dün itibariyle 10. yu yaptım ve bugün ölçülere baktım sonuç: göğüs aynı, belden 1cm, kalçadan 2cm incelme var göbek ölçüsünü nerden almıştım tam hatırlamıyorum göbek deliğinden aldıysam aynı en yüksek yerinden aldıysam genişleme var zaten göbeğim daha düzdü 1 haftadır bana daha büyük görünüyordu, karnı içeri çekmeden yapılan karın hareketleri göbeği dışarı çıkarır diye okumuştum pisikolojik herhalde diyordum ama şimdi ölçünce aklım karıştı sanırım bende ters etki yaptı, bacak ölçüsün de aynı. 1 kg vermişim ama bunun call dan olduğunu sanmıyorum çok fazla tükettiğim tam yağlı peyniri light peynirle değiştirmiştim buda aşağı yukarı günde 300kalori daha az demek kilo azalışını buna bağlıyorum. hareketler her gün biraz daha kolay olmaya başladı ama diz ağrım dolayısıyla devam edip etmemekte hala kararsızım
üst vücudum daha esnek ama bacaklarım daha kısa gibi geliyor pilatesteki bacak germe uzatma hareketlerinin eksikliğini çok hissediyorum genelde ben ayakta yapılan germelerden pek verim alamıyorum iyi yapamıyorum belki de. sırtımdan sürekli tıkır tıkır sesler geliyor, bu iyimi kötümü bilmedim:) ama sırtım, belim, kollarım ve özellikle boynumu çok esnek hissediyorum...
cardio callanetics videosunu indirmeyi de bitirdim, 1 saat 11dk sürüyor, ilk 30dk cardio kısmı bale aerobik arası hareketler var oldukça estetik görünüyor bir bale sever olarak yaparkende çok eğleneceğimi düşünüyorum:) sonraki kısıma sanırım callanetics evolotion videosunu aynen koymuşlar zira kişiler, kıyafetler ve giriş konuşmaları aynı, belki (ısınma gibi) bazı hareketleri çıkarmışlardır yoksa sürenin daha uzun olması gerekirdi. liv aynı siteden indirdim bunu da istersen evolotion yerine direk cardioyu indir ikisinide 1 videoda görmüş olursun...