Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de bugün başladım önce leslie 1 yaptım sonra da bvunu. aama il k olduğundan mıdır nedir hareketlerin bir kısmını tam yapamadım vee benim bacaklarım çok titriyo su gibi oldum sizde de var mı böyle bir durum
Evet ilk başladığımda benim de aynen öyle olmuştu. Hareketleri tam yapamamıştım. Bacaklarım tir tir titremişti. Çok terlemiştim vs. BUnlar zamanla geçiyor merak etmeyin...
saol canım uzun zamandır spor yapmıyorum bunun da etlisi oldu sanırım.
bacağımı kaldıramıyorum açamıyorum pes edicektim ama etmicem belki ilk 21 prof olmaz deneme süreci olur ama artık başlamalıyım. ölçülerimi de almadım ben daha yarın alırım artık.bu arada 60 lı sayfalarda bazı arkadaşlar göğüslerinin küçüldüğünüsölemişler hangi hareketse ben yapmimm onu yaa küçülmesinler.:roflol:
keşke benim totoda da bişiler farketse daha bugün başladım ama çok azimliyim boy 1.60 kilo 50 fazlalığım yok ama o 50 kilonun 40 ı basende toplnmış mmübarek:roflol:
Heyyyy kızlar ne alemdesiniz yahu??? Kimsenin sesi çıkmıyor???
Ben 46. call günümdeyim kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt
maşallah canım yaa 46 az değil valla. ben de bugün11.call yapıcam bi değişiklik var mı sen de?
Canım sen de devam et, bırakma...
kaydirigubbakcemile5
İnan ki inanılmaz faydasını gördüm. Buradaki konuyu açan ve katkısı bulunan arkadaşlara çooookkk teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Hala zorlandığım hareketler var. Ama zorlamasa faydası olmaz zaten. O başlardaki bacak kaldırmalı karın hareketleri geçtikten sonra çok rahat bitiyor. O sebepten bırakmaya hiç niyetim yok. İnanılmaz şekle girdi vücudum kaydirigubbakcemile2
HAKLISIN VALLA BEN DE BIRAKMAK İSTEMİYORUM KARIN HAREKETLERİ BENİM DE ÇOK ZORUMA GİDİYO YAA AZ ARA VERE 20 20 yapıyorum napıyım:)))