- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
evet cnm sorun yokbütün iç çamaşırlarınız beyazsa tabi ki sorun yok:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm sorun yokbütün iç çamaşırlarınız beyazsa tabi ki sorun yok:)
ya ben o konuda hassasım ben de çalışıyorum ama ütülüyorum mutlaka. pijamalarımı filan da ütülerim.kabuk gibi giysilerle nevresimle uyumak rahatsız ediyo:) herkesin bi takıntısı var işte. mesela çarşaf konusunda da çok hassasım hastane tipi köşe olacak illaki sonra gergin olacak. yatmadan önce ve sabah kalkınca kış günü de olsa oda 15-20 dakka havalandırılacak filan bunları yapıyorum.hah bide buna fırsat yaratmaya çalışırsaaaakkkk tam delirmelik çalışan ev hanımları oluruz
Islakken ütülenebildiğini bilmiyordum Bi zarar görmüyor mu çamaşırlarhaftada 2 kere bızım
2 kerede kızım ıcın makına calısır
eve gelır gelmez atın ve calıstırın makınayı
yemek yapın yıyın etrafı toplayın makına durur serın
ben gomleklerı ve bluzlerı ıslakken utuleyıp askısında kurutyorum kaymak gıbı oluyor... utude hemen aradan cıkmıs oluyor bırıkmıyor
ben her hafta c.tesi kahvaltıdan sonra evi silip süpürüyorum toz alıyorum ve banyoları temizliyorum 4 saatimi filan alıyor.ama oturup da manyak gibi cam kapı silemem malesef.büyük temizlik için temizlikçi çağırıyorum. halloluyor.
ya ben o konuda hassasım ben de çalışıyorum ama ütülüyorum mutlaka. pijamalarımı filan da ütülerim.kabuk gibi giysilerle nevresimle uyumak rahatsız ediyo:) herkesin bi takıntısı var işte. mesela çarşaf konusunda da çok hassasım hastane tipi köşe olacak illaki sonra gergin olacak. yatmadan önce ve sabah kalkınca kış günü de olsa oda 15-20 dakka havalandırılacak filan bunları yapıyorum.
valla cnm cumartesi günü detaylı temizliğimi yaparım. sil süpür toz al lavabolar filankızlar birde -özellikle çalışan bayanlar- temizliği nasıl yapıyorsunuz ben hafta sonu temizlik yapmak yerine yemek yapıp buzluğu doldurmayı planlıyorum ama maalesef hafta içi temizlik yapmaya halim kalmıyor
o alıcağım yardımcıya o parayı vericeğime giderim kendime fazla kıyafet alırım.benim evim ufak 2+1 ve açık mutfak bende büyük temizlik için kirlendikçe yardımcı alıyorum ama bazen haftasonları süpürge vileda toz banyo o kadar gözümde büyüyor ki
vallahi aynı ben.ya ben o konuda hassasım ben de çalışıyorum ama ütülüyorum mutlaka. pijamalarımı filan da ütülerim.kabuk gibi giysilerle nevresimle uyumak rahatsız ediyo:) herkesin bi takıntısı var işte. mesela çarşaf konusunda da çok hassasım hastane tipi köşe olacak illaki sonra gergin olacak. yatmadan önce ve sabah kalkınca kış günü de olsa oda 15-20 dakka havalandırılacak filan bunları yapıyorum.
ne dolmadan çalıştırmasıHanımlar affiniza sığınarak söylemek istiyorum. Görüyorum ki çoğunluk makineyi en az iki günde bir çalıştırıyor. Ben de eskiden sürekli calistirirdim, kirli sepetinde çamaşır birakmazdim, kendimi bu şekilde temiz hissederdim ama işin bir de farklı boyutu var.
Tükenen tatlı su kaynakları!
