- 27 Mayıs 2008
- 1.906
- 2
- 41
google yazınca çıkıyor zaten niye bu kadar yoruluyorsunuz hem egzersiz hem özel mesaj falan :) ben konuyu yeni gördüm indiriyorum bakalım pek istikrarlı biri değilimdir inşallah devam ederim...
gecenlerde birisi bu egzersizle selülitlerden kurtulduğunu yazmıştı
ilk vidyoya baktım manyak bişi ya. kadın dio 47 yaşındayım, sanki vücudun üstüne başkasının kafasını otutturmuşsun gibi. :1shok: vücut liselik, surat müzelik. :roflol: teyzenin yüz yogasına ihtiyacı var sanırsam çok acaip oldum. bi de orda 70lik bi teyze var yörrriii gittt diyip kapatmışım vidyoyu. delikafadulden okul bi bitsin girişcemm.. hihoyyyt
kızlar deli olacam dediğiniz siteyede üyeyim,indirdim videoları ama ekran kapkara,sitede önerilen bütün ek programları da yükledim sonuçç yine hüsran,ölecem merakımdan,biri bana acısın nolur,bnde başlayayım şu callanecticse,
kızlar benim bu hafta son seri olcak 21 i tamamlıcam.baya fark hissediom
alkisalkisalkis tebrikler psiqocum :hooray:
arkadaşlar
ben konuyu yeni gördüm.ilgimi çekti. şimdi br yandan indiriyorum bir yandan da sizlerin yazdıklarını başından beri okudum!
oldukça ilginç birşey bu sanırım. ben zaten spor yapıyordum evde. bunu da denicem. özellikle kalça basene iyi geliyorsa şayet, tam benlik demektir.
kesin sonuç alan var mı?
nedir durum?
canım bu bütün vücudu çalıştırıyor.kesin sonuç alcağımıza eminiz hepimiz yeni başladık sayılır.tani hop die sonuç alamayız.
en az 21 günü tamamlamalıyız.benim 13 gün oldu.