Callanetics Egzersizleri

arkadaşlar bende istiyorum banada yazarmısınız adresi bende indireyim teşekkürler.kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

çok sardım bu egsersize.
nedense çok hevesle yapıorum.çabucak 21 gün olsun:)

çok sardım bu egsersize.
nedense çok hevesle yapıorum.çabucak 21 gün olsun:)

slm...canım ya nasıl indirdin..ben niye yapamıyorum...bilgisayardan pek anlamam ama...bunun satılan cdleri falan varmı alabilecegimiz...lütfen banada yardım edin..indireyim....

kızlar 3. yaptım.giderek alışcağıma tirtir titriom:)
çok sevdim ben bu egsersizi:)
3/21 oldu:)

bende indirdim callanetics yapmayada başladım
fakat bir sorum olucak
indirdiğim video eşliğinde yaptığım haraketler 1 saat olarak mı sayılıyo
çünki konuşmaları çıkarırsak ben 1 saat olmuyodu :)

psigo takipcinim demiştim sana bir başlayınca bırakamıyorsun merak etme 8 den sonra daha rahat yapacaksın kızlar özelden mesaj atarsanız size adresi veririm

bende indirdim callanetics yapmayada başladım
fakat bir sorum olucak
indirdiğim video eşliğinde yaptığım haraketler 1 saat olarak mı sayılıyo
çünki konuşmaları çıkarırsak ben 1 saat olmuyodu :)

yaklaşık 40 dkka falan sürüyor bide egzersizleri ezberledim ben bakmadan yapınca daha kısa sürüyor benim 11/21 oldu kaldı 10alkisalkisalkis

yaklaşık 40 dkka falan sürüyor bide egzersizleri ezberledim ben bakmadan yapınca daha kısa sürüyor benim 11/21 oldu kaldı 10alkisalkisalkis

teşekkürler
1 saatin doldu demekki benim delikafadulden
üst bacak bölgem çok ağrıyo
zamanla alışıcağama inanıyorum

başarda ağrı oluyor canım.pamuk benim o forumdaki adresim çalınmış.yeni üyelik yaptım

kızlar 3 gün sonra ölçülerimi alıcam.yazarım burdan.
hergün yapasım geliyor:)
bide başladım mı hemen bitiyor.sıkmıo off nezaman biticek diye.
bayada terliom.

kızlar bugün 6/21 oldu.yarın dinlenme günüm.
ölçülerimi aldım.1 kilo vermişim.
göbekten 1 cm.kalçadan 2 cm gitmiş.fena sayılmaz demi:)

kızlar bugün 6/21 oldu.yarın dinlenme günüm.
ölçülerimi aldım.1 kilo vermişim.
göbekten 1 cm.kalçadan 2 cm gitmiş.fena sayılmaz demi:)

merhabalar. siteyi callenitics hakkında bilgi ararken keşfettim. bir süredir callenitics i indirmeye çalışıyorum ama başaramıyorum. adrsi bana da gönderirseniz sevinirim. Rejim yapmama rağmen istediğim gibi zayıflayamıyorum. Evde rahat yapılan hareketlerse çoook işime yaracak :Saruboceq:

evet canım evde rahat yapılıyor.severek yapacağına eminim.özelden msj atayım sana.

psiqo
seni yanlız bırakmıyım bu topic te
buraya ilk yazdığım günün ardından 48 saatten fazla ara verdiğim için onu saymıyorum şuanda
2/21 oldu
üst bacak bölgem acayip ağrıyo ve yerde bacakları açıp eğilmek hala çok zor
istikrarlıyım callan teyzemi çok sevdim 21 günü tamamlıycam

canım seni tebrik ederim.başarcağına eminim.callan teyzeyi bende sevdim.bugün dinlenme günüm.
bian evvel 21 i tamamlayıp sonucu görmek için sabırsızlanıyorum.
bu egsersizin çok faydalı olcağına inanıyorum.

psigocum iyi gidiyorsun canım ben 11 yaptım ama hafta sonu misafirlerden yapamadım yani 48 saati geçti o yüzden tekrar baştan başlıycam plsun ama farkı görebiliyorum pantolonlardan

psigocum iyi gidiyorsun canım ben 11 yaptım ama hafta sonu misafirlerden yapamadım yani 48 saati geçti o yüzden tekrar baştan başlıycam plsun ama farkı görebiliyorum pantolonlardan

aferin pamuğum.21 günde çok büyük değişiklikler olcağına inanıyorum.
yılmak yokkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…