- 27 Mayıs 2008
- 1.906
- 2
- 41
Kızlar banada atarmısınız nereden indirdiğinizi hemen cdye atıp başlayayım istiyorum.Pilates gibi ek top mop gerekiyormu buna?
bacağını koyabileceğin bi masadan başka bişey gerekmiyo canım
özeline atarım adresleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar banada atarmısınız nereden indirdiğinizi hemen cdye atıp başlayayım istiyorum.Pilates gibi ek top mop gerekiyormu buna?
ilk başta oyle geliyo canım
ben mesela hala çok hareketi kuralına göre yapamıyorum callan ablamız zamanla açılıcak ve yapıcaksınız diyo :smiley-cool:
basen kalça problemim var 20 yıla yakındırda bu callan abla bu işi yapıyo bence güvenmemek elde değil opuyorumnanaktan
İniyor yarın başlayacağım kesin mekik çekiyordum ebru ilede pilates yapıyordum ama top lastik ıvır kıvır yok almadım birtürlü elim gitmedi böylesi daha güzel olacak birde terlemek istiyorum ben ondan terliyorum yazmışsınız iki kere hoşuma gitti sonuç yarın gelecek sürekli takipteyim akadaşlar...
canım kitabını okumuştum ve Callan ablamız hamileliğin 4. ayından sonrada haraketlerin hafif bir şekilde yapılmasını tavsiye ediyor. Böylelikle doğum daha kolay oluyormuş
buarada bugun itibariyle 4/21 im
yarım saat yürüdükten sonra yapması daha kolay arkadaşlar
e süpermiş ozamann..ufak ufak kasmadan yapabilirim osaman..bi an önce indiriym..tekrar mersii opuyorumnanaktan
allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım
bak kitapta yazan bu
(direk kitaptan jpg yaptım)
ben ölçüleri ilk gün yazmıştım bir kenara ama kalçayı yazmamışım
bacak:58
bel : 77
göbek : 90
Kızlar birde dışarı çıkıp yürüyemiyenler için Walk At Home videoları
Bugün 3 mil olanı indirip denedim , su içinde kaldım vala birde çok eğlenceli insanın keyfini yerine getiriyo
ayy onu da indiriyim ben o zamaann.. hanımlar bildiğiniz böyle egzersizler varsa söleyin indirelim biz de yapalım. teşekkürler pearl :lepi:
kızlar yaa callanectics egzersizlerini bnde indirdim ama ekran kapkara ve yabancı dil,1 haftadır kıvranıyorum ama beceremedim düzeltmeyi, bana yardımcı olun ne olur,Çok üzgünüm çoook