- 18 Ocak 2009
- 5.541
- 1
- 36
nasıl gidiyo spor kızlarr
Benim gayet iyi gidiyo bazı günlerr bütün haraketleri yapmıyorum ama olsun karın ve bacak haraketlerini mutlaka yapıyom ama Sen başlayabildin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl gidiyo spor kızlarr
kızlar bu hareketler kas yaptırıyor mu benim en büyük korkum o başlamak istiyorum ama ya kas falan yaparsa:26:
bu hareketleri yaparken karnınızı çekmeyin diyo,plateste alıştım çekmeye,işe yaramaz gibi geliyo şimdibi de karın hareketlerinde ben yanma hissetmiyorum,titriyorum ama,doğru mu yapıyorum acaba?merak ettiğim için denedim şimdilik,platesle biraz esneyip öyle başlamayı düşünüyorum.
bu hareketleri yaparken karnınızı çekmeyin diyo,plateste alıştım çekmeye,işe yaramaz gibi geliyo şimdibi de karın hareketlerinde ben yanma hissetmiyorum,titriyorum ama,doğru mu yapıyorum acaba?merak ettiğim için denedim şimdilik,platesle biraz esneyip öyle başlamayı düşünüyorum.
ben yaparken de karnım hep acıyordu.zaten dinlenmeden 100 kere yapamadım hiç
henüz başlayamadım telaş devam ediyor.
yarın sözleniyoruz.ptesi hem kpss ye hem spora başlıyorum inş
bende bugün ilk 1/21 başladım fakat burda yazıldığı kadar aşırı zorlanmadım, zorlandım tabii ama 2. seviye pilatesden daha zor gelmedi. sonlara doğru mesela 100 yapılan harekette 80-90 kadar yaptıktan sonra artık çabuk bitsin istedim, video bittiğinde çok şaşırdım hiç 1 saat gibi gelmedi, şuan hiç ağrım yok bakalım yarın olacak mı, bir de titreme sadece yan oturup ayak kaldırma hareketinde oldu. 1 senedir haftada 4-5 saat kadar plates yapıyorum kaslarım zaten güçlü olduğu için mi çok zorlanmadım yoksa hareketleri mi yanlış yaptım tereddüt ediyorum(türkçe dublajlı olandan dikkatli dinleyerek yaptım ama), daha önce plates yapanlar arkadaşlar sizde nasıl oldu?
ağrı yok lafımı geri aldım doğal olarak ertesi gün ağrı olur ve bendede öyle oldu, üst bacak ön kısmı, koltuk altından dizime kadar yanlarım ile üst kol omuz ve sırtta ağrım var birde mide hizasında kaburga kemiği üstünde kalan bir türlü erimeyen yerlerimde ağrı var ama karın ve kalça da hiç ağrı yok sanırım pilates yaparak pek çalıştıramadığım yerlerimi çalıştırmış zaten güçlü olan kalça ve karın kaslarım da ağrı yapacak kadar zorlanma olmamış yada o hareketleri yanlış yaptım bugün 2. denememi yapacağım bakalım nasıl olacak vaktim kalırsa birde leslie 5 millik yürüyüşünü denemek istiyorum ama geçen hafta burkulan ve hala ağrısı geçmeyen bileğimden dolayı yapıp yapmamakta tereddütlüyüm.
kızlar bu hareketler kas yaptırıyor mu benim en büyük korkum o başlamak istiyorum ama ya kas falan yaparsa:26: