- 25 Mayıs 2021
- 1.579
- 4.382
- 26
O da bişey yapamaz çünkü işi tehlikeye girer, baksana Sedat başa geçecek bu gidişleO kesin yaaaa ama hayri duydu ne yapcak acaba
Offf offfff nalanı çok salak durumuna ďüşüruyorr bezdum da yaaaO da bişey yapamaz çünkü işi tehlikeye girer, baksana Sedat başa geçecek bu gidişle
Aman kim inanır Hayriye, Beşir gibi olur sonuO kesin yaaaa ama hayri duydu ne yapcak acaba
Dizi daha uziycakk durr seennn öyle heemn pat diye ortaya çıkarırmıAman kim inanır Hayriye, Beşir gibi olur sonuite köpeğe söyler sonra da hasta olur
Birde çok ve boş konuşuyor bazen diziyi değiştirmek istedimBu hayri de gevşek bir tip ya hiç sevemedim
Hemde ne gebersiceeeeGeberisice Sedat
Aynen nolcak sizce nalan duydu mu telefonu :sHemde ne gebersiceeee
Evet ya baya bos konusmalari da var ama bir yandan da masumBirde çok ve boş konuşuyor bazen diziyi değiştirmek istedim
Bence duyduu ama sedat yalan uydurcak anasıyla konuştuğunu söylicek gibiiAynen nolcak sizce nalan duydu mu telefonu :s
Bir de sonunda o is oldu ama ne duygusuz adam sedatBence duyduu ama sedat yalan uydurcak anasıyla konuştuğunu söylicek gibii
Evettt keşke olmasaydıı çok üzüldüm onda ama baakBir de sonunda o is oldu ama ne duygusuz adam sedat
Valla ya yazik gorev gibi olduEvettt keşke olmasaydıı çok üzüldüm onda ama baak
Bitti o iş bozulduValla ya yazik gorev gibi oldu
Hamile kalir mis bi deBitti o iş bozuldu
Ayyy deme vallaha allah korusun hep öyle olur ya bideHamile kalir mis bi de
Insallah gerçeklerin farkina varir nalan. Hayri ye nasil asik olcak merk ediyrmAyyy deme vallaha allah korusun hep öyle olur ya bide
Bence onun hoşuna gidicek bi adam nalanın ama sanırım farah abdullah geliyormus o diziye hayrinin birseyi olcak galiba karısıInsallah gerçeklerin farkina varir nalan. Hayri ye nasil asik olcak merk ediyrm
Aaaa hadi ya isler karisacak yavrum nalan ne zmn mutlu olckBence onun hoşuna gidicek bi adam nalanın ama sanırım farah abdullah geliyormus o diziye hayrinin birseyi olcak galiba karısı