çamaşır makineniz kaç devir?nasıl alsak bizde?

esinnnnn02

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
451
1
96
İstanbul
arkadaşım uyku seti,battaniye tarzı şeylerin 7kg dan sonra rahat yıkayabileceğimi söyledi kızlar...ölemi gerçkten?6kg alsam yetmez mi?annemde 5kg bana yetiyo demişti geçenlerde...sizlerin nasıl?

ben de çok sık battaniye vs. yıkadığım için 8 kg lık sipariş ettim netten. eski makinem 5 kg dı. onda da yıkıyodum ama çok zorluyodu makineyi. bu tür yıkamalar için 7 kg lik yeter dedi satıcılar ama daha rahat olsun diye olmuşken 8 kg olsun istedim.

bence de canım en az 7 kg almalısın rahatlıkla battaniye tarzı şeyler sığabilir benimki arçelik 7kglık 1000 devirlik inox olanından daha kullanmadım ama annem de aynısı var çok memnun:icecream:

Tüh ya bu başlığın açılması biraz geç kalmış ben 2 gün önce aldım 6 kg lık ve kısa yıkama özelliği var az çamaşır olduğunda 15 dk da yıkayıveriyormuş en çok bunu sevdim ilk olarak 2 kişiyiz sonuçta :))

GECİKMEDEN DOLAYI KUSURA BAKMA ŞEKERCİMM:sm_confused: BUGN KONUŞTK DAHA ARKADAŞIMLA!OLSUN AMA SENDE GÜLE GÜLE KULLANN CANMM :1hug:

bende 7 kg 1000 civarı devri olan makine almıştım
7 kg ı rahat olsun diye almıstım yoksa kendi evimizde 5 kg da yetiyor ama titiz hatunlar icin yüksek kg olması önemli. malum battaniyetler ,yorganlar su alınca agırlasıyor. makinenin degirmeni donmuyor kucuk kg larda..

Benim makinem de bin devir 7 kilo.
Çift kişilik büyük bir battaniyem var. Birkaç kere yıkadım ama battaniyeyi makineye sığdıracağım diye canım çıktı, makinenin de feleği şaştı hafiften. Sıkmaya geçemediği zamanlar oldu. O yüzden yıkamıyorum artık.
Çirt kişilik puf yorganımı da yıkadım birkaç kere ama onda da deterjan artıkları kaldı tanburun içinde pek hareket edemediği için.
Kısacası ben kuru temizlemeye vermeyi tercih ediyorum artık. fisfisfis

benimki 1200 devir.
ama daha düşük devirde kullanın dedi. yetkili servis. çamaşırlarınız kırış kırış olur dedi

kizlar ben Koredeyim ve burda lg ve samsung un camasir makinalari var.
9 kg, 12kg 15kg ve 17kg. yani o kadar guzel ve estetiklerki anlatamam. hele kirmizlar acayip guzel
suan 9 kg kullaniyorum ama imkan olsa Turkiyeye giderken 15 kg alirim.
gumruk mevzuatini arastiricam eger mumkunse burdan almak istiyorum.
9 kg bile o kadar rahakki battaniye kilim rahatca yikaniyor

1000 devir 7 kg. Geçen gün biri tek kişilik biri çift kişilik iki battaniyeyi beraber yıkadım. çamaşır makinesi ne kadar büyükse o kadar işe yarıyor

1000 devir 7 kg. Geçen gün biri tek kişilik biri çift kişilik iki battaniyeyi beraber yıkadım. çamaşır makinesi ne kadar büyükse o kadar işe yarıyor

bence 7 kiloluk bir makinada o kadar battaniye yikanmasi motorunu orlayabilir.
hemde sabun kirintisida kalabilir.
Turkiyede alinabilecek en ideal kilo 9 kilo. ben camasir mak ve buzdolabini buyuk seviyorum
cok kullanisli oluyor cunku. ne kadar buyuk o kadar rahat

bende 1000 devir 7 kg aldım. ama çok pişmanım. battaniye sığıyor fakat tepiş tepiş kurutamıyor sulu çıkıyor. kesinlikle 8 ve üzeri almalısın. dolmaz makine diye düşünme iki kişi bile bir sürü çamaşır çıkıyor

lg 1400 devir 11 kg çamasır makinası cıkartmış. standart boyutlarda :2:

devirin çok yüksek olması beni cezbetmiyor ama kilo iyiymiş.. 2 kişi bile olsa çamaşır birikiyor zaten.. birde çocuk olunca hergün çamaşır yıkanıyor evimde.. korkuyorum bir gün makina dile gelip : ''yeterr artık'' diyecek diye bendeki 7 kiloluk,1000 devir..zaten hiç 1000 devirde sıktırmam,çünkü çok kırışıyor.. 700-800 lerde iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…