- 31 Mart 2011
- 960
- 2
40 milyara yakın altınlarım var
ayyyy cenneeeeeeeeeeetttttttttttt delimisinnnn asla ama asla kendine yaptır evi.sapıtma sakınn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
40 milyara yakın altınlarım var
ama sende zaten böyle bi düşünce var.allahım inşallah yuvanıza dirlik düzenlik verir kötü şeyler olmaz ama huzursuzluk mutsuzluk varsa ilerisi getirir bilemezsin.sende uyanık ol sen bayansın aslında eşinin düşünmesi lazım sadece eşinin değil erkeklerin bunu düşünmesi lazım düşünsene sonuçta ilerde boşanmış olsan çocuğunun anası doğru değilmi rahat ettirmesi lazım eşi rahat ettirmek çocuğu rahat ettirmektir.sadece eşin için demiorum tüm erkeklere
bu kadar sıkıntılı yorgun ümitsiz bi hayatta sigarasız olmaz be bacım :)
ayyyy cenneeeeeeeeeeetttttttttttt delimisinnnn asla ama asla kendine yaptır evi.sapıtma sakınn
kız yapmıyor nasıl yaptıracam
eskişehirdeyim yaşım 24 henüz evli değilim? peki siz?
eskişehirdeyim yaşım 24 henüz evli değilim? peki siz?
ozaman aldırma ev arkadaşım.o parayla kendin zaten alırsın üstüne koyarda saçmalama yaa ev yani bu başka şeye benzermi ya ben kötü nasihat vermiyimde bak çocuğun var ben ilerisi için söylüorum ozaman ortak karar alın çocuğun üstüne yapın
canım ALACAĞI EV 200 BİN TL
ister 200 ister 500 tatlım yaaa olsun verme derim altınlarını kendi fikrim.yada çocuğun üstünee engüzeli
İŞYERİNİN ARKA SOKAĞINDA ev zaten borç istiyor kredi çekecekmiş kredi bitince hemen alırım diyor
inanıyosan o başka canım sonuçta eşin ve ev alacak.
sen bi ara boşanmaktan bahsettiğin için söylüorum ben.böyle bi düşüncen varsa sen bilirsin tabiki hayırlısı olsun arkadaşım.yuva sonuçta bu
ben boşanmaktan vaz geçmedimki canım kendiside biliyor eninde sonunda ondan boşanacağımı evi alsın diyorum boşanırsam bi şekilde ondan alırım nasıl olsa bisürü evi var kıyameti koparır alırım
ay nediyim arkadaşım hayırlısı olsun ilginç bi kocan var