canm çam terebentini saçına direk uygularsan saç diplerine zarar verebilir. ya başka bi yağla karıştırıp kullan (mesela badem yağı) yada saç diplerine değdirmeden uygula. ben uzun zamandır kullanıyorum ama direk sürmek yerine şampuana katmayı tercih ediyorum. yine de badem yağı da kullanıyorum çünkü tek başına saçı kurutuyo. bn çok memnunum saçları hızlı da uzatıo. tek başına uygularsan çok da kötü kokar benden söylemesicevap bekledim ama yazmadınız..
çam terabentin i saçıma dırek uygularsam hergün yapmamda bi sakınca varmı?
lütfen cevap atın.
bende yeni başladım saçlarım yağlı 750 ml lik şampuana 2 kapak koydum bir kapakda badem yağı kattım . diğer şampuanıma sarımsak ezip koydum içine ayrıca badem yağı ve hint yağı ekledim dönüşümlü kullanıyorum bakalım ne olacak.ilk yıkamada ben bir şey hissetmedim ancak kardeşim saç dibinde yanma hissettiğini söyledi demekki herkesde farklı etki yapıyor.saçlarımın hacimlendiğini hissettim.
canm çam terebentini saçına direk uygularsan saç diplerine zarar verebilir. ya başka bi yağla karıştırıp kullan (mesela badem yağı) yada saç diplerine değdirmeden uygula. ben uzun zamandır kullanıyorum ama direk sürmek yerine şampuana katmayı tercih ediyorum. yine de badem yağı da kullanıyorum çünkü tek başına saçı kurutuyo. bn çok memnunum saçları hızlı da uzatıo. tek başına uygularsan çok da kötü kokar benden söylemesi