Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar salla pati indirdim ki, inan zorluyorum hatırlayamıyorum ( Bir de ben birkaç defa farklı farklı yerlerden indirdim çalıştıramadım filan... O yüzden de karıştı... bilmiyorumkismile
canım bugün ölçülerini alacaktın.değişme varmı?
Bugün ölçülerimi aldım. 1 cm lik incelme var. Ben daha çok olur diye umuyordum...
21/15 bitti, bugün 16 olacak.
Yalnız ben ölçülerimi almak için soyunduğumda kardeşim; "ablaaa, popon nasıl dikleşmiş senin öyleee!" şeklinde aşırı bir tepki verdi :))) Sonra ben de baktım. Gerçekten gözle görülür şekillenme var kızlar....
canım tebrikler.bende geç sonuç alacak gibiyim.ama vücudu şekillendiriyo ya geç sonuç alsakta devam edelim.
Aynen canım. Ben şu durumdan memnunum gayet. Sonuçta sıkıcı ötesi fitness da 1 ayda daha yeni yeni sonuç vermeye başlıyor... Bunda hem daha 2 hafta oldu. Hem de salona gitme zorunluluğu yok. Evinde dilediğin saatte rahat rahat yapıyorsun. Paran da cebine kalıyor....
Ben 21 bitince bi 21 daha yapmaya karar verdim. Günde ni 50 dakika bedenime ayırmışım çok mu!
haklısın canım benim.bende senin desteğinle başladım bunun için ayrıca teşekkür ederim.birbirimizi takip edelim destek verelim.olumunekankayizsmile
Kızlar ben callanetics 3/21 yaptım. Umarım faydasını görürüm.6 yaptıktan sonra ara vermesem nasıl olur acaba? Bir an önce incelmek istiyorum kaydirigubbakcemile3
Bugün ölçülerimi aldım. 1 cm lik incelme var. Ben daha çok olur diye umuyordum...
21/15 bitti, bugün 16 olacak.
Yalnız ben ölçülerimi almak için soyunduğumda kardeşim; "ablaaa, popon nasıl dikleşmiş senin öyleee!" şeklinde aşırı bir tepki verdi :))) Sonra ben de baktım. Gerçekten gözle görülür şekillenme var kızlar....
Canım vallahi ben de bulurken baya arandım... Ama nereden buldum nasıl yaptım hiç hatırlamıyorum ( Burada bilen arkadaşlar var ama...
günaydın google da callanetics egzersizleri yazınca ilk çıkana tıklayın,zayıflmakla ilgili bir site var orayı araştırırsanız bulursunuz linki.
ben 7-8 ay önce yapıyordum.önce leslie 5 mil sonra call.çok etkili olmuştu.zaten call ilk başta uzun sürse de hareketleri ezberledikçe yarım saatte bitirebiliyorsunuz.ben videoya bile bakmıyordum aklımdan yapıyordum.o ekrandaki sayaçta sadece örnek.size önce normal gelir sonra yavaş gelebilir.siz kendi sayımınızı yapın.ne çok hızlı ne çok yavaş.
artık ben de başlasam iyi olur.pelvis hareketleri gerçekten çok zorlar.ama hareketin hakkını verin.yavaş yavaş yapın ama asla hızlı ve yanlış yapmayın.1 ay sonunda -yani 21 diye tabir ettiğimiz şey- hareketleri rahatlıkla yapıyorsunuz.
bu kadar bilgiyi nasıl verebiliyorum merak edenleriniz olabilir..size yukarda bahsettiğim sitede call grubumuz vardı.bu bilgileri ordan biliyorum
aklıma gelmişken; call strechinge yani esnetmeye yönelik hareketler olduğu için direk kas yapmıyor,en büyük artısı kasları uzunlamasına çalıştırıyor ve bu da daha ince görünmemizi sağlıyor.
öğleden sonra başlıyayım bari...
günaydın google da callanetics egzersizleri yazınca ilk çıkana tıklayın,zayıflmakla ilgili bir site var orayı araştırırsanız bulursunuz linki.
ben 7-8 ay önce yapıyordum.önce leslie 5 mil sonra call.çok etkili olmuştu.zaten call ilk başta uzun sürse de hareketleri ezberledikçe yarım saatte bitirebiliyorsunuz.ben videoya bile bakmıyordum aklımdan yapıyordum.o ekrandaki sayaçta sadece örnek.size önce normal gelir sonra yavaş gelebilir.siz kendi sayımınızı yapın.ne çok hızlı ne çok yavaş.
artık ben de başlasam iyi olur.pelvis hareketleri gerçekten çok zorlar.ama hareketin hakkını verin.yavaş yavaş yapın ama asla hızlı ve yanlış yapmayın.1 ay sonunda -yani 21 diye tabir ettiğimiz şey- hareketleri rahatlıkla yapıyorsunuz.
bu kadar bilgiyi nasıl verebiliyorum merak edenleriniz olabilir..size yukarda bahsettiğim sitede call grubumuz vardı.bu bilgileri ordan biliyorum
aklıma gelmişken; call strechinge yani esnetmeye yönelik hareketler olduğu için direk kas yapmıyor,en büyük artısı kasları uzunlamasına çalıştırıyor ve bu da daha ince görünmemizi sağlıyor.
öğleden sonra başlıyayım bari...
bu konuda bilgili olduğunuz kesin.o zaman neolur bizede bilgi ve destek verin olmazmı?en erken nekadar sürede sonuç almaya başlarız bu hareketlerle?
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
Harikasın wisper, teşekkürlerrrrr opuyorumnanaktan
teşekkürlerrrrr a.s. a.s.