Hahahahahaha iyiymiş buYouTube bi yorum var hshahha
Nalanin kızı olur.
Feride Hanım : şimdi bu kızın evlenmesi lazım yoksa benden kurtuluş yok
Gitsin bi zahmet sallansınn görmemiş kadınnFeride kafayı iyice yedi akaldı sabredin addalara gidecek
Önce adil bey sonra feride gidecek..Gitsin bi zahmet sallansınn görmemiş kadınn
Aha ne dedim benÜff kesin annemle konuşuyordum der. Bu dizide de kimse telefonunu alıp dur bakim kimi aramışsın demiyor
Ay izleyemiyorum ne yazıkki eşim sağolsunAha ne dedim ben
Heee annem dedi, bizim salak Nalan da hemen ikna olduAy izleyemiyorum ne yazıkki eşim sağolsunöylemi demiş sedat
Ben sana önemli şeyleri yazarım aşkolson,Ay izleyemiyorum ne yazıkki eşim sağolsunöylemi demiş sedat
Ulaann bekliyoduk zaten ama nalanda hamileHeee annem dedi, bizim salak Nalan da hemen ikna oldu
Oooo yaaaaa canımsınn sne ammaaaaaBen sana önemli şeyleri yazarım aşkolson,
Aboovvv hayri nalanı alacak koynunaa
Cana ve Sedat cananın kocasını ikna etmek için dil döktü, cananın kocası hiçbir şey demedi sizi rezil edecem dedi. Ben bile korktumAboovvv hayri nalanı alacak koynunaa
Aboovv o adam saf sanıyorduk ama korkulur haCana ve Sedat cananın kocasını ikna etmek için dil döktü, cananın kocası hiçbir şey demedi sizi rezil edecem dedi. Ben bile korktum
Adam piskopat çıktıAboovv o adam saf sanıyorduk ama korkulur ha
Cana da şok tabii saf adamla değil psikopat adamla evlenmişim demiştirAdam piskopat çıktı
Rafet selenin kocasına sayıp sövüyordu yine, selen ortam yumuşasın diye hamileyim dedi herkes pamuklara sarıyor şuanCana da şok tabii saf adamla değil psikopat adamla evlenmişim demiştir
Evett yaa bende orayı açmışım varya masadayken tam neolcak şimdiRafet selenin kocasına sayıp sövüyordu yine, selen ortam yumuşasın diye hamileyim dedi herkes pamuklara sarıyor şuan
Bir de sernin eski aşkı falan var ol geri gelmiş, kim muamma