Çamaşır derdi

Kocana çamaşır almak ayıpmıymış :kahve: neyse benim eşimde hergün duş alır çamaşır değiştirir haftada bikaç sefer açıyorum makina zaten eşim renkli giyiypr beyaz değil çok sıkıntı olmuyor :KK66:

Böyle dert mi olur diyeceksiniz ama gerçekten merak ediyorum, çalışan bayanlar bebeğiniz varsa onunkiler hariç olmak üzere genelde hafta içi çamaşır makinasını çalıştırıyor musunuz? Sadece bu hafta çalıştırmadım ve bu sabah çamaşır krizi yaşadık. Eşim her sabah duşunu alır, ona göre haftalık çamaşır satın alması haftaiçi çamaşır yıkamaktan daha mantıklı ve ekonomik değil mi? Hoş eşimin ekonomiyle alakası yoktur o sadece üşeniyor gidip almaya. Küçük bir ilçede yaşıyoruz, benim almam da ayıpmış. Bilemedim çok önemsiz bişey için vakit alıyorum ama sizin evlerinizde çamaşır düzeni nedir? Ütüyü zaten hiç sormayın. 10 aylık bebiş, ev, iş yetişemiyorum bu hafta tam saldım işler üstüme üstüme geliyor. Çamaşırdan yola çıkarak bütün ev işkerinde rahatım işime de yetişiyorum diyen biri varsa yardım istiyorum sabah 9 akşam 4 çalışma tempom öğretmenim eve de iş getiriyorum o da var. Çamaşırla başladım genele bağladım ama cidden çok bunaldım. Önerilerinizi bekliyorum

Benimde bebegim 10 aylik ama haftada en az 3 kez çalışır makine. Kizimin elbiseleri ayrı sepette ve ayrı yıkanır. Ütü ise kurutur kurutmaz yapilir ki kolay olsun. Işten gelir gelmez atın makinaya o arada yemeğinizi yaparsınız.

Bizim evde hergun çamaşır makinesi de bulasik makinesi de calisir hele haftasonlari gunde iki kez makineyi calistirdigimda oluyor kimisi özellikle bulaşık makinesini iyice tikistirir valla sadece yarisi dolmuş bile olsa calistiririm sabah da yikanmis bulasiklari yerlestirir camasirlari da sererim gune oyle baslarim yoksa evislerinin önünü alamam

Genelde işten gelince atarım, 2 kişiyiz, 1 makina beyaz, 1 makina beyaz, 1 makinada nevresim, yatak örtüsü filan atarım.
Toplam 3 kez çalışır, haftaiçi hallederim çamaşır yıkamayı, ütüyü ise bir anda yapamıyorum, yarım saat erken uyanıp, o günkü giyeceklerimi ütülerim. Bazen de haftasonu birkaç parça ütülerim.

Bugün iş çıkışı gittim aldım eksikleri bol bol. Eşime bahsettim aldım diye. hmm iyi yapmışsın dedi bilgisayar ekranına bakarak:işsiz: çok farklı kültürlerin insanlarıyız ilişkimizin sağlığı için birbirimize tuhaf ya da saçma gelen şeylere saygı göstermeye gayret ediyoruz. Ve onun memleketindeyiz, O yüzden onun almasını bekledim bunca Zaman :işsiz: buraya başlık açacak kadar dertlendim cevap Hmm iyi :kızgın:

Hemen hemen hergün çalışır makine. .
Birgün çalışmasa diğer gün mutlaka . .
Ütüyü toplayınca hepsini ütülerim. .
:süslü::temizlik:

valla eşler elimizi kolumuzu bağlıyor desene :) banyoda vazgeçmek üzereyim ne yalan söyleyeyim şişenin içindeki bitince eskiye döneceğim sanırım biraz su biraz domestos banyoda her yere sıkıp siliyorum çalışan olunca uzun uzadıya temizlik öyle zor ki
Uzun uzadiya temizlik yapmak istiyorsan haftasonu tatilini unutacaksin:) allahtan yemekte oldugu kadar elim agir degil tekizlikte.hizli ve dip kose yaparim ama yorucu oluyor bide haftada uc gun 2 saat fitness yapiyorum yoruyor ibsani h sonu uzerine is yapmak. Ve daha cocugum yok:) ayrica esim pis daginik umursamaz biri degildir. Utu filan yapamaz ama camasir asar toplar lavabolari filan guzelce temizler. Yemek yapmayi bilmez ama masayi hazirlar toplar makineyi bosaltir ben deli gibi ordan oraya kostururken oturup televizyon izlese sinirim bozulurdu. Calisan biri olmama ragmen bizim ev heran misagir agirlayabilecek kadar temizdir ve oyle aman aman da yardimci cagirmam eve ayda bir kere filan. Esimin annesi de temiz ve titizdir esim de temizlige alışık oldugu icin ozverili oldugumu goruyor ve bana yardimci oluyor. Bence evde hem temiz hem de isleri yolunda goturebilmek icin esinizin destegi cok onemli.yan gelip yatan adam gomlegim neden utusuz temiz donum kalmadi neden yikamadin filan gibi cemkirince agzinin ortasina patlatmak geliyor içimden:)

Böyle dert mi olur diyeceksiniz ama gerçekten merak ediyorum, çalışan bayanlar bebeğiniz varsa onunkiler hariç olmak üzere genelde hafta içi çamaşır makinasını çalıştırıyor musunuz? Sadece bu hafta çalıştırmadım ve bu sabah çamaşır krizi yaşadık. Eşim her sabah duşunu alır, ona göre haftalık çamaşır satın alması haftaiçi çamaşır yıkamaktan daha mantıklı ve ekonomik değil mi? Hoş eşimin ekonomiyle alakası yoktur o sadece üşeniyor gidip almaya. Küçük bir ilçede yaşıyoruz, benim almam da ayıpmış. Bilemedim çok önemsiz bişey için vakit alıyorum ama sizin evlerinizde çamaşır düzeni nedir? Ütüyü zaten hiç sormayın. 10 aylık bebiş, ev, iş yetişemiyorum bu hafta tam saldım işler üstüme üstüme geliyor. Çamaşırdan yola çıkarak bütün ev işkerinde rahatım işime de yetişiyorum diyen biri varsa yardım istiyorum sabah 9 akşam 4 çalışma tempom öğretmenim eve de iş getiriyorum o da var. Çamaşırla başladım genele bağladım ama cidden çok bunaldım. Önerilerinizi bekliyorum

Canim eve haftada bir bir Temizlikci gelsin. Temizliğini yapsın. Çamaşırları yıka kuru yerleştir ütüle bunlar çok zaman alan şeyler. O sebeple bir de kurutma makinesi almamı öneririm.

Canim eve haftada bir bir Temizlikci gelsin. Temizliğini yapsın. Çamaşırları yıka kuru yerleştir ütüle bunlar çok zaman alan şeyler. O sebeple bir de kurutma makinesi almamı öneririm.
Kiradayım inşallah yaza kendi evime geçince alacağım, dört gözle bekliyorum. Allah kolaylık versin bizlere. Temizlikçi alamıyorum Bi kere alayım dedim görümcelerim genç ve bekar tutturdu biz yardım ederiz sana alma diye. Sağolsunlar hazırlar yardıma ama kaç kere yardım isteyebilirim ki minnet altında kalmak istemiyorum öbür türlü de alınıyorlar off uzak olmak en iyisi sanırım inşallah yaza gidiyoruz

Uzun uzadiya temizlik yapmak istiyorsan haftasonu tatilini unutacaksin:) allahtan yemekte oldugu kadar elim agir degil tekizlikte.hizli ve dip kose yaparim ama yorucu oluyor bide haftada uc gun 2 saat fitness yapiyorum yoruyor ibsani h sonu uzerine is yapmak. Ve daha cocugum yok:) ayrica esim pis daginik umursamaz biri degildir. Utu filan yapamaz ama camasir asar toplar lavabolari filan guzelce temizler. Yemek yapmayi bilmez ama masayi hazirlar toplar makineyi bosaltir ben deli gibi ordan oraya kostururken oturup televizyon izlese sinirim bozulurdu. Calisan biri olmama ragmen bizim ev heran misagir agirlayabilecek kadar temizdir ve oyle aman aman da yardimci cagirmam eve ayda bir kere filan. Esimin annesi de temiz ve titizdir esim de temizlige alışık oldugu icin ozverili oldugumu goruyor ve bana yardimci oluyor. Bence evde hem temiz hem de isleri yolunda goturebilmek icin esinizin destegi cok onemli.yan gelip yatan adam gomlegim neden utusuz temiz donum kalmadi neden yikamadin filan gibi cemkirince agzinin ortasina patlatmak geliyor içimden:)

Valla cok haklisin ama h.sonu tatilini unutmak imkansiz bizde gezmeyi cok seven bi ciftiz sabah ciktik daha yeni geldik simdi bi yarinim kaldi temizlikmi yapsam yemek mi sasirdim..eslerin destegi cok onemli sagolsun benim esimde elinden geldigince yardim eder ama tabi bi bayanin yaptigi is cok farkli

X