Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
mrb.benım merak ettıgım bı,konu var sacın koparak dökülmesinede iyi gelıyormu ve saclarımı kuruttu zaten kuruydu krem sürdüm halde saclarımı tarayamadım suana kadar bır,kez sampuanıma karıstıp denedım sızce neyapmalıyım:1shok:

bende yeni başladım saçlarım yağlı 750 ml lik şampuana 2 kapak koydum bir kapakda badem yağı kattım . diğer şampuanıma sarımsak ezip koydum içine ayrıca badem yağı ve hint yağı ekledim dönüşümlü kullanıyorum bakalım ne olacak.ilk yıkamada ben bir şey hissetmedim ancak kardeşim saç dibinde yanma hissettiğini söyledi demekki herkesde farklı etki yapıyor.saçlarımın hacimlendiğini hissettim.

bir sorum daha olucak şampuana çam terabentin katıp üsütne
birde baz yağ olarak örn hint yağı susam yağı koyuyoruz ya
ama ozaman saçlarımız temizlenmez yağlı yağlı olmazmı
sonuçta
şampuanı saçımızı tmizlemesi için kullanıyoruz
bu yağlar şampuanın içinde olunca saçlarımız yağdan arnmazki
bu konuda bilgilendirirseniz sevinirimm..

cevap bekledim ama yazmadınız..
çam terabentin i saçıma dırek uygularsam hergün yapmamda bi sakınca varmı?
lütfen cevap atın.

cevap bekledim ama yazmadınız..
çam terabentin i saçıma dırek uygularsam hergün yapmamda bi sakınca varmı?
lütfen cevap atın.
canm çam terebentini saçına direk uygularsan saç diplerine zarar verebilir. ya başka bi yağla karıştırıp kullan (mesela badem yağı) yada saç diplerine değdirmeden uygula. ben uzun zamandır kullanıyorum ama direk sürmek yerine şampuana katmayı tercih ediyorum. yine de badem yağı da kullanıyorum çünkü tek başına saçı kurutuyo. bn çok memnunum saçları hızlı da uzatıo. tek başına uygularsan çok da kötü kokar benden söylemesi

ben de tam şampuana ne kadar kattığınızı soracaktım ama siz yazmışsınız zaten sağolun ben de pazartesi koşa koşa gidip alıcam yoksa kel kalıcam...şaka bir yana benim saçlar banyoda su giderini tıkıyacak kadar çok dökülüyor inşallah bende de işe yarar.. sağlıkla ve mutlu kalın:))

bende sampuanıma kattım artı yaglarıma da katıyorum guzel oluyor dunde yılan yagını surdum ılk defa sac dokulmem gozle gorulur şekılde azaldı zemuszemus durmak yok devamm saclar cogalana kdr

kızlar çam terabentini herhangi bir şampuana karıştırabiliriz değil mi? mesela ben head&shoulder kullanıyorum...:uhm:

tabıkı katabılırsın canm ama sampuanını bıraz sulandırıyo bır de fazla katma zarar verebılrısın saclarına

epey araştırdım genelde olumlu yorumlar gördüm
bende almayı düşünüyorum umarım faydası olur :Saruboceq:

evet kokusu ağır banyodayken saçlar hemen açılıyor çıkınca kurutuyor bendaha 2 kere kullandım peki badem yağından da mı aynı miktarda şampuana katıcaz yani 2 kapak mı

..................

Son düzenleyen: Moderatör:
bende aldım bugün şampuana koyaca bademyağı ve susam yağıda koyacam

bir de arkadaşlar çamterebentin yağını tek kullanmamak gerekiyormuş o yüzden içine diğer yağlardan koyacağım.

6 kullanımda saç dökülmem azaldı ...yüzde hesabıyla söylemek gerekirse 100de 30-35 dökülme azaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…