- 31 Mart 2011
- 960
- 2
salla gitsin dün bizim işçiden ne duydum biliyormusun sinirlerim bozuldu kafam çok karıştı
ne duydun gııı hayırdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
salla gitsin dün bizim işçiden ne duydum biliyormusun sinirlerim bozuldu kafam çok karıştı
dün kuaföre gittim uyuzluk olsundiye benimkini aradım param yetmedi dedim o da işçiyle para yolladı dedim yanımızda çalışana ne yapıyorsun dedi ne yapayım bizim horhorda 1 evimiz var içinde kiracımız vardı dedi kiracıyı çıkarmışlar o eve 2 el eşya almışlar oraya götürecem şok oldum niye eşya koysunlarki
ev bizimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadiyaaa
ama gizli bişey yapmış olsa işçi neden sölesin ki sana yada bunu kendi evinde nie yapsın
işçiler beni çok sever bişey oldumu söylerle tabi haberi olsa işinden olurlar o yüzden bişey söyleyemiyorum
düşünsene birine imam nikahı yapıp oturtabilir
yokbe okadar da değil.sonuçta duyulur bu yapsa yapsa günlük eğlenmelik yapar tabi normal değilde uzun vadeli oturtamaz gibime gelio sonuçta sizin yer duyulur
arkamda bişeyler dönüyor bakalım hayırlısı
ben çok konuştum sen neler yapıyorsun
beni hiç sormaa çok çokkk doluyumm az işim var onu halledyim gelicem.eltimle ilgili bi sıkıntım var ama olayı anlatmam uzun olur ben daha önce konu açmıştım ordan oku onu devamını sen okuyunca anlatayım.