin.

hayatinin o kisminin isle alakasi yok tanselcim.
is gorusmesine gidersen kendin soylemek istersen soylersin orda hayat hikayeni
ama o kismini benden duymazlar merak etme

kesinlikle anlatmak istemem hele ki iş yerimde rica etsem firmanın yeri ve sektörüyle vb. ilgili bilgi verebilir misin ?

tanselciğim özel mesaja cevap veremiyorum henüz. mesaj sayım 100 olmadı. iyiyim Allaha şükür. senden ne haber. inşallah mesajımı görürsün.:79::79::79:

tanselciğim özel mesaja cevap veremiyorum henüz. mesaj sayım 100 olmadı. iyiyim Allaha şükür. senden ne haber. inşallah mesajımı görürsün.:79::79::79:

gördüm ben de iyiyim allaha şükür.. yani iyi diyeyim ki iyi olayım misali. Aynı bildiğin gibiyim henüz bi değişiklik yok maalesef... ama olur olmaz paylaşacağım mutlaka !!! o kadar kahrımı çektiniz inşallah güzel şeyleri de paylaşmak nasip olsun ...

Allahın izniyle güzel haberler bekliyorum.nefes alıyorsak umut var demektir. Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın.

bende iş bulmayanlardanım hemen evlen diyen mi dersin hep laf sanki düzgün adam var da biz evlenmiyoruz işsizlik çok kafaya fazla takma herşey olacağına varır.:93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…