Callanetics Egzersizleri

Topic te yardım isteyipte yardım etmediğimiz arkadaş varsa hemen söylesin
yoksa ileli ebet sussun :enbuyukkk:

google yazınca çıkıyor zaten niye bu kadar yoruluyorsunuz hem egzersiz hem özel mesaj falan :) ben konuyu yeni gördüm indiriyorum bakalım pek istikrarlı biri değilimdir inşallah devam ederim...
gecenlerde birisi bu egzersizle selülitlerden kurtulduğunu yazmıştı

ilk vidyoya baktım manyak bişi ya. kadın dio 47 yaşındayım, sanki vücudun üstüne başkasının kafasını otutturmuşsun gibi.:1shok: vücut liselik, surat müzelik.:roflol: teyzenin yüz yogasına ihtiyacı var sanırsam çok acaip oldum. bi de orda 70lik bi teyze var yörrriii gittt diyip kapatmışım vidyoyu.delikafadulden okul bi bitsin girişcemm..hihoyyyt

:) haklısın

Vala denemelerdeyiz bakalım gidicekmi selülitler CADIARZU
Sağda solda okuyorumda millet aşmış bu olayı 100 saat felan yapan var :bbo:

Kadın şuanda 60 küsür yaşında ve botoksunu yaptırmış canım kaydirigubbakcemile3

'yörri gitti' ben en çok
-bakalım 100 e kadar dayanabilicekmisiniz?
dediğinde diyorum kaydirigubbakcemile2

kızlar ben geldim.arkadaşlar herkese yardımcı olmaya çalışıoz ama direk siteden reklam olur diye yazamıyoruz.elimizden geldiğinde pamuk ben pearl arkadaşlarımızla özel msj gönderenleri cvplıyoruz.
bu arada 10. saatimdeyim.çok azimliyim.fıstık gibi olucazzzz.devam kızlarrrr devamm yılmak yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar deli olacam dediğiniz siteyede üyeyim,indirdim videoları ama ekran kapkara,sitede önerilen bütün ek programları da yükledim sonuçç yine hüsran,ölecem merakımdan,biri bana acısın nolur,bnde başlayayım şu callanecticse,

ell82, ilk bi avi dosyası var onu indirme. o bende de kapkara çıktı. mp4 uzantılıyı indirdim o açıldı onu dene.

kusura bakmayın arkadaşlar yasak oldugunu bilmiyordum affınıza sığınırım pearl arkadaşımada ilgisi için teşekür ederim.

Bende de en baştan beri mp4 formatlı olan vardı , december ın dediği gibi belkide avi de sorun vardır mp4 formatını yüklesen ?

+

8/21 oldu benim kızlar
artık hareketleri ezberledim , videoya bakmadan yapıyorum sesiz bir köşede :)

Son düzenleme:
kızlar benim bu hafta son seri olcak 21 i tamamlıcam.baya fark hissediom

Bende yeni başladım sayılır Callanetics Egzersizlerine bu akşam dördüncü kez yapıcam bakalım nekadar fark etcek.

9/21 oldu arkadaşlar
Dün mezura ile ölçtüğümde sadece belimde fark 2 cm fark çıktı
Durmak yok yola devam

merhaba arkadaşlar ben yeni keşfettim benim astımım olduğu için çok fazla kendimi zorlayarak spor yapamıyorum.egzersizler çok fazla zorluyormu?gerçi bir link buldum indiriyorum .bakalım nasıl hareketler? :)(bu arda kilo:77 boy:1.57cm basen:113cm bacak:71cm bel: 70cm)
kaydirigubbakcemile2

kıslar bir tane indirdim sınıfına ders veriyor sizinkide aynısımı acaba bana özele yazarmısınız?

arkadaşlar

ben konuyu yeni gördüm.ilgimi çekti. şimdi br yandan indiriyorum bir yandan da sizlerin yazdıklarını başından beri okudum!

oldukça ilginç birşey bu sanırım. ben zaten spor yapıyordum evde. bunu da denicem. özellikle kalça basene iyi geliyorsa şayet, tam benlik demektir.

kesin sonuç alan var mı?

nedir durum?

canım bu bütün vücudu çalıştırıyor.kesin sonuç alcağımıza eminiz hepimiz yeni başladık sayılır.tani hop die sonuç alamayız.
en az 21 günü tamamlamalıyız.benim 13 gün oldu.

canım bu bütün vücudu çalıştırıyor.kesin sonuç alcağımıza eminiz hepimiz yeni başladık sayılır.tani hop die sonuç alamayız.
en az 21 günü tamamlamalıyız.benim 13 gün oldu.

canım ben dün indirdim ve yaptım!

ondan önce de şu yürüme porgramlarından birini yapmıştım. 2 mil olanlardan! o da çok keyifli idi. sonrada bu calleni yaptım! ama zorlandım! özellikle karın hareketleri bence pek çok hareketten daha teknik. ve zor! yani adamakıllı yaparsam bir hayli etki edecek belli ki!

..
bakalım bugünde yapcam! sizin deyiminizle 2/21 olacağım!:lepi:

ben birşey danışayım bu arada size.

şu son kalça hareketleri var ya. bir yerden tutunup bir bacağı geride tutuyorsun gibi, diğeri de onun bir değişik versiyonu. ben alt yazı indirdim ama onu çalıştıramadım da, kadını tam anlamadım!

sanki bir özelliği var hareketin ama hep daha okadar güçlü değilim. yapamadım gibime geldi?

bir tüyosu olan var mı? neye dikkat ediyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…