Camda ki kız olduğumu fark ettim

Allah hepimizi iyilerle karşılaştırsın, teşekkür ederim

Ay çok teşekkür ederim ben de sarılıyorum size gerçekten buna çok ihtiyacım varmış

zaten normal bir yaşta farketmişsiniz yaşadıklarınızı ne güzel. daha cok gençsiniz. herşeyi değiştirecek zamanınız var. kimse 30 yaşında ununu eleyip eleğini asmıyor. 29 yaşına yeni girdim benim için hayat 2-3 sene önce anca başladı. anca istediğim işe girdim, kendimi tanıdım...
dram yaratacak bir şey yok. hepimiz o yaşlarda belli sıkıntılar yaşıyoruz, gayet gençsiniz. zayıflayın, diyetisyene gidin, çalışmaya başlayın. 65 yaşında değilsiniz.

Haklısınız bunları fark etmem 30 yaşıma denk geldi üzüldüm ama 20 yaşında da fark edebilirdim ama 40 yaşında da olabilirdi bu, size başarılarınızın devamını dilerim inşallah ben de bugünden itibaren hayatımı değiştirmeye niyet ettim teşekkür ederim yorumunuz için

Sizin anlattığınız kadarıyla yorum yapabiliyoruz tabi ki. Rica ederim, keşke yardımcı olabilseydim

bazen anneler böyle farkında olmadan etkileyebiliyorlar. bende bazen anneme kızardım beni eleştirdiğinde. ama artniyetli yapmadığını anne olduğumda anladım. inşallah içinde olduğunuz ruh halinden kurtulursunuz

maalesef 20 yaşlar hele ki başları aslında cok küçük olduğumuz yaşlar. böyle içsel farkındalıklar biraz hayat tecrübesi gerektiriyor. çoğumuz 20leri arayış içinde geçiriyoruz.

üniversiteye gitmiş ve normal bir yaşta evlenmişsiniz işte, neden hayatınız mahvolmuş hiçbir yerde tutunamamışsınız gibi davranıyorsunuz… hep bu aile dizimi, annenin yaptıklarının abartılması gibi şeyler yüzünden.

Farkına varıp aydınlanmanız büyük bir adım. Ben de annem tarafından farklı konlarda manüple edildim. Sizin gibi ben de bir gün domates konservesi yaparken fark ettim
Tülay Kök bu konuda bana aşırı yardımcı oldu. Sınırlarımı onun vesilesiyle çizdim ve korudum. Tavsiye ederim

Ay birden geliyor aydınlanma çok teşekkür ederim o kadar ihtiyacım vardı ki bu öneriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…