bacak yapacagim sadece ilk 4 harekeeti kastettim.bilemiyorum bazilari kalcayi duzlestiriyo diyo siz boyle bir sey gozlemlediniz mi? ayrica yarin baslayalim diyorum siz olcu aldiniz mi onceki yapisinizda kalcadan kac cm inceldinizTamamen es geçmek iyi olmaz diye düşünüyorum canım çünkü gögüs sırt bacak hepsine az da olsa etkisi var bence. 4 hareket 400 defa oluyor biz 25×4 yapsak 100 defa olsa sonraki zamanlarda arttırma yöntemini uygularız
nereyi nasil olctugunu paylasirsan ben de ollcu alirim canim.olculerini aldiysan paylasAlmıştım ama şimdi nerde bilmiyorum baya şekillenmişti vücudum toplam kaç gün yaptığımı tam bilmiyorum ama 10 günde büyük gelişme olmuştu. O zaman fazla kilom yoktu. Şuan fazlalıklar var geç olabilir belki ama faydası güzel olur inş.
Şimdi sadece bacak hareketi mi yapacaksın anlayamadım. Bugün ölçüleri alalım yapalım hadi hatta ben şimdi gidip ölçü alıyorum
canim callaneticse devam mibirtanesin...süpersin valla. Sayende başladım. Evet vazgeçme benden :) bende senden ve callan dan vazgeçmiycem :)))
sen ne kadar süre sonra farkı farkettin kuzucum ...
canim 3/21 :)) sen naptinnKalçayı basenimin en kalın yerine denk getiriyorum canım
