Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşlar merhaba
ben çam terebentini şampuanıma karıştırdım.öyle kullanıyorum
2 veya 3 günde bir yıkıyorum.
yıkarken biraz dökülüyo ama sonra sında hiç dökülme olmuyor
ayrıca benim saçım gerçekten çok zor uzar buna rağmen 1.5 ayda 2 cm uzadı
anlaşılıyo uzadığı zaten çok memnunum eşimde kullanıyo o şampuandan ve saçım çıkmaya başladı diyor bana

kısslar çam terebentinin kuru saçlarda kullanılmaz denmesine katılmıyorum.evet saçınızın kuru bir yapısı varsa tabiki biraz daha kurutabilir yaglı saçlarda bu açıdan kullanmak daha mantıklı gelebilir.ama benim saçlarım çok kuru ve 2 seneyi geçti kullanıyorum.dogru oranlarda kullanırsanız hiç bişey olmuyor.birazcık badem yagı koyup bu sorunu çok rahat çözebilrsiniz de zaten.

canım selam
sen şampuanına mı koyuyorsun badem yağını da
ben çam terebentini koyuyorum ama ikisini birden koyunca sanki saçım yağlı kalır diye düşünüyorum

bugun yenı bı sampua n aldm.içine bemıx bepanten ve çam terebenti koydm.sonucları yazarım :KK70:

selam
eczaneden bepanthene ve evigen aldım.acaba nasıl kullanmalıyım.tam olarak bilmiyorum.bilgilendiriseniz sevinirim.sevgiler...

selam
eczaneden bepanthene ve evigen aldım.acaba nasıl kullanmalıyım.tam olarak bilmiyorum.bilgilendiriseniz sevinirim.sevgiler...

Canım şampuanının içine 1 er tane kırabilirsin..bazıları daha çok kırıyolar ama ben pek tercih etmiyorum..gerçi ben bemiks diye bi ampul vardı onuda katmıştım.yani toplam 3 çeşit ampul ve 1 er tane kırmıştım.a.s

Canım şampuanının içine 1 er tane kırabilirsin..bazıları daha çok kırıyolar ama ben pek tercih etmiyorum..gerçi ben bemiks diye bi ampul vardı onuda katmıştım.yani toplam 3 çeşit ampul ve 1 er tane kırmıştım.a.s

canım teşekkür ederim cevabın için çok sağolbenim şampuanımda şu an çam terebentin var.bir de bepanthene ve evigen kırarsam çok katkı olmaz değil mi.
yani saçımı yağlandırmazmı bu şekilde.
çünkü ben mesela badem yağı da kullandım ama bi türlü cesaret edemedim şampuanıma koymaya.korktum açıkçası yağlandırır mı diye saçlarımı.
a.s.

canım selam
sen şampuanına mı koyuyorsun badem yağını da
ben çam terebentini koyuyorum ama ikisini birden koyunca sanki saçım yağlı kalır diye düşünüyorum

canım kusura bakma biraz geç yazıyorum cevabı..
ben şampuanıma sadece çam terebentin koyuyorum ama badem yagıda koydugum oldu zaman zaman ama herzaman ihtiyaç duymuyorum badem yagı koymaya zaten bakım yapıyorum öncesinde saçıma ama koydugunda da öle düşündügün gibi yaglı olmuyor saçların bir nevi dengeliyor kurulugu...

