Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
cok teşekkür ederim cnm genelde kuru saclı olanlar memnun kalmamışlar bende kararsız kaldım

kızlarrrrrrrrr çam terebentini kesinlikle yag degildir esansdır:sm_cool: ayrıca bende cok ciddi sac dökülmesi sorunu yasıyorum ve kullanmadıgım ilaç yok gibi bizim bir böyle makyaj malzemesi bakım ürünleri satan bir dostumuz var annem 20 yıla yakın ordan alısveriş yapar adam kesinlikle bu esansı öneriyor gerisi bos dior ben aman diye hep burun kıvırıyordum ama ilk işm yarın almak olacak cünkü tek carem bu kaldısenağlama

arkadaşlar ben 1 senedir saçlarımda cok dökülme vardı vede bende camterebentini kullandım.1kiloluk şampuana 50cc.çamterebentini dökmek gerekiyor.cünki camterebentini çampuanın içindeki kötü maddeleri etkisiz hale getirip doğallaştırmasına sağlamakta.ayrıca tüylerinde kalınlaşıp saç haline gelmesine yardımcı olmakta (bide haftada bi kere en az saç yağı kullanın derim)hintyağı ,zeytinyağı,kekikyağı,biberiyeyağı,sarımsakyağ,bademyağ bunların saf olanlarından alıp karıştın ve kullanın cok faydası var saçları gürleştiriyo dökülmeyi önlüyo minik tüyleri kalılaştırıyo haftada en az 1 kere uygulayın sağlıkla kalın arkadaşlar.

bişey daha var orjinal yılan yağı bulursanız haftada bi kere saç diplerine masaj yaparak kulllanabilirsiniz.saç cıkarmaya yardım oluyor.

arkadaşlar ben 1 senedir saçlarımda cok dökülme vardı vede bende camterebentini kullandım.1kiloluk şampuana 50cc.çamterebentini dökmek gerekiyor.cünki camterebentini çampuanın içindeki kötü maddeleri etkisiz hale getirip doğallaştırmasına sağlamakta.ayrıca tüylerinde kalınlaşıp saç haline gelmesine yardımcı olmakta (bide haftada bi kere en az saç yağı kullanın derim)hintyağı ,zeytinyağı,kekikyağı,biberiyeyağı,sarımsakyağ,bademyağ bunların saf olanlarından alıp karıştın ve kullanın cok faydası var saçları gürleştiriyo dökülmeyi önlüyo minik tüyleri kalılaştırıyo haftada en az 1 kere uygulayın sağlıkla kalın arkadaşlar.
bu yagalrı hangi oranlarda karıstımalıyız acaba???

bunları 50cclik olanlarında alıp hepsini bi şişeye boşaltıp haftada bi kere en az kullanın sacınıza gece yatmadan önce sürün bi havluyla sarıp yatın sabah yıkayın.göz kararıda aynı miktarda ölcüp bi şişe yapabilirsiniz oda olur hepsinden aynı ölcü olsun ama iyi günler.

ben kullandım çam esansını çok güzel bi kokusu var ve saçlrını güçlendiriyor ama çok kokuyor:KK70:

bunları 50cclik olanlarında alıp hepsini bi şişeye boşaltıp haftada bi kere en az kullanın sacınıza gece yatmadan önce sürün bi havluyla sarıp yatın sabah yıkayın.göz kararıda aynı miktarda ölcüp bi şişe yapabilirsiniz oda olur hepsinden aynı ölcü olsun ama iyi günler.

tesekkürlra.s.

öncelikle herkese merhaba,, ben forumu uzun zamandır takip ediyordum ..en sonunda üye olmaya karar verdim ..benimde saçlarım yıllardır hep dökülüyor,ama evlenmeden once annemin yıllardır hep dokuluyo diyosun eger oyle olsa kel kalırdın coktan sozlerinin yerini evlenince esimin senin saçların ben tanıdıgım gunden beri aynı sozleri aldı... bende polikistik over oldugundan dolayı korkmaya basladım ne zamana kadar dokulcek diye..en sonunda forumdan ve cevremden edindigim fikirlerle çam terebentini aldım..hem sampuanıma(ısırgan otlu)kattım hemde haftada 2 kez saclarımı yıkamadan 1 saat once direk sürüp kapattım ...haftada 2 kez bunu 2 kezde evigen,bepanten,bemiks ampulle 1 adet sarımsak karıstırıp surdum..cok faydasını gordum ..saclarımı yıkarken dokulmek ne kelime akıyordu resmen...simdi yıkarken 15-20 tel dokuluor...tararken yine aynı dokulmesi ama en azından yıkarken dokulmuyor..ben faydasını gordum siddetle deneyin derim...

çam terabentini bende şampuanıma katarak kullandım gözle görülür derece uçlaarı düzeldi sanki uzadı ama kuru saçlılar kullanmasın arkadaşımın saçları keçe keçe oldu

ben bunu sampuanla karistirip dusta kullandim...faydasi oldumu bilmem gözlü görülür pek birsey yok..

bende dün ısırgan otlu şampuan aldım ve içine çam terebentini koydum saçlarımı çok kuruttu en son durulama aşamasına gelincede kaynattığım ısırgan otuylada saçlarımı yıkadım.sonucu ilerleyen günlerde görcez haa bide gerçekten saçları keçe gibi yapıyo bende badem yağı sürdüm uçlarına şu anda iyi duruyo saçlarım.

merhaab benim saçlarım normalde de çok kuru, o zaman kullanmayayım mı ? ama çokda dökülüyor lar yaa ne yapmalı arkadaşlar ne etmeli :KK43:(

canım ozaman sadece en son saç durulama işlemini ısırgat otuyla yap bir tutam ısırgan otunu kaynat duşdan sonra saçını yıka gerçekten ısırgan otu faydalı

meraba:-)
ben çam terabentin yağı nı aldım fakat şampuana ne kadar dökeceğimi bilmiyorum bide saçıma direk uygularsam ne kadar dökmeliyim
cevap bekliyorum şimdiden teşekkürler.

bende de işeyaRadı ben direkt sürüyorum ama haftada 2 defa bide bıoplast şampuan kullanıyorum. bundan önce teresan ısırgan otluyu kullanıyodum ama tekrar çok dökülmeye başladı mayalı tarifide denedim olmadı.bu defa iyi gidiyor bakalım bi tarafta pkom var bi taraftan diyttm bunlarda fazlasıyla etkiliyo saç dökülmesini

merhaab benim saçlarım normalde de çok kuru, o zaman kullanmayayım mı ? ama çokda dökülüyor lar yaa ne yapmalı arkadaşlar ne etmeli :KK43:(

saçın çok kuruysa asla kullanma,bnm çok kuru olmamsına rağmen yaptım o hatayı ilk seferler çok faydalı oldu ama kullandkça kötü oldu,saçım çok nemsiz kaldı dağınık duruyo saç tellerim birbirne tutunup da toplu halde duramıolar artk.ısırgan denedm etksni farkedemedm ama deneyebilrsn,bir de durulama suyuna elma sirkesi katmayı deniycm belki kuruluğnu alır ve parlatr..

bende kullanım bi yaa..
Saçlarım mahfoldu ice dökülüo bide ince telli kıvırcık duzgun kıvırcık bile olmuo çok kötü belki işe yaara

markadan bahsediyor hep ben bugün sordm aktaraa doğal, içinde başka bir katısı yok buda çam yağı oda tek fark markaa. aynı işlevi görmüyormu görüyoodur herhalde

Merhaba kızlar. Ben de geçe sene kadınlar kulubünden duymuştum bu çamterebantini kullanmaya başmamıştım. Saçlarıma çok iyi geldi. Parlıyo saçlarım. Güçlendiğini hissediyorum. Ve ara sıra belli dönemlerde kepeklenme oluyodu ve dökülme o dönemlerde başladım kullanmaya kesildi ve kesiliş o kesiliş. En son şampuanıma da damlattım. Harikaa.

X