Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım yne ben bu tek bir video sanırım ölemi ??
kızlar sayfaları okumadan soru sormayı sevmiyorum ama 167 sayfayı nasıl okusam bilmiyorum :) o yüzden ben sizden link istesem ayıp olur mu :)
kızlar çok saolunya peki video kaç dk nızı alıo ?? bende en kısa zamanda indirip başlıcam :) ama dailymotionda bisürü video var onlar başkalarının yaptıklarımı acaba anlamadm
kızlar çok soru sordum ama yeni yeni okuyabliorum kusura bakmayın 168 sayfa 10. saatten sonra incelen arkadaşlar falan varya diyetle berabermi yapıyosunz acaba yoksa günlük yaşama devammı ? sadece sıkılaşarak bu cm ler gidiyor öyle değilmi
ya arkadaşlar ben 10/10 olanı indirdim 21/21 bulamadım ne yapcam 10/10 mu yapayım birde süperide bulamadım link verirmisiniz..
okurken eklemeyi unutmuşum son olarak şunu ilave etmek istiyorum.. her hareketi gerektiği gibi tam olarak ve fazlasıyla yapmaya gayret ettim..hatta bazı hareketleri ilaveten 20 şer kere fazladan yaptım..yani kurallara uymak gerekiyor..
çok büyük geçmiş olsun adınıza sevindim. kendi adıma da bayağı umutlandım doğrusu:)
doğumdan sonra oluşan sırt bel ve omurga ağrılarım canıma tak etti. bi de sedef hastalığıyla boğuşuyorum. yani sedefli romatizma olabileceğını düşünüyorum
kalan kilolar ve sarkmalar da cabası
bana da link gönderirseniz çok sevinirim kızlar
canım googla yaz callanetics diye s.zayila sitesinden indirebilirsin