• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çamaşır makineniz kaç devir?nasıl alsak bizde?

1000 devir 7 kg. Geçen gün biri tek kişilik biri çift kişilik iki battaniyeyi beraber yıkadım.:1: çamaşır makinesi ne kadar büyükse o kadar işe yarıyor

bende 1000 devir 7 kg aldım. ama çok pişmanım. battaniye sığıyor fakat tepiş tepiş kurutamıyor sulu çıkıyor. kesinlikle 8 ve üzeri almalısın. dolmaz makine diye düşünme iki kişi bile bir sürü çamaşır çıkıyor

kızlar markaya göre de değişiyo sanırım
sizin makinalarınız hangi marka?

benimki simens canım. bana hiç inandırıcı gelmedi 1 tane tek kişilk bi tane çift kişilik aynı anda. acaba benimki 7 kg değil mi?:52:
almışken en büyüğünü al canım değişemezsin sonuçta

Benim ki Arçelik 1000 devir 7kg makina memnunum.

2 battenıye falanda sıgmıyor arkadasım.

Çift kişil bile zar zor sıgarken hemde ne ilginç.

Benim ki Arçelik 1000 devir 7kg makina memnunum.

2 battenıye falanda sıgmıyor arkadasım.

Çift kişil bile zar zor sıgarken hemde ne ilginç.

bendekide aynısı.arçelik 7 kg,1000 devir.. çift kişilik battaniyeyi zor sığdırıyorum,hatta makina o kadar ağır ağır çeviriyorki,ona bile zorlanıyor yani.. hatta çok sıkıştığı için üstünde deterjan kalıyor,ekstra durulamada istiyor her seferinde.. 2 pike rahat sığıyor, 2 battaniye ne mümkün.. daha neler..

Son düzenleyen: Moderatör:
devirin çok yüksek olması beni cezbetmiyor ama kilo iyiymiş.. 2 kişi bile olsa çamaşır birikiyor zaten.. birde çocuk olunca hergün çamaşır yıkanıyor evimde.. korkuyorum bir gün makina dile gelip : ''yeterr artık'' diyecek diye:1::1: bendeki 7 kiloluk,1000 devir..zaten hiç 1000 devirde sıktırmam,çünkü çok kırışıyor.. 700-800 lerde iyi

aynen öyle cnm valla tek seferde camasır yıkanır. buharlı temizleme özelliğide varmış. çamasırı atıyosun çıkartıyosun kuru temizlme gibi yani :):1:

bende yakın zamanda makine alacağım, forumda başlık açılmış hatta lg big in çamaşır makinesi diye bir inceleyin isterseniz 11 kg kapasitesi ve çok fazla fonksiyonu var.

eğer 5 - 6 kg gibi kapasitesi varsa yorgan battaniye faslan atmayın. ben hata edip attım kazan düştü. deprem oluyor sandık o derece ses ve sarsılma oldu evde.... bunun için uygun makineler var özellikle bunları yıkadığını belirten

eğer 5 - 6 kg gibi kapasitesi varsa yorgan battaniye faslan atmayın. ben hata edip attım kazan düştü. deprem oluyor sandık o derece ses ve sarsılma oldu evde.... bunun için uygun makineler var özellikle bunları yıkadığını belirten

Back
X