Camdaki Kız

Ama nalanı hep ötede bırakıyor hiç aramıyor sormuyor hep akşamları beraberleri çalışma yok adamlığı yok vallahi baydı beni bu sedatt
Hayri çok harika birinsan
Evet su is te olmadi bir türlü kiz okdr ugrasti surpriz yapti sansa bak odun gibi sedat:))))

Evet su is te olmadi bir türlü kiz okdr ugrasti surpriz yapti sansa bak odun gibi sedat:))))
Umurunda değilkiii ya kızzz umurunda olsa cana nı gorüyo hemen bırakıyo böyle birşey yok nalanı hayriden bi kıskandı ama kıskansa ne bi değerini bilmiyor

Umurunda değilkiii ya kızzz umurunda olsa cana nı gorüyo hemen bırakıyo böyle birşey yok nalanı hayriden bi kıskandı ama kıskansa ne bi değerini bilmiyor
Cok kiskanclik ta yok cok asik degil herhalde degisik biri

yokk be öyle çok kıskançlıkta yok amaaa bi nalandan vazgeçmiyor bide cana rahat bıraksa sedatı sedat zaten düzelecek bu cana aklını başını alıyor
Fesat cana pesini birakmiyor valla

Reactions: Jou
Çok ağlarım film izlerken,oyuzden başlayamadım cesaret edip , 13 yaşında kızım var , birlikte film izleyıp aglarız
çok duygusal bi hassasınız demekkii beni helak ediyor vallahii bu dizi bide gerçek olunca

sonundaaaa nalannn sedatıııı duydu cana yla konuştuğunuuu inşallah duymuşturr inşallahhh

Güzel diziymiş

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…