- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 44
Hayır mail adresime gönderirseniz deneyeceğim sıkılaşmam gerekli kilo veriyorum ama sıkılaşma yok sonmuş gibiyimBu aralar yapan var mı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır mail adresime gönderirseniz deneyeceğim sıkılaşmam gerekli kilo veriyorum ama sıkılaşma yok sonmuş gibiyimBu aralar yapan var mı :)
Merhaba... :) Veremezsin çünkü call yağlara yönelik değil kaslara yönelik bi egzersiz çeşidi.
Sadece call yaparak kilo vermeden vermiş gibi fit olursun... Call+diyet ile bu sureci dahada hızlandırmış olursun...
Ara vermeden 21 saat kadar yap derim. Faydasını mutlaka göreceksin... Tabi nefes ve pozisyonu birebir uygulamalısin.
merhaba ben de 6 yıldır call yapıyorum.
diyetsiz pek işe yaramıyor ama diyetle de muhteşem sonuç verir kendisi.:))
en fazla şimdiye kadar bir ay yapmadım.Şu 2-3 kilo fazla hep başına dert olur ya hani :) karikatürü bile var, kadın ölüm döşeğinde ama 5 kilo fazlam var diyor
Diyet yapmazken de toparlıyor. Sen sürekli yapıyor musun?
en fazla şimdiye kadar bir ay yapmadım.
ama sürekli yapmaya çalışıyorum.
ben artık kilodan ziyade şekillendirmesine bayılıyorum.:)
6 yıldır nasıl bir uygulamayla devamlı yapıyorsunuz?merhaba ben de 6 yıldır call yapıyorum.
diyetsiz pek işe yaramıyor ama diyetle de muhteşem sonuç verir kendisi.:))
baacaklarinizi inceltti mi acabaen fazla şimdiye kadar bir ay yapmadım.
ama sürekli yapmaya çalışıyorum.
ben artık kilodan ziyade şekillendirmesine bayılıyorum.:)
tabi ki hem de nasıl.baacaklarinizi inceltti mi acaba
hemen hemen her gün yapmaya çalışıyorum.6 yıldır nasıl bir uygulamayla devamlı yapıyorsunuz?
ben yaklaşık 2012 yılından beri yapmaya calisiyorum yazları 3 ay boyunca yapardım sonra salardım kasım gibi tekrar baslardım vs...
peki kalca ??tabi ki hem de nasıl.
Ölçüler nasıl?ben callda en cok bacakları sekillendirmesine bayılıyorum en sevdiğim yanı.
bugun baktım yaklasık 25 gündür yapıyorum ara verip tekrar baslamayı dusunuyorum
süper.en çok kalçayı toparlasın diye yapıyorum.peki kalca ??
supermis canim peki surekli yapista etkisini yitirmiyor mu bayadir yapiyormussunsüper.en çok kalçayı toparlasın diye yapıyorum.
bacaklar da çok çok etkili.
omuzlar,boyun,sırt,kollar her yeri şekillendiriyor.
hayır zaten kilo almaya müsait bir bedenin olunca onu toparlamaya devam ediyorsun.supermis canim peki surekli yapista etkisini yitirmiyor mu bayadir yapiyormussun
belim 69du en son kalca 95 :)Ölçüler nasıl?