Callanetics Egzersizleri

canım sen süper callımı indirdin önce normalden başlasaydın onu 21 gün yaptıktan hareketleri iyice öğrendikten sonra süpere geçsen iyi olur kalça hareketlerinde kalçanın sıkıştığını hissetmen gerek yoksa yanlış yapıyorsundur

yok yokkkkk! normalden başladım!

kiii onu bile 100'e kadar sayıyorsa ben 75'te bıraktım. ilk gün diye!

o harekette de tereddüt ettim, bir yer var; acaip acıyor(sanırım öyle olunca doğru yapmış oluyorum) ama kadın pelvis diyor birşey diyor tam anlamadım. kalçanın tekinin üstüne oturuyormuş gibi oluyorsun demi o harekette? (yaw anlatması da güç, yapması da.. bulacam ama bir yolunu!!!!)sırnaşık şey

merhaba pearl pearl ben de diyet grubunda yım evde yapılabilecek bişey arıyodum banada linkini atabilr misin callnetics in??:Saruboceq:

canım eğer sıkışma acı hissediosan doğru yapıosundur.
önemli olan sıkışmayı hissetmek.mesela ben o masaya tutunarak yaptığım bacak hareketinde ilk 100 ü yapıom ama düz uzatıp 10 saycağımda artık bacaklarım tir tir
titrio 100 zor sayıyom.aynı şey pelvis hareketi varya.bacaktan soraki ondada öle oluo.ilk 10 u yapıom 2. 10 sayışımda arık acaip oluom.
sakın bırakmayın kızlar devam.işe yarıcak.ben aynaya baktığımda farkı hissediyorum artık.
benim pazar günü bitio 21.kaydirigubbakcemile2

ne yalaln söyleyim dün gittim gittim geldim! of kim yapcak modundaydım. neyse sonra zorla kaldırdım kendimi ve yaptım!
hele o son pelvis hareketleri ne işe yarıyor bilmiyorum ama canım yanıyor yaw. birde dizlerim acıyor. ya ben zaten bir süre sonra yapamıyorum!

21günü bitirmek muhteşem olmalı! tebrik ederim!

şimdi sen süper seriye mi geççen yoksa buna devam mı etcen?

bir soru daha?

ya 48 saatten fazla ara vermeciz, yoksa baştan saymayamı başlıcaz? dmi?

ay bir şey daha:

ben bir de bundan öncce 2 millik yürüme porgramını yapıyorum! o zaten acaip terletiyor, gerçi az yani 3,2km. ama tempolu bir yürüyüş ve hatta azıcık aerobik gibi de. onu yapıp üstüne de bunu yapınca, bir süre dağılıyorum resmen!

ama ben 63-62 aralığındayım yani kilo vermem gerek. o yüzden yürümek zorundayım. bu da kasları inceltip sıkılaştırıyor resmen; yani ikisi kesinlikle doğru bileşim. arada bir de ağırlık çalışırsam tam olcak? bir yere nivea body filan koysam?

ama vakit yok!

bakalım?

psiqo ban yollasan adresi.. gerçekten merak ettim şimdi...

ben de diyetteyim sıkılaşmam lazım...

hadi lütfen sen yarın bitriyorsun herhalde.. merakla sonucu bekliyorum.....

ay ben az önce yaptım egzersizlerimi!

bu sefer yürüme programı yapmaıdm. gündüz 40 dakka kadar güneşte yürümek zorunda kaldım da.. dedim bunu ona sayayım. ve ilginç bir gözlemim var. ben bu calleni yaparken hiç terlemiyordum. çünkü hani yürüme programında acaip ter atıyordum. bunda terleme olmuyordu.

fakat direkt bunu yapınca harbiden terliyosun da? ilginç geldi bana!

benim 3üncü gün yani 3/21 daha çokkk yolum var. bakalım hayırlısı. bari işe yarasa, başka birşey demiyorum!

kızlar ben geldimm.dün yapamadım.çok yorgun ve hastayım.biraz aksıcak gibi ama.tekrar başlarım sorun etmiyorum.
58 kiloya düştüm.bi haylide incelmem var.yanlarım falan eskiye nazaran gitti.göbek hiç yok sayılır.

arkadaşlar günaydın...
bilgisayardan ben indiremiyorum...Niye acaba...Yaarrrdddıııımmmmm lütfen....

canım hem geçmiş olsun

hem tebrik ederim!

aman dikkat et kendine.

arkadaşlar günaydın...
bilgisayardan ben indiremiyorum...Niye acaba...Yaarrrdddıııımmmmm lütfen....

canım bende günlerce uğraştım ama sonunda gom player programını indirdikten sonra başardım,dene istersen,çünkü bu progrramın açamaadığı video yok...:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…