Günlüğüme de göz geçireyim şöyle bir kısa notlar düşeyim madem kararlar alındı
tam 1,5 ay falan oldu 125 kilolarda sürünüyorum
haftasonu alıp hafta için veriyorum ve bunun bana yaşattığı dev bir bunalım var.. sanırım depresyona girdim sebepsizce heryerim ağrıyo ve sürekli uyumak istiyorum spor yapamıyorum diyetse haftada 3 gün tartı öncesi onun dışında hiç dikkat edemiyorum
baya bi ipleri elimden kaçırdım tutmak istiyorum ama tutamıyorum. Bugün ipleri tutma çabalarımın biri daha başlıyor bu sefer daha kararlı hissediyorum tabi bunu saf proteinle geçecek bir haftasonu belirleyecek geçebilirse...
programımdan biraz bahsedeyim
yarın ve perşembe saf protein yapıcam cuma tartısına hazırlık için
ama cuma, cumartesi ve pazar da devam edicem saf proteine sonra pazartesi günü 21 gün şeker orucu
şeker orucunun içinde de pazartesi perşembeleri saf protein
spor da sabahları 21 dklık leslie, akşamları 45 dklık leslie olarak planladım yapamadığım günler aynı süre ile yürüyüş telafisi olacak.
bir defter tutucam akşamları menümü planlayıp yazıcam ve hiç dışına çıkmamaya çalışıcam. ertesi akşam yanlarına tik atarak günü not alıcam
günde 1 lt detoks duyu 1-1,5 lt normal su içicem. her sabah yulaf lapası yemeyi planlıyorum saf proteinler de dahil çünkü kolay bi kahvaltı hazırlaması kolay geceden de hazırlayabilirim. ara öğün kahve meyve zaten (sp de meyve yok)
öğlen evden hazırlayıp getiricem bişeyler tam buğday makarna, tavuk, salata ya da kahvaltılık gibi artık yemekhaneye gitmicem 10 tane yemek fişim var iade etmeye çalışıyorum iade almazlarsa diyetime uygun olanlara giderim
öğleden sonraki aram proteinli ara olacak. yumurta ve ayran temelli
omlet olur, haşlanmış olur günlük yumurtamı bu arada tüketicem saat 17-17.30 civarı evde oluyorum ama.. yani yumurtanın akabinde hemen akşam yemeği yiyorum
yapacak bişey yok 18.30-19 akşam yemeğim eve yaptıklarım uygunsa onlardan 2-3 kaşık yoğurtla birlikte uygun değilse yumurtanın yanına salata yapıp öğün haline getiririm
ve son ara öğün 8-9 gibi yeşilçay+kuruyemiş (sp de kuruyemiş olmayabilir)
iş yerinde 100 squat evde 100 mekik (bunu belki başlarda sayı olarak tamamlayamam ama arttırarak gider)
ayda 21 gün şeker orucu 3 gün sp diğer günler serbest (6 gün kalıyo zaten
)
haa bi de günde en fazla 2 dilim ekmek veya karşılığı (yulaf hariç)
böyle