çamaşır makineniz kaç devir?nasıl alsak bizde?

1000 devir 7 kg. Geçen gün biri tek kişilik biri çift kişilik iki battaniyeyi beraber yıkadım. çamaşır makinesi ne kadar büyükse o kadar işe yarıyor

kızlar markaya göre de değişiyo sanırım
sizin makinalarınız hangi marka?

benimki simens canım. bana hiç inandırıcı gelmedi 1 tane tek kişilk bi tane çift kişilik aynı anda. acaba benimki 7 kg değil mi?
almışken en büyüğünü al canım değişemezsin sonuçta

Benim ki Arçelik 1000 devir 7kg makina memnunum.

2 battenıye falanda sıgmıyor arkadasım.

Çift kişil bile zar zor sıgarken hemde ne ilginç.

Benim ki Arçelik 1000 devir 7kg makina memnunum.

2 battenıye falanda sıgmıyor arkadasım.

Çift kişil bile zar zor sıgarken hemde ne ilginç.

bendekide aynısı.arçelik 7 kg,1000 devir.. çift kişilik battaniyeyi zor sığdırıyorum,hatta makina o kadar ağır ağır çeviriyorki,ona bile zorlanıyor yani.. hatta çok sıkıştığı için üstünde deterjan kalıyor,ekstra durulamada istiyor her seferinde.. 2 pike rahat sığıyor, 2 battaniye ne mümkün.. daha neler..

Son düzenleyen: Moderatör:

aynen öyle cnm valla tek seferde camasır yıkanır. buharlı temizleme özelliğide varmış. çamasırı atıyosun çıkartıyosun kuru temizlme gibi yani :)

bende yakın zamanda makine alacağım, forumda başlık açılmış hatta lg big in çamaşır makinesi diye bir inceleyin isterseniz 11 kg kapasitesi ve çok fazla fonksiyonu var.

eğer 5 - 6 kg gibi kapasitesi varsa yorgan battaniye faslan atmayın. ben hata edip attım kazan düştü. deprem oluyor sandık o derece ses ve sarsılma oldu evde.... bunun için uygun makineler var özellikle bunları yıkadığını belirten

eğer 5 - 6 kg gibi kapasitesi varsa yorgan battaniye faslan atmayın. ben hata edip attım kazan düştü. deprem oluyor sandık o derece ses ve sarsılma oldu evde.... bunun için uygun makineler var özellikle bunları yıkadığını belirten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…