bu arada bende bi kaç senedir çeşitli yagları ayrı ayrı alıp karıştırıyodum işte hint yağı,badem yağı,sarımsak yağı,çam terebentin yağı...vb liste böle uzayıp gidiyodu ee her bi şişeye 3 ytl verdiğimi hesap edersem buluyodu bi 30-40 ytl..
bu arada istanbuldaki bi çok semtten almışımdır bu yagları...öle bi semtteki aktara da baglı kalmayalım hani dedik:smiley-cool:
neyse bi gün yine yag alıcam baktım büyük bi aktar daldım içeri ee evlenince avrupa yakasına transfer olduk bi de burdakilere bakalım dedik...tek tek yağ seçerken sagolsun sahibi kızım saçınamı kullancaksın bunları dedi evet dedim dur ben sana hazır karışmışını vereyim dedi.valla sağolsun bilsem çoktan almıştım bunu öle kolaylık olduki bana sizede gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim içinde benim saydıklarım hatta daha fazlası var 15 yağı karıştırmışlar kapagınada basmalı püskürten bi kapak oohh ....
destek diye bi firmanın güzel beyaz bi şişesi var.
inanın kullım kolaylıgı süper ...
merak edenler için içindekileri sayayım:ısırgan tohumu,ardıç,biberiye,bugday,hindistan cevizi,sarımsak,ceviz,defne,jojoba,menekşe,çam terebentin,çörek otu,susam,badem ve zeytin yağları
bu arada fiyatı 16 ytl di en son aldığımda

hihoyyytkızlar ben çamtarabentini yaklaşık 3 aydır kulanıyorum ilk kullanmaya başladığımda şampuanımın içine badem yağı , saç bakım yağı , ceviz yağı ve çamtarabentini karıştırdım ve gün aşırı karışım yaptığım şampuanla yıkadım.uıkama şeklim şöyle oldu : saçımı ilk şampuanladığımda karışımlı şampuanla ikincisinde ise normal şampuanla yıkadım.saçımda biraz kuruluk oldu..ama bir süre sonra saçlarım alıştı..bu böyle bir ay gitti.

yaptığım karışım bitince bu sfer şampuanımın içine sadece çamtarebentin koydum ve bu şekilde kullandım.arada kullanmadığımda oldu..kullandığım zamanlar saçım hemen yağlanmıyo..3günü buluyo yağlanması kullanmadığım zamanlar ise 2 günü buluyo en fazla..
çamtarabentin kesinlikle saçın geç yağlanmasını sağlıo
sonuçç yaklaşık 3 ay sonra saçımda bi uzama farkettim fakat istediğim kadar değil..bilirsiniz biz kızlar daima fazlasını isteriz

arkadaşlar bu yağlı bakımları 3 kez yaptım. susam yağı sarmısak sağı çam terebentini badem yağı vs vs . ama her yaptığımda saçım korkunç döküldü. normalde 70 tel dökülüyosa bu bakımı yapınca 200 dökülmüştür heralde.
sizler memnunsunuz yani yağlı bakımlardan?? bana neden yaramıyor acaba, yaramak şöyle dursun daha da döküyor. benimle aynı durumda olan varmıdır aranızda acaba??

Kullanım Önerileri : Saçlar için susam, fındık, ceviz ve badem yağıyla birlikte saça friksiyon yapılarak kullanılır. 200 ml. şampuan şişesine 25 damla konularak şampuanla birlikte kullanılabilir.

ßu 3 yağı mı karı$tıracagiz??

Uyarılar : Baz yağlar olmaksızın tek başına kesinlikle kullanılmamalıdır. Gözle temas ettirilmemelidir.

Baz yağLar derken? Tek ßasina kuLLanamaz mıyım ßunu $ampuaNLa ßeraßer....?

ßir de yıkadıktan sonra da uygulayaßiliyor muyuz??... nemLi saça mı, kuru saça mı yoksa ısLak saça mı daha uygun?

Kullanım Önerileri : Saçlar için susam, fındık, ceviz ve badem yağıyla birlikte saça friksiyon yapılarak kullanılır. 200 ml. şampuan şişesine 25 damla konularak şampuanla birlikte kullanılabilir.

ßu 3 yağı mı karı$tıracagiz??

Uyarılar : Baz yağlar olmaksızın tek başına kesinlikle kullanılmamalıdır. Gözle temas ettirilmemelidir.

Baz yağLar derken? Tek ßasina kuLLanamaz mıyım ßunu $ampuaNLa ßeraßer....?

