Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çam Terebentin Yağı kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende gün aşırı çam terebetin kullanıyorum.direk döküyorum saçıma.kurutma felanyapmıyo keşke yapsa çünkü benim saçım çok yağlı çalıştığım için hergün yıkamak zorunda kalıyorum

benim saçım da yağlı fakat benim hergün saç yıkamamın sebebi katlı olması katlar havaya kalkıo o yüzden yıkıorum ayrıca şimdilik çam terebnti çok ii saçımı canlı ve gür gösterioo

Merhabalar bende uzun zamandır çam terebenti kullanıyorum şampuanıma karıştırdım ve saçımı şampuanlandıktan sonra bir süre bekletiyorum sonra duruluyorum... Hiç saç kremide kullanmıyorum, öyle rahat taranıyor ki yumuşacık ve pasparlak oluyorlar..... Herkese tavsiye edebilirim..

Merwem sen demişsinki saçlarım kabarıyor... Benimde saçlarım katlı ve o kadar pişmanımki kat yaptırdığıma hem saçlarım kısaldı hemde kırpık kırpık oldu ve yıkadıktan sonra çokta kabarıyor.. Eskiden böyle değildi dümdüz ipek gibiydiler senağlama
Ama yinede çam terebenti çok sağlıklı yaptı saçlarımı.. a.s

benimde saçlarım çok kabarıyor katlıda olsa aynı... deniyecemmm bakalım sonuç ne olacak...

kıslar ben 14 yaşımdan beri deli gibi saç boyatıyordum, buna rağmen saçlarım genede çok sağlıklıydı ama, geçen sene saçlarım kırmızıyken, 3ay kdr sonra mavi-siyaha döndüm, 6 ay filan sonrada kumrala, 2 ay sonrada platin sarısına.. anlıcağınız bu sefer mahvettim!! saçlarımı kestirmek zorunda kaldım. geçen ay çok yoğun olmasada döküldüğünü fark ettim ( bi şampuan aldım çok memnunum.. valla sizede tavsiye ediyorum.. adı PLACENTA .. pahalı bişe deil ama çok hoş gerçekten!! saç dökülmelerine ve yeniden çıkartmasına bire bir diyebilirim. dökülmem durdu. saçlarım yumuşacık ve gürleştiğini hissedebiliyorum. önceden taranmazdı bile :)) artı içine ÇAM TEREBENTİN ve BADEM YAĞI koydum.. Hatta şimdi uzadığını bile hissedebiliyorum.. Umarım kullanır ve sizde benm aldığım sonucu alırsınız canlarım :))

şimdi ben çam terebenti ve badem yağı aldım nasıl kullanmam gerekio yazarmısınız??

kuaföre gittim uçlarından aldırıyım dedim yarısını kestiler ='(
saçalrım uzasın istiyorum hem kuru hem dökülüyo doktor bepanthen deskpantenol verdi ve placenta şampuan kullanıyorum bunun içine çam terebentin yağı eklesem işe yarar mı ?

hem zararından hem yararından bahsetmişsiniz kafam karıştı

cnm saçlarım kabarıyo derken saçım katlı olduuğu için ve benim saçım aynı zmanda dalgalı olduu için kıvrık kıvrık oluolar onu demek istemiştim :) ayrıca cnm senin de dediğin gibi çam t. saçları güçlendiro ve uzatıo ben yararını gördüm diyebilirimm öptüm canlar..

valla cnm bana kalırsa o karışımın içine çam t. katma farklı bi etki yapabilir o yüzdende üzülmeni istemem fakat söyle birşey yapabilirsin farklı bi şampuanın içine çam t. katarsın haftada bir de onu uygularsan sorun olmaz hem hepsi karışmış da olmaz inş yardımcı olabilmişimdir cnm

bu arada çam t. zararından pek söz edilmemiş herkes memnun sanırım kuzum

şimdi ben çam terebenti ve badem yağı aldım nasıl kullanmam gerekio yazarmısınız??

ben cvplayayım cnm...canım saçların eğer kuruysa şampuanın içine bi kapak badem yağı ve bi kapak çam t. koyman yeterli..

eğer saçın yağlıysa sadece şampuanın içine bi kapak çam t. koy ve kullan.. çünkü bedem yağı yağlı saçı daha da yağlandırabilir

ya ben 3-4 haftadır çam terebenti kullanııyorum şampuanımın içine karıştırdım,erkek arkadaşım saçın uzamış diyor.yalnız saçlarım keçe gibi oluyor yıkadığımda napcam ben durumu.tiftik tiftik oluyor.sanki elektrik çarpmış gibi.aynaya baktığımda kendimi gülmekten alamıyorum o derece yani

tugcelim ne kadar koydun çam t. den şampuanın içine? ondan kaynaklanıo olabilir..

çam terebentini bir arkadaşım kullanıyordu.zamanında sormuştum o da bi ölçü söylemişti şu kadar koyacaksın fazlası da döker saçı diye, belki dökülen arkadaşlar fazla katmışlardır şampuanlarına. ölçüsünü bilen bir arkadaş söylerse hepimiz için faydalı olur.

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım çam terebentini bende kullandım ama inanın mahfett saçlarımı hem daha çok inceldi hem daha çok döküldü kuru saçlı olanlar kesinlikle kullanmayaın benden size tavsiye inanın çk pişmanım önceki hali çok daha iyiydi :-(

şampuanımın bir kısmını ayırdım bi kavanoza koydum üstüne bikaç damla çamterebentin esansı ekledim ve 4 defa yıkadım sanki daha çok dökülüyo saçalrım bi parça daha kuru oldu bugün badem yağı aldım çamterebentinden birkaç damla daha ekledim üstüne badem yağı damlattım yarın saçlarımı bu şekilde yıkamayı düşünüyorum ama bişey olursa diyede korkuyorum

sanki çamterebentin daha çok döküyo saçı senağlama

çok pis kokuyo bu ya :S ve bi faydası da olmuyor =/

kokusu iğrenç bişey evet.benimde 5.kullanışım falan ama kendimi ii hissediyorum snki uzamış gibi gelio bana psikilojik olarakta olabilir ama kızlar benim ilk yıkadğmda kaşınma yapmıştı çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…