Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
sadece çam terebentin benim dökülen saçlarımı yerine getirdi. özel bir şampuana hiç gerek duymadım. Herhangi bir şampuana aktarlardan alacağınız çam terebentini ekleyin ve kullanın. Ama önce bir kaç gün saç diplerine sadece çam terbentin sürerek yıkamadan bekletin. hatta dışarı bile çıkabilrisiniz taradıktan sonra. Hiç bir şey olmuyor. Ama dökülme hemen duruyor. Eğer sadece saç diplerine sürerek bir hafta normal yıkama programına devam ederseniz hemen kesiliyor dökülme. Şampuanla birlikte kullanım dökülmenin kesilmesi için daha uzun bi süreç gereketiriyor. Sevgiyle kalınız.

bende sarımsak yağı almak için gittiğim bi aktarcının tavsiyesi üzerine çam terebentin yağı almıştım saçlarım aşırı dökülüyodu ve ben bunu her banyoya girdiğimde yere dökülen saçlarımı görünce farkına vardım çamterebentin yağını şampuanımın içine karıştırıp kullandım yaklaşık 3 ay kadar ve şuan saçlarım artık hiç dökülmüyor ve 6 7 aydır çamterebentin yağı kullanmıyorum inananın hala saçlarım dökülmüyor :)

selam arkadaşlar ben de saçı çabuk uzamayanlardanım...senağlamabu yüzden bugün gittim ve aktardan çam terebentin ve badem yağı aldım.saçlarım fazla dökülmüyo ama hem dökülmesin hem de çabuk uzasın istiyorum.ben şöyle denedim::KK43:(yaklaşık 150 ml şampuanımın içine bir kapağa yakın((çam terebentin kapağı tabii ki))çam terebentin koydum.ama öncesinde badem yağını saç diplerime yedirerek masaj yaptım ve streç filmle sardım.45 dk kadar beklettikten sonra badem yağının da yağının geçmesi için 3 defa terebentli şampuanımla yıkadım.acaba doğru mu yapıyorum.çok mu yıkadım.uçmuş mudur etkisi olur mu olmaz mı çok merak ediyorum.acaba bilgisi olan arkadaşlar varsa cevap bekliyorum.sevgiler...kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

selam arkadaşlar ben de saçı çabuk uzamayanlardanım...senağlamabu yüzden bugün gittim ve aktardan çam terebentin ve badem yağı aldım.saçlarım fazla dökülmüyo ama hem dökülmesin hem de çabuk uzasın istiyorum.ben şöyle denedim::KK43:(yaklaşık 150 ml şampuanımın içine bir kapağa yakın((çam terebentin kapağı tabii ki))çam terebentin koydum.ama öncesinde badem yağını saç diplerime yedirerek masaj yaptım ve streç filmle sardım.45 dk kadar beklettikten sonra badem yağının da yağının geçmesi için 3 defa terebentli şampuanımla yıkadım.acaba doğru mu yapıyorum.çok mu yıkadım.uçmuş mudur etkisi olur mu olmaz mı çok merak ediyorum.acaba bilgisi olan arkadaşlar varsa cevap bekliyorum.sevgiler...kaydirigubbakcemile2hihoyyyt

3 kere yıkamak saçı yıpratır bence
1, en fazla 2 kere yıkayıp iyice temizlemen lazım saçını
sonuçta şampuan kimyasal bir madde
düşüncem bu şekilde şakkıdı

3 kere yıkamak saçı yıpratır bence
1, en fazla 2 kere yıkayıp iyice temizlemen lazım saçını
sonuçta şampuan kimyasal bir madde
düşüncem bu şekilde şakkıdı

haklısın belki ama sanki 1 kere yıkayınca yağlar iyi temizlenmiycekmiş gibime geliyor.1.yıkayışta baktım hala yağlıydı.o yüzden devam ettim ama belkide haklısın bir dahakine öyle denerim.ben saçımı 2 günde bir yıkıyorum.çam terebenti koyduğum şampuanımla.ve ilginçtir son yıkayışta sanki dökülmedi gibime geldi.ve saçlarım sanki fönlü gibiydi.ma saçlarımı biraz kuruttu bu yöntem.yıkadıktan sonra saç kremi kullanmayı düşünüyorum.belki o zaman kurumaz saçlarım.canım sen hangi yöntemi kullanıyorsun.ilgine teşekkürler.sevgileryerimseniben

haklısın belki ama sanki 1 kere yıkayınca yağlar iyi temizlenmiycekmiş gibime geliyor.1.yıkayışta baktım hala yağlıydı.o yüzden devam ettim ama belkide haklısın bir dahakine öyle denerim.ben saçımı 2 günde bir yıkıyorum.çam terebenti koyduğum şampuanımla.ve ilginçtir son yıkayışta sanki dökülmedi gibime geldi.ve saçlarım sanki fönlü gibiydi.ma saçlarımı biraz kuruttu bu yöntem.yıkadıktan sonra saç kremi kullanmayı düşünüyorum.belki o zaman kurumaz saçlarım.canım sen hangi yöntemi kullanıyorsun.ilgine teşekkürler.sevgileryerimseniben

ben saçlarımı zeytinyağlı sabunla yıkıyorum canım
bir süredir bıraktım kozmetik şampuanları
dökülmem de durdu çok şükür :Saruboceq:

