Callanetics Egzersizleri

kızlar linki buldum indiriyorum yarın başlıycam kısmetse sonuçları yazarım

Merhaba bayanlar a.s.

:çok üzgünüm: ben 10 dan sonrası bıraktım callanetics i
Kursum felan başladı 48 saati geçtim o yüzden bıraktım
Bu hafta içi tekrar sıfırdan başlamak istiyorum
Buarada 57 kilo oldum delikafadulden

Sizlerde varmı değişiklikler opuyorumnanaktan

kızlar selam ben de yeni üye ancak sitenin eski takipçilerindenim..sizden ricam bana da şu bahsettiğiniz sitenin linkini yollar mısınız..ben de hemen başlamak istiyorum bu hareketlere.şimdiden teşekkürler herkese sağlıklı bol kilo vermelerr :))

hareketler biraz zor nasıl yapıyorsunuz bravo valla :) link isteyenler google callanetics egzersiz yazarlarsa çıkan ilk siteden sorunsuz inderibiliyorsunuz :)

selam kızlar

benim de 48 saat geçti yapcak birşey yok! ben bir yandan tabi sporuma devam eidyorum. ama buna vakit ayıramadım.

bir daha başlıcam... bakalım. herkese kolay gelsin!

kızlar ben geldim.zemuszemusnişan elbisemi aldım.üstelik 1 beden:):lepi:
hala kendimi kilolu hissediom diom tasarımcı kıza dioki herşeyin normal.senin ölçülerin bizde kalıp ölçüsü demezmi:)baya farketmişim yanialkisalkisalkis.bırakmayı düşünmüom.tekrar 21 yapcam.süperede geçcem süper olcamkaydirigubbakcemile2
kızlar benden tavsiye ciddiye alın ciddi ciddi yapın pişman olmazsınızzz:dance:

kızlar bu haraketler ne kadar zor böyle ilk gün için çok kötüydü ama devam pes etmiycem

harikasın canım çok güzel bir gelin olucan burdakilere örnek olursun inşallah bende tekrar başladım

Günaydın kızlar,

ben 10 günlük olan bir programı var onu indirdim.
21 günlük olanı ondan dahamı farklı.

psiqo, sen kaç kiloydun ne kadar fark oldu?

Günaydın kızlar,

ben 10 günlük olan bir programı var onu indirdim.
21 günlük olanı ondan dahamı farklı.

psiqo, sen kaç kiloydun ne kadar fark oldu?

canım muhtemelen 10 days olanı indirmişsindir sen.onu 21 gün yapıosun.
canım ben call yapmadan önce 64 ten 57 ye düşmüştüm.sora 3 kilo aldım koruyamadım.
60 oldum.
calla başladım 60 tan 58 e düştüm.zaten hedefim 55.3 kilom kaldı.ama acaip inceldim.belim kalmadı hiç.bacaklarım çok düzgünleşti:lepi:

evet 10 days yazıyor.
Sen onu bir gün yapıp bir gün aramı veriyorsun.

Bende 60 kiloyum basenlerim geniş inşallah ondada işe yarar.

canım ben ilkini 21 yapamadım zaten.nişan alışverişine çıktık. 2 gün ara verdim.
2 gün ara verincede olmuo.ben yajklaşık 18 gün yaptım.
ama nasıl yaptım bilionmu.6 gün hiç ara vermeden hergün yaptım.bir gün dinlendim.

videoyu indirdiğim sitede de öyle yazıyor. 6 gün yapıp 1 gün ara verilince daha hızlı sonuç alınıyormuş.

birde orada yürüyüş programları falan varmış onlar hakkaında bilgin varmı ?

videoyu indirdiğim sitede de öyle yazıyor. 6 gün yapıp 1 gün ara verilince daha hızlı sonuç alınıyormuş.

birde orada yürüyüş programları falan varmış onlar hakkaında bilgin varmı ?

canım onlarıda indirdim ben.
ama ben çalışıyorum.bitek akşamları vaktim oluo.
ikisini bir yapmam çok zor.
callı daha çok severek yapıom.
yürüyüş prog. denedim bi kere pek sarmadı beni

bende leslieyle yürüyüşü yapıyorum kardio amaçlı hem zevkli hemde baya terletiyor zaten sabahları cal yapıyorum akşamlarıda yürüyüş benim kilom fazla o yüzden sıkılaşmanın yanında kiloda vermem gerekiyor

canım onlarıda indirdim ben.
ama ben çalışıyorum.bitek akşamları vaktim oluo.
ikisini bir yapmam çok zor.
callı daha çok severek yapıom.
yürüyüş prog. denedim bi kere pek sarmadı beni

bende çalışıyorum, buldum yürüyüş prog. linklerinide. onuda bir denerim.

ne zaman başladın ?

tubiş senin kilon kaç?hedefin ne?boy falan?

boy 166, kilomda 60 oldu. hedef belirlemedim ama 55 kiloya insem çok iyi olur.
üst kısımla pek sorunum yok mini bir göbek var ama basenler geniş ve bacaklarımın üstü kalın hiç hoşlanmıyorum. göbekte olmaya başladı. önlem almazsam şişicem iyice.
yemeği azalttım çok sevdiğim tatlıyı bile azalttım ama ilerleme olmuyor.
hareket gerekiyor. ondan callentise başlayayım diyorum. bu akşam başlayacağım inşallah.

hemen hemen boylarımız aynı.benimde 168 falan.55 bizim için zayıf görünmek demek.58 de bile herkes çok zayıfsın dio bana.
başla mutlaka fayda görceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…