- 13 Ağustos 2009
- 141
- 74
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canimm basenler ne alemde :)40 dakıka orta tempo yuruyus yaptım 30 dakıkada dusuk sevıyede orta hızda bısıklet cevırdım sonra 14. gun callanımı yaptım sımdıde elımde bı kupa dolusu yesıl var ve onu ıcıyorum artık bu kadar seye erımezse bu basen bu bacak dahada erımez kabullenıp totomla mutlu mesut yasamayı ogrenmem lazım :)
canim call a devam ettin mi sonratesekkür ederim canimm
birakmak asla yok artik. ilk defa bu kadar kisa zamanda böyle net sonuçlar görmüsüm birakirmiyim.
daha da ilerletmek istiyorum. süper call, evolution hepsinin hakkindan gelicem
gaza geldim
burdan baslamak isteyip motivasyon bulamayanlara sesleniyorum..
kendinize ve bedeninize yapabileceginiz en buyuk iyiliktir callenetics.
lutfen kendini seven hanimlar, 24 saatinizden yalnizca 1 saatini kendinize ayirin pisman olmayacaksiniz
ben başlamadan önce bel kalça ve bacak ölçülerimi almıştım ama evde yazdığım notlar
akşama yazarım buraya ölçüleri
canim allah bagislasin :)) eski sayfalari okuyodum da merak ettim devam ediyomusun memnun kaldın mi diye
Senin durumun özel, kullandığın ilaçların da etkisi çok. Callan egzersizleri inceltir ama 15 gün içinde kendisini gösterir mi bilmiyorum. Yanına pilates gibi egzersizler de ekle istersen?Merhaba kızlar. Bana videoları atabilecek birisi var mı acaba? Çok mutlu olurum.
tugbabekmez252@gmail.com
57 kiloyken aldığım 38 beden abiye elbisemi şu an giyemiyorum. 15 günde incelebilir miyim bu egzersizlerle? 60 kilo iken elbisem oluyordu, ne olduysa zaten son 2 haftada oldu. 63 kiloyum ancak vücudum şiş, 1 hafta önce aldığım kortizonlu serumların etkisi de var sanırım. Haftada 4 gün fitnessa gidiyorum şu an diyetisyenimin daha önce verdiği detoks diyeti uyguluyorum, daha önce 3 günde 2 kilo vermiştim yağdan. En az 2 bardak yeşil çay içmeme rağmen bu sefer kilom değişmemiş gibi. Günde 4 litreden fazla su içiyorum. Callanetics e başlarsam 2 haftada incelebilir miyim sizce?
4 Litre su fazla değil mi? Yanında çeşitli sıvılarda tüketiyorsun üstelik... Ciddi sağlık sorunları yaratır. Hatta öldürür. Bi kaç hafta önce Hindistan da bir kadın kilo vermek için günde litrelerce su tükettiğinden beyninde hasar oluştu ve öldü. Yani korkutmakta istemem ama azaltmaya çalış derim. Her şeyin fazlası zarar.Merhaba kızlar. Bana videoları atabilecek birisi var mı acaba? Çok mutlu olurum.
tugbabekmez252@gmail.com
57 kiloyken aldığım 38 beden abiye elbisemi şu an giyemiyorum. 15 günde incelebilir miyim bu egzersizlerle? 60 kilo iken elbisem oluyordu, ne olduysa zaten son 2 haftada oldu. 63 kiloyum ancak vücudum şiş, 1 hafta önce aldığım kortizonlu serumların etkisi de var sanırım. Haftada 4 gün fitnessa gidiyorum şu an diyetisyenimin daha önce verdiği detoks diyeti uyguluyorum, daha önce 3 günde 2 kilo vermiştim yağdan. En az 2 bardak yeşil çay içmeme rağmen bu sefer kilom değişmemiş gibi. Günde 4 litreden fazla su içiyorum. Callanetics e başlarsam 2 haftada incelebilir miyim sizce?
6 günde detoks diyet ve sporla 61 oldum. Astım ilaçları ve antidepresan yüzünden de oluyor sanırım. Midem de rahatsız reflü ve ülser var. Çok şükür elbiseye girebildim. 10 günüm var 1-2 kilo verirsem sorun kalmayacak.Senin durumun özel, kullandığın ilaçların da etkisi çok. Callan egzersizleri inceltir ama 15 gün içinde kendisini gösterir mi bilmiyorum. Yanına pilates gibi egzersizler de ekle istersen?
Suyu zorlama değil de istediğim için içiyorum. Mesela dün sadece sporda 2 saatte 2.5 litre içtim. Gün boyu 4ü geçti. Ama bugün 2.5 olmuştur. Verdiğiniz örnek korkuttu Ama zorlamayla içmediğimi belirteyim tekrar. Çok fazla susayan bir insanım. Yazları dışarı çıkarken büyük çantayla 2 litre su taşıdığım oluyor ve yetmiyor.4 Litre su fazla değil mi? Yanında çeşitli sıvılarda tüketiyorsun üstelik... Ciddi sağlık sorunları yaratır. Hatta öldürür. Bi kaç hafta önce Hindistan da bir kadın kilo vermek için günde litrelerce su tükettiğinden beyninde hasar oluştu ve öldü. Yani korkutmakta istemem ama azaltmaya çalış derim. Her şeyin fazlası zarar.
15 günlük call a gelince 15 günde değişimi fark edebilirsin... Kişiden kişiye de değişir tabi... Senin durumun biraz farklı tabi denemeden de bilemezsin...
Anliyorum. Zor olacak ama azaltmakta yarar var. Bi anda degil elbette oylesi epey zorlar. İşe su haricinde tukettiginiz sivilarla başlayabilirsiniz. Bu arada ne kadar zamandır bu böyle?Suyu zorlama değil de istediğim için içiyorum. Mesela dün sadece sporda 2 saatte 2.5 litre içtim. Gün boyu 4ü geçti. Ama bugün 2.5 olmuştur. Verdiğiniz örnek korkuttu Ama zorlamayla içmediğimi belirteyim tekrar. Çok fazla susayan bir insanım. Yazları dışarı çıkarken büyük çantayla 2 litre su taşıdığım oluyor ve yetmiyor.
Diyetisyeninizle konustunuz mu bu konuyu? Bir danisin derim.Çocukluğumdan beri böyle. Korkmaya başladım 5 litreden fazlasının zararlı olduğunu okumuştum da 4tw sıkıntı olması kötü :/ Zaten başkası olsa bu kadar su ile tığ gibi olurdu
Hiç konuşmadım. Teşekkür ederim cevaplarınız için.Diyetisyeninizle konustunuz mu bu konuyu? Bir danisin derim.
Rica ederim.Hiç konuşmadım. Teşekkür ederim cevaplarınız için.