ben saçlarımı zeytinyağlı sabunla yıkıyorum canım
bir süredir bıraktım kozmetik şampuanları
dökülmem de durdu çok şükür :Saruboceq:

iyi yapıyorsun bence doğal bir yöntem aslında.sen çam terebentin kullanıyormusun peki canım...tatilde çok kullandım zeytinyağlı sabunu ben ama kokusu pek hoşuma gitmiyor açıkçası.aslında evde de var.öyle duruyo.kullansammı acaba bende.olabilir.ama saçlarımın kurumasını önler mi acaba bu sabun.:çok üzgünüm:sırnaşık şey

canımcım ben kozmetik şampuanları uzun süre önce bıraktım
nature's gate isminde bir şampuan kullandım en son, gerçekten bitkisel içerikliydi, saçlarıma çok iyi geldi, kimyasal da çok azdı içinde. onu kullanırken içine 1kapak terebentin, 1 kapak badem yağı ve bir kaşık bal ekledim, öyle kullandım.

sonra neden bilmem zeytinyağlı sabun kullanmaya başladım, saç dökülmemi çok azalttı. kurutma etkisi var, evet, ama ben çok kuruluk hissedersem duştan sonra saç uçlarıma 2-3 damla badem yağı yediriyorum, yumuşacık oluyor.

çevremdekiler de söylemeye başladı, saçların çok gürleşti, baya kendine geldi diye
çünkü ben neredeyse 1 senedir avuç avuç saç dökülmesi yaşıyorum.
sabunumdan çokkk memnunum :asigim:

merhaba ben burayı okuduktan sonra kardenin çamterebentini aldım avonun düz ve dalgalı saçları için olan(mavi kapaklı:d) şampana mllikti 1.5 kapak kattım ama emin olamadım bu şampuan iyi olurmu çünkü okuduklarımda genellikle bitkisel özlü şampuanlar kullanın demişler ben ne yapmalıyım?

arkadaşalr ben çamterebentini aldım şampuanıma koydum da badem yagı fln degilde hint yağı koysak ne olur

arkadaşlar yaklaşık 1 aydır çam terebentin kullanıyorum dökülme yok 1-2 tel banyodan sonra zaten bende dökülme yoktu ama ince telli gürleştirsin diye kullanıyordum ama 6-7 ay kullanmak lazım sonuç alabilmek için sanırım ama acayip uzadı hızlı bi şekilde . bu arada bir akrabamın saçları acayip dökülmüştü önden açıklıklar vardı 4-5 sene önce ramazan bayramında gördüğümde herhangi bir açıklık yoktu hemen ilgimi çekti çam terebentin kullanıyormuş hala kullanıyordu o şampuanından ilk yeni aldığı zaman 1 çay bardağı ayırıyormuş onun yerine 1 çay bardağı (aynı miktarda) çam terebentin koyup iyice çalkalayıp kullanıyormuş açıkçası ben cesaret edemedim o biraz fazla koyuyor ama sonucu görünce de kararsız kaldım bu şekilde deneyen varmı acaba.

Ben de çam terebentin sabununu kullandım, çok iyi sonuç aldım, ama saçı o kadar sertleştiriyor ki hiç bir krem çare olmadı..yağı daha etkili oluyormuş kafa derisine masaj yaparak onu deneyeceğim, en azından sertleşme sorunu olmaz, korkunç dökülüyordu, durdu maşaallah..

kıslarr $açınızı bi$yle örtüyomusunz boneyle fln ...

sampuana karıstırmak en ıyısı cunku cam terebentın cok etkılı bır yag dırek sac dıplerını uygalayıp dakıkalarca bekletmek her sacta fayda saglamıyor bende 2yıldır kullanıyorum ama ılk aldıgımda sac dıplerıme surmustum baya fazla ve bekletmıstım ama saclarım daha cok dokuldu ve cok kurudu ayrıca bunu butun arkadaslarımda yasadı sadece bende olmadı ama sımdı cok az sampuanıma koyuyorum ve gercekten dokulmeyı engellıyor unutmayın herseyın fazlası zarar...

Son düzenleyen: Moderatör:
ama fazla faydası olmazki ... $ampuana karı$ıyo çnkü .... :uhm:

terebentini direkt olarak saç diplerine uygulamak pek iyi bir etki yaratmıyor
badem yağı ile karıştırarak saç diplerinizde kullanabilirsiniz
ya da şampuana katarak kullanabilirsiniz, 5 dk şampuanın saçınızda kalması yeterli a.s.

ben de çam terebentini şampuana karıştırarak kullanıyorum
saçı birazcık sertleştiriyo sadece
ama hem güzel uzuyo saçlarım hem de çok az dökülüyo
ben çok memnunum kızlar tavsiye ederim
bu arada ben karıştırdığım şampuana çok dikkat etmiyorum yani her şampuana karıştırıyorum pek bi farkı yok bence

bende bi kaç sene öncesinde stresten kaynaklı saç diplerimde kepek halinde yaralar olusuyordu ve o yaraların oldugu yerlerden tutam tutam saçlarım her dokundugumda elime geliyordu yani o derece
ve ben doktora gittim vs stresten dediler ilaç falan fayda etmedi ardından tavsiye üzerine çam terebentin yağını aldım şampuanıma karıstırdım vee sonuc eski sağlığına kavuştu çok şükür
yani bu yağ hakikaten şahaneee :kahve:

X