Canım cana yla o kocasiyla beraber yemek yerken kızı çağırıyo yanına annee gel gibi seyler gidiyo kızının yanına busefer o arada sedat birşey yazıyo hatırlayamadım onu orda görüyo kadını atıyo dışarı çocuğunu bile görmesini yasaklıyo olay buya bu Cana'nın kocası nasıl uyandı ?
Bu adama inmemi indi bir anda resmen karakteri değişti. Ben mi bir şey kaçırdım ya ?
o sahneyi izledim ama bu Cana 'nın kocası saf salak bişi değil miydi :) nasıl uyandı , değişti onu anlamadım canım :)Canım cana yla o kocasiyla beraber yemek yerken kızı çağırıyo yanına annee gel gibi seyler gidiyo kızının yanına busefer o arada sedat birşey yazıyo hatırlayamadım onu orda görüyo kadını atıyo dışarı çocuğunu bile görmesini yasaklıyo olay bu
Heee farkediyodu da emin değildii sadece benceo sahneyi izledim ama bu Cana 'nın kocası saf salak bişi değil miydi :) nasıl uyandı , değişti onu anlamadım canım :)
Kv bizde izleyemiyorum ben tutuldu masterchefe ula kaynanaÖzet izliyorum geçen hafta evde değildim yeni bölüm başlayacak birazdan
Mecbur kalmasa gelemyecekti zaten bana bakmaya geldi
Neyin var önemli bsy yoktur umarımMecbur kalmasa gelemyecekti zaten bana bakmaya geldi
Hamileyim ya kuzum düşük tehlikem varNeyin var önemli bsy yoktur umarım
Yaaaaa çok dikkat et kendine kuzum hiç stres olma Rabbim sağlıklı bir şekilde zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallahHamileyim ya kuzum düşük tehlikem varşu zaman cokzor
Amiinn inşaallahh inşaallahhhhhYaaaaa çok dikkat et kendine kuzum hiç stres olma Rabbim sağlıklı bir şekilde zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah
Ohaa ben görmedim şuan yeni bölümdemiAy bu dizinin gerçekten b.ktan çıktı bu ne damadı kv yaninda boxer le duruyo yaa
EvetOhaa ben görmedim şuan yeni bölümdemi
Ayyy rezillik çivisi çıkmış yaa
Evet orda bi saçmaladı hatta kocasından çok çekiniyor bence yabu dizide Selen'i de anlamıyorum ya. Cocugun olmuyorsa en azından eşinle paylaş. Gerekirse tedavi ol.
Bu saklama olayı cok saçma
Tüp bebek için bile olsa bi baba şart illaki öğrenicek kocası iğne yapmaya başlamış sanırımbu dizide Selen'i de anlamıyorum ya. Cocugun olmuyorsa en azından eşinle paylaş. Gerekirse tedavi ol.
Bu saklama olayı cok saçma
gereksiz triplere giriyor sinir oluyorum. Ayıp bişey değil ki söyle yaniTüp bebek için bile olsa bi baba şart illaki öğrenicek kocası iğne yapmaya başlamış sanırım
kocası da gayet anlayışlıEvet orda bi saçmaladı hatta kocasından çok çekiniyor bence ya