Lütfen bunu da göz önünde bulundurup duyarlı davranarak makinemizi dolmadan calistirmayalim, suyu israf etmeyelim.
o alıcağım yardımcıya o parayı vericeğime giderim kendime fazla kıyafet alırım.
hamile hasta olursun orası apayrı tabiki yaptır.
ama 2-3 saatlik iş basit geliyor yap gitsin
benımki 5 kilo o yüzden günde 1 - 2 defa çalıştırıyorumya çcoukta yok bide düşünHavluları niye ayrı yıkıyorsunuz kızlar anlamadım . Ben mesela açık renkli atarım çarşaf havlu açık renk pijama çorap falan . Bunu muhakkak ön yıkamalı atarım . Oğlum var 2 buçuk yaşında. Onunkileri beraber atıyorum artık .en çok biz de koyu renkli çamaşır oluyor . Pijama eşofman oğlumun kıyafetleri pantolon gibi . Bi de ayrı olarak iç çamaşırları beyazlar yıkanır . Hiç saymadım ama bir 2-3 güne bir çalışıyor . Bazen günde iki kere bile oluyor . Çamaşır durumuna bağlı yani . Bi de makinem 7 kilo . Çok tıka basa doldurmam
1,5 ayda bir normalde ayda 2 defa alanlara söylüyorum tatlım o bişey değilaa valla ben o kadar çalışıyorum zaten aldığım ayda bir veya bir buçuk ayda bir gelen yardımcıya 120 tl veriyorum hem o kazanıyor hem de ben yorulmamış oluyorum çalışmasak evde otursak neyse ama hem çalışıcam hem de evin tüm yükünü sırtlanıcam karşıyım ben buna..birde biz ne kadar yapsakta sanki o eve temizlik için bayanlar girince ev ışıldıyor
yok canım zarar gormuyor hıcIslakken ütülenebildiğini bilmiyordum Bi zarar görmüyor mu çamaşırlar
ya benim de büyüyor ama ev temiz olmadığı zaman huzursuz oluyorum. halıların tersini çevirip onları bile süpürüyorum. ev 4+1 baya da zaman alıyor aslında camı filan fazla takmam kafaya pis olsa da ama yerler buzdolabının yüzeyi kulplar filan kirli oldu mu sinirime dokunuyor. ayrıca evimde zemin kapılar filan bembeyaz olduğu için temizlik yapmazsam görüntü belli ediyor.benim evim ufak 2+1 ve açık mutfak bende büyük temizlik için kirlendikçe yardımcı alıyorum ama bazen haftasonları süpürge vileda toz banyo o kadar gözümde büyüyor ki
AYYY CAMLARI KESİN SİLMEM LAZIM UFFF AKLIMA NİYE GETİRDİN YİAAAya benim de büyüyor ama ev temiz olmadığı zaman huzursuz oluyorum. halıların tersini çevirip onları bile süpürüyorum. ev 4+1 baya da zaman alıyor aslında camı filan fazla takmam kafaya pis olsa da ama yerler buzdolabının yüzeyi kulplar filan kirli oldu mu sinirime dokunuyor. ayrıca evimde zemin kapılar filan bembeyaz olduğu için temizlik yapmazsam görüntü belli ediyor.
ya benim de büyüyor ama ev temiz olmadığı zaman huzursuz oluyorum. halıların tersini çevirip onları bile süpürüyorum. ev 4+1 baya da zaman alıyor aslında camı filan fazla takmam kafaya pis olsa da ama yerler buzdolabının yüzeyi kulplar filan kirli oldu mu sinirime dokunuyor. ayrıca evimde zemin kapılar filan bembeyaz olduğu için temizlik yapmazsam görüntü belli ediyor.
çamaşırları nemli ütülemek büyük kolaylık sağlıyor çünkü ütülenecek giysi kupkuru olduğunda giysinin dokusu ütünün buharını bünyesine alamıyor ama giysi nemliyse açamadığnınz bi kırışıklığı rahatça açabilirsiniz. bunun için giysileri askıdan nemliyken alabilirsiniz veya çamaşırlar tamamen kuruduysa ütülemeden önce üzerine spreyle su püskürtebilirsiniz.yok canım zarar gormuyor hıc
ıslak kuru utude bı farkı yokkı :)
hatta terzıler utu yaparken utuleyecegı yerı ıslak bezle sıler oyle utuler :)
daha guzel utulenır bı dene ıstersen :)
bıtek kumas pantolonları ıslakken utulemıyorum onun dısında herseyı utulerım