Gayet iyi görünüyorsun... Hedef?Eki Görüntüle 1627747 Eki Görüntüle 1627748 Eki Görüntüle 1627749 ben 4 haftalik sonucumu paylasayim. Bir miktar sıkılasma oldu ve alt bacağa da etkisi var belki baska sonuc alanlar da paylasir birbirimize devam etmek icin heves olur
kilo verme hedefim yok, ölçü olarak da. Hedefim sıkılasmak yani hareketleri daha rahat yapamana kadar devam edip super e gecmeyi düşünüyorum.Gayet iyi görünüyorsun... Hedef?
Öyleyse call bunun için doğru seçim. Devam...kilo verme hedefim yok, ölçü olarak da. Hedefim sıkılasmak yani hareketleri daha rahat yapamana kadar devam edip super e gecmeyi düşünüyorum.
Slm cnm
Merhaba... Bende tam burayi canlandirmayi düşünüyordum. :))Mrb, burası sessizleşmiş ama okuduğum kadarı ile bu egzersizlerin başarı öyküsü epey etkileyici. Benimle birlikte başlayacak olan var mı? 10 gün sonra kardeşimin düğünü var bu süre içinde hızlı incelmeye ihtiyacım var.
pinky banada atarmısın..fatih--ilter@hotmail.com
Merhabaa, bu egzersizi çok duydum başlamak istiyorum fakat şöyle ki üst bacaklarım kalın ve kilo orada birikmiş durumda. Bu egzersizse inceltmektense sıkılaştırıyor gibi görünüyor. Futbolcu gibi olmasın sonra bacaklarım
Sıkılasiyor. Bununla beraber ölçülerde de etkili oluyor tabi... :)
Merhaba... :) Veremezsin çünkü call yağlara yönelik değil kaslara yönelik bi egzersiz çeşidi.Merhaba :)
Ben de uzun zaman aradan sonra 3 gün aralıksız yaptım ama yine bıraktım, bugün yeniden başlamayı düşünüyorum. 2-3 kilo kadar versem şahane olur, düzenli yaparsam verir miyim sadece callanla sence :) Zaten abartılı yemiyorum ama akşamları mutlaka az da olsa yiyorum.
Özelden bana da link atarsanız çok sevinirim