- 25 Ağustos 2019
- 60.446
- 110.630
- 30
Kesin finalde mutlu olcakkAaaa hadi ya isler karisacak yavrum nalan ne zmn mutlu olck
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin finalde mutlu olcakkAaaa hadi ya isler karisacak yavrum nalan ne zmn mutlu olck
Ne bıleyım bu kadar boş ve çok konuşan insana da nasıl aşık olunur bilemedimEvet ya baya bos konusmalari da var ama bir yandan da masum
Tatlandirici hediyesi nasildi amaNe bıleyım bu kadar boş ve çok konuşan insana da nasıl aşık olunur bilemedim
Tatlandirici hediyesi nasildi ama
Haaahhh korktuğum başıma geldiiii
Nalaannn hamiileeee
Anası birsey dedi annesin dedi birsey dediKesin hamile dimi ayy?bayiliyormu ondan mi kucagina aliyor hayri?neler oluyor boyle rezil olsunlar bakalim canayla sedat:s
Brn orayi anlamadim tam o isin oldugunu da sedat mi soluyo ya ferideyeAnası birsey dedi annesin dedi birsey dedi
Fragmanı izledinmi kızzz sedatta feridenin elini öpüyo ama hayri suscak söylemicek adattığınıBrn orayi anlamadim tam o isin oldugunu da sedat mi soluyo ya ferideye
Karı hemen hamile kalıyo biz kalamadıkk bikere yapmaylaaa hep dizide olur böyle şeylerO is tamam kanka
Hahaha ilk geceden valla sansinaKarı hemen hamile kalıyo biz kalamadıkk bikere yapmaylaaa hep dizide olur böyle şeyler
Heee kızzz yumurtlamamı denk geldi neHahaha ilk geceden valla sansina
Hahahahah aferunn buldunn yarın coşakkYettim
Hahahahhaha tamamHahahahah aferunn buldunn yarın coşakk
Fragmanı gördünmü sanırım nalan hamileHahahahhaha tamam
Ay yok ya Nalan hamile olmasın olamazzz daha hayriyle yaşayacak yılları var ::))Fragmanı gördünmü sanırım nalan hamile
Hiç istemiyordum yaaa sedat zaten cana yla maşaallahh yatak döşek