ben birşey danışayım bu arada size.
şu son kalça hareketleri var ya. bir yerden tutunup bir bacağı geride tutuyorsun gibi, diğeri de onun bir değişik versiyonu. ben alt yazı indirdim ama onu çalıştıramadım da, kadını tam anlamadım!
sanki bir özelliği var hareketin ama hep daha okadar güçlü değilim. yapamadım gibime geldi?
bir tüyosu olan var mı? neye dikkat ediyoruz?
canım sen süper callımı indirdin önce normalden başlasaydın onu 21 gün yaptıktan hareketleri iyice öğrendikten sonra süpere geçsen iyi olur kalça hareketlerinde kalçanın sıkıştığını hissetmen gerek yoksa yanlış yapıyorsundur
canım kitabını okumuştum ve Callan ablamız hamileliğin 4. ayından sonrada haraketlerin hafif bir şekilde yapılmasını tavsiye ediyor. Böylelikle doğum daha kolay oluyormuş
buarada bugun itibariyle 4/21 im
yarım saat yürüdükten sonra yapması daha kolay arkadaşlar
yok yokkkkk! normalden başladım!
kiii onu bile 100'e kadar sayıyorsa ben 75'te bıraktım. ilk gün diye!
o harekette de tereddüt ettim, bir yer var; acaip acıyor(sanırım öyle olunca doğru yapmış oluyorum) ama kadın pelvis diyor birşey diyor tam anlamadım. kalçanın tekinin üstüne oturuyormuş gibi oluyorsun demi o harekette? (yaw anlatması da güç, yapması da.. bulacam ama bir yolunu!!!!)sırnaşık şey
canım eğer sıkışma acı hissediosan doğru yapıosundur.
önemli olan sıkışmayı hissetmek.mesela ben o masaya tutunarak yaptığım bacak hareketinde ilk 100 ü yapıom ama düz uzatıp 10 saycağımda artık bacaklarım tir tir
titrio 100 zor sayıyom.aynı şey pelvis hareketi varya.bacaktan soraki ondada öle oluo.ilk 10 u yapıom 2. 10 sayışımda arık acaip oluom.
sakın bırakmayın kızlar devam.işe yarıcak.ben aynaya baktığımda farkı hissediyorum artık.
benim pazar günü bitio 21.kaydirigubbakcemile2
yaa kızlar biri bana da göndersin adresi.. lütfeenn..
kızlar ben geldimm.dün yapamadım.çok yorgun ve hastayım.biraz aksıcak gibi ama.tekrar başlarım sorun etmiyorum.
58 kiloya düştüm.bi haylide incelmem var.yanlarım falan eskiye nazaran gitti.göbek hiç yok sayılır.
arkadaşlar günaydın...
bilgisayardan ben indiremiyorum...Niye acaba...Yaarrrdddıııımmmmm lütfen....
arkadaşlar günaydın...
bilgisayardan ben indiremiyorum...Niye acaba...Yaarrrdddıııımmmmm lütfen....