Callanetics Egzersizleri

ıniyor yarın başlayacağım kesin mekik çekiyordum ebru ilede pilates yapıyordum ama top lastik ıvır kıvır yok almadım birtürlü elim gitmedi böylesi daha güzel olacak birde terlemek istiyorum ben ondan terliyorum yazmışsınız iki kere hoşuma gitti sonuç yarın gelecek sürekli takipteyim akadaşlar...

sağol cevabın için canım..bende alt yazısı yok dediğini anlamıyorum aplamızın..
ama kadın çubuk gibi kalmış ..

deniyeyim bir daha bakalım ..

bütün kasları ayrı ayrı çalıştırıyosun canım bu callaneticsle
acayip terlettiği doğru birde yaptıktan sonra bütün kasların zangır zangır titriyo :smiley-cool:

e süpermiş ozamann..ufak ufak kasmadan yapabilirim osaman..bi an önce indiriym..tekrar mersii opuyorumnanaktan

kızlar şenlenmiş burası psigocum harika gidiyosun keşke başlayanlar başlangıç ölçülerini yazıp bitincede ölçüleri karşılaştırır ve ne kadar işe yaradığını burdaki diğer arkadaşlar görmüş olurdu ben yarın tekrar başlıyorum bu ara kızımın okulunun bitiş faaliyetleri yüzünden yorgundum ama bu akşam başlıyorum kesin

allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım

bak kitapta yazan bu
(direk kitaptan jpg yaptım)

saol cicimmm inşallahh..2 gün önce kontrolüm wardı sorardım gidincek..neyse bidahakine sorarım mutlaka..ben burayı düzenli takip ediyorum..bi arkadaş ta yazmış ya demin,düzenli yapanlar ölçülerinizide yazarsanız program öncesi we sonrası daha motiwe edici olur..gaza geliris bizde:)))))

ben başlamadan önce bel kalça ve bacak ölçülerimi almıştım ama evde yazdığım notlar
akşama yazarım buraya ölçüleri

Akşam bende yazarım ölçülerimi yarın beraber takip ederizdeğişiklikleri :)

kızlar ben ölçüleri 6 günden 6 güne alıom.ilk 6 gün bitiminde almıştım.
şimdi 12 gün bitiminde alcam.bugün 9. gün

ben ölçüleri ilk gün yazmıştım bir kenara ama kalçayı yazmamışım

bacak:58
bel : 77
göbek : 90

Kızlar birde dışarı çıkıp yürüyemiyenler için Walk At Home videoları
Bugün 3 mil olanı indirip denedim , su içinde kaldım vala birde çok eğlenceli insanın keyfini yerine getiriyo

ayy onu da indiriyim ben o zamaann.. hanımlar bildiğiniz böyle egzersizler varsa söleyin indirelim biz de yapalım. teşekkürler pearl :lepi:

kızlar yaa callanectics egzersizlerini bnde indirdim ama ekran kapkara ve yabancı dil,1 haftadır kıvranıyorum ama beceremedim düzeltmeyi, bana yardımcı olun ne olur,Çok üzgünüm çoook

ayy onu da indiriyim ben o zamaann.. hanımlar bildiğiniz böyle egzersizler varsa söleyin indirelim biz de yapalım. teşekkürler pearl :lepi:

Rica ederim canım a.s.
Ben bu leslie ablamıda çok sevdim dün akşam birde express 4 milli indirdim 3 millin aynısı fakat zamanı daha fazla
Yine yeni birşey duyarda denersem haber veririm kızlar

kızlar yaa callanectics egzersizlerini bnde indirdim ama ekran kapkara ve yabancı dil,1 haftadır kıvranıyorum ama beceremedim düzeltmeyi, bana yardımcı olun ne olur,Çok üzgünüm çoook

Canım videoyu ve alt yazıyı yanı klasöre at
Ondan sonra ikisininde adı aynı yap

örn:
callan.srt (bu alt yazı)
callan.mp4 veya callan.avi

ondan sonra videoyu gom playerda veya vlc playerda aç

gom playerin yoksa googlede arattır bedava yükleniyo internette
gom playerde açarkende uyarı veriyosa (muhakkak bir codec uyarısı verir) otomatik codec yükleme çıkar karşına evet dersen yüklenir ve açılır

birde vlc player var
onuda googleden aratıp indirebillirsin oda bedeva
yükledikten sonra videoya direk tıkladığında açılır.
Vlc player pek codec istemez

Kolay gelsin a.s.

+

Kızlar dün akşam itibariyle 6/21 oldu benim
Bugün dinlenme günüm fakat leslie ablamla çalışıcam 4 milli

günaydın canlar.
9/21 bitti
bu egsersiz bazen iflahımı kesio:)ter içinde kalıom:)hele bacak hareketleri varya iki kere 100 yaptığımız masaya tutanarak.ikinciyi nasıl bitiriom titreye titreye:)
ilk başlarda sanki kasların hepsi çalıştığından biraz şişkinlk oldu gibi ama 10 gün sorayı bekliom

ya arkadaşalar nerden indiriyoruz yardımcı olun kaç kişi sormuş ama neden yardımcı olmuyorsunuz ltf adresi söyleyin bizde indirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…