Bence gidiyolarr eve orda konuşuluyorr herkeisn yüzüne yüzüne tek tek soruyorr tabii önce sedata tokatı bigüzel yapıştırıyortekrar akşam yemeğinde niye Sedatla yan yana hiçbir şey olmamış gibi oturuyorlar . Umarım bir aldatmaca yoktur .
ben de olamam . Boyum iyi ama zayıfımHayalimdeki fizik ama asla olamam
Hem kısayım hem üstüm ile altım orantılı değil üstüm 36 kollarım 38 basenlerim 38.
umarım tekrar normale dönmez yaa artık Nalan yutmasın her şeyi , lütfen yaaaBence gidiyolarr eve orda konuşuluyorr herkeisn yüzüne yüzüne tek tek soruyorr tabii önce sedata tokatı bigüzel yapıştırıyor
ben de olamam . Boyum iyi ama zayıfım
Ne popo var ne meme
Zayıf olmak güzel bir şey ben zayıf olsam bol bol yerim
İstediğim, canım çektiği heeerrrr şeeeyii
Resmen aşk yaşardım yemeklerle. Değerini bil
Sen boşuna kıskanmasana ya sinirleniyorumbiraz fazla kaçırsam alıyorum ama maalesef hem de hemen yanaklarıma
Nalan'ı kıskanmaya devam
hahaha o kadar itici mi oldum yaaaSen boşuna kıskanmasana ya sinirleniyorum
sınavdan 98 alıp 100 neden alamadım diye ağlayan çocuk gibisin şuan gözümdeLütfeeeğnn
Inşaallahhh bıhtıkkumarım tekrar normale dönmez yaa artık Nalan yutmasın her şeyi , lütfen yaaa
Hahahahahaha izlemiyorum pek artıkk izliyormusun sen halaŞimdi ben buraya yazsam bu konu hortlucak ama listemde en üstte çıktı napıyım
Hayır hiç izlemedim benim en son izlediğim dizi. İçerde’ydi şimdi arap versiyonunu çekiyoruzHahahahahaha izlemiyorum pek artıkk izliyormusun sen hala
Nalan tasiniyor uzak bi yereArkadaşlar kitabın sonu böyle değildi di mi? Dizide değiştirmişler.
Benimde çok uzun zaman geçti okuduğumdan. Böyle hatırlamıyordum.Nalan tasiniyor uzak bi yere
Evlenmiyor kendini işe adiyordu
Kitaba uymadilar
Nerdeyse takoyla turkani da evlendireceklerdi
Baslarda o kadar miymiy uzatip vakit harcadilar ki finali apar topar yaptilarBenimde çok uzun zaman geçti okuduğumdan. Böyle hatırlamıyordum.
Keşke orjinale bağlı kalsalarmış. Hayır gerçek hayat hikayesi deyip, bu kadar değiştirilmez ki.
Megcim bende 2 bebek olduğu için pek vaktim olmuyor. Bugün final olduğunu görünce izleyeyim dedim. Hayri konusunda kitaba sadık kalmışlar. Ama orda da Laz Kızını başkasıyla aldatıyordu diye hatırlıyorumBaslarda o kadar miymiy uzatip vakit harcadilar ki finali apar topar yaptilar
Nalanin tedavi seanslari falan gosterilmedi surekli zaman atlamasi oldu
Sonunda da mutlu sona baglayalim dediler degisik birsey oldu yani
Evet malesef sadece doktorun tabelasini gosterdilerMegcim bende 2 bebek olduğu için pek vaktim olmuyor. Bugün final olduğunu görünce izleyeyim dedim. Hayri konusunda kitaba sadık kalmışlar. Ama orda da Laz Kızını başkasıyla aldatıyordu diye hatırlıyoruminsanların o kadar badire atlatıp yeniden birleşmeleri zaten hayatın doğal akışına aykırı. Çok havada kalmış bazı şeyler. Sonuçta bu bir psikiyatristin tanık oldukları ama akış bambaşka oldu.