ßir de yıkadıktan sonra da uygulayaßiliyor muyuz??... nemLi saça mı, kuru saça mı yoksa ısLak saça mı daha uygun?
canım friksion nası yapılıo ? :))

3 yag yazıosa o 3 yagı karıstr.tek basına denemedm ama tek basına sampuanda denedm.
orda diyokı tek basına kuru saça surme diyo.yaglrla karıstrp sur diyo.kuru saça daha iyi gelır bide :):1closedeyes:

canım zaten her durumda dökülüyo ama o durumda yağlı oluyo ve masaj esnasında daha çok dökülüyo ama takma çnkü o saçın kökü zayıflamış zaten masajla dökülmese tararken dökülcek benimde öyle oluyo zaten bi çok ürün zayıf telleri atıp yerine sağlıklılarını çıkarmaya yarıyo çamterbentini ben kullandığımda saç derim de hafif yanma ferahlık hissi olyodu şu an badem yağ ısırgan yağı ve sarımsak yağnı kullanıyorum ama hiç bir yanma yok :1rolleyes:

saol cnm ama insan etkileniyo dökülenleri görünce ondan sordum zaten her yerim saç

arkadaşlar çamterebentin ve bademyağına ek olarak bir de bepanthene ampul ekledim şampuanıma. saç kremi kullanmış gibi yumuşacık oldu saçlarım.

canım kusura bakma biraz geç yazıyorum cevabı..
ben şampuanıma sadece çam terebentin koyuyorum ama badem yagıda koydugum oldu zaman zaman ama herzaman ihtiyaç duymuyorum badem yagı koymaya zaten bakım yapıyorum öncesinde saçıma ama koydugunda da öle düşündügün gibi yaglı olmuyor saçların bir nevi dengeliyor kurulugu...

rica ederim ne demek geç yzıyorum falan ben de yeni bakabildim zaten farketmez canım sağol
ben şampuanıma çam terebentin,bepanthene ampul 1 adet,ve 1 adet de evigen ampul koydum.bakalım nasıl sonuçlanacak.çok merak ediyorum doğrusu.
öpüyorum:asigim:sevgiler...:enbuyukkk::enbuyukkk::nazar:

canım iyi yapmışsın bepanthene ve evigen ampuller iyi sonuç verir diye düşünüyorum.bu arada bende yeni okudum maya ile saça bakım yapıyomuşsun onu denicem.kolay uygulanan bişeymiş bakalım iyi gelecekmi:dance:

çünkü okudugum kadarıyla zaten mayayı yüz maskesi,el güzelligi için kullanıyorlarmış ama saç için de çok iyimiş çünkü bol miktarda protein ve B5 vitamini, içeriyormuş.B5 vitaminide keratin üretimini tetikleyen en etkin vitaminmiş.saçlarda dökülmenin durmasını ve daha hacimli gözükmesini saglıyormuş..ayyyy çok merak ettim bi deniyecegim bakammmm...

tatlıslarım ben pek anlamıyorum bu kullandıklarınız sacların daha mı gurlesmesini saglıyor

slm arkadaşlar bende cam terebenti kullanmak istiyorum ama nasıl kullanmam gerekiyo buarada benim saclarım ince telli we kuru bana iyi gelirmi kuru saclı we ince telli olanlar kullanıyormu cwp yazarsanız cok sewinirim

slm arkadaşlar bende cam terebenti kullanmak istiyorum ama nasıl kullanmam gerekiyo buarada benim saclarım ince telli we kuru bana iyi gelirmi kuru saclı we ince telli olanlar kullanıyormu cwp yazarsanız cok sewinirim

şampuanın içine çok fazla koyulduğunda kurutuyormuş. o yüzden şampuana %1 oranında koymak gerekiyor yani 200 ml şampuana 2 ml yani 100 damla koymak yeterli oluyor.bunun dışında hergün saç diplerine parmak uçlarıyla az miktarda çam terebentin sürülebiliyor. yalnız saçı çok kuru olanların sadece şampuna koymaları yeterli olur sanırım.

X