Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu yagalrı hangi oranlarda karıstımalıyız acaba???arkadaşlar ben 1 senedir saçlarımda cok dökülme vardı vede bende camterebentini kullandım.1kiloluk şampuana 50cc.çamterebentini dökmek gerekiyor.cünki camterebentini çampuanın içindeki kötü maddeleri etkisiz hale getirip doğallaştırmasına sağlamakta.ayrıca tüylerinde kalınlaşıp saç haline gelmesine yardımcı olmakta (bide haftada bi kere en az saç yağı kullanın derim)hintyağı ,zeytinyağı,kekikyağı,biberiyeyağı,sarımsakyağ,bademyağ bunların saf olanlarından alıp karıştın ve kullanın cok faydası var saçları gürleştiriyo dökülmeyi önlüyo minik tüyleri kalılaştırıyo haftada en az 1 kere uygulayın sağlıkla kalın arkadaşlar.
bunları 50cclik olanlarında alıp hepsini bi şişeye boşaltıp haftada bi kere en az kullanın sacınıza gece yatmadan önce sürün bi havluyla sarıp yatın sabah yıkayın.göz kararıda aynı miktarda ölcüp bi şişe yapabilirsiniz oda olur hepsinden aynı ölcü olsun ama iyi günler.
merhaab benim saçlarım normalde de çok kuru, o zaman kullanmayayım mı ? ama çokda dökülüyor lar yaa ne yapmalı arkadaşlar ne etmeli (