Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim lelis ile callı aynı anda yürütmem imkazsız hem öğretmenlik yapıyorum yorgun geliorum eve .hem de kpss ye hazırlanıyorum spora başlarsam tam anlamıyla bana vakit kalmaz bi köşede sızar kalırım zatenbenim de 16 temmuz doğum günümde nişanım var fit olmalıyımm
Haklısın cnm, benim de yogun ama kilolarım cok fena oldu artık gozu kararttım, gerci ben oturarak calıstıgım icin yorulmuyorum cok (zaten kilo da bu yuzden oldu(Ama sen dikkat et ayaktasındır tum gun bence call yeter gibi, hem de daha baya bi zamanın var temmuza
benim lelis ile callı aynı anda yürütmem imkazsız hem öğretmenlik yapıyorum yorgun geliorum eve .hem de kpss ye hazırlanıyorum spora başlarsam tam anlamıyla bana vakit kalmaz bi köşede sızar kalırım zatenbenim de 16 temmuz doğum günümde nişanım var Fit olmalıyımm
hayırlı olsun cnm mutluluklar diliyorum şimdiden
Ben de yürüyüş+call yapıyorum ama daha eklicem malum alışkın değilim diyete de başlicam önerileriniz varsa alabilirim zevkle
hayırlı olsun cnm mutluluklar diliyorum şimdiden
Ben de yürüyüş+call yapıyorum ama daha eklicem malum alışkın değilim diyete de başlicam önerileriniz varsa alabilirim zevkle
Kızlar 21 gün boyunca bu 1 saatlik videoyu mu yapıcaz?
zayıflamak için bi çare daha buldum sanrıım bunda kısa zamanda sonuç alınıyo ama üşengeçlik yaptım bütün sayfaları okumadım
genel olarak kaç günde ne kadar incelme oluyor acaba yardım eder misiniz ki bu üşengece?
kızlar ben de yapıyorum call. bugün 4. günümdü.inanır mısınız selülitlerimde azalma var.bunun yanında slim in 6 start it up da yapıyorum onun da etkisi var mı bilemicem ama ben call a bağlıyorum.daha önce de spor yapmıştım hatta spor salonuna gitmiştim ama selülitlerim demirbaş gibi duruyorlardı şimdiyse azalmışlaarrr kararsız kalan arkadaşlara da tavsiye ediyorum.çünkü bunu yaparken nedense kendime vakit ayırdığımı hissedip mutlu oluyorum. ölçülerimi almamıştım başlarken o yüzden o konuda bir yardımım olamayacak ama sıkılaşmayı farkedeceksiniz. unutmadan 3 günde 1 kilo verdiğimi de eklemek isterim
daha önceden 15e kadar yapmıştımama elimde olmayan neenlerden dolayı bırakmıştım kilo hiç vermedim vermek de istemiyorum zten ama pantolonlarımınbol geldiğini çok rahat görebiliyordum.şimdi yine başladım 3/21 deyim inşallah hepimiz dilediğimiz sonucu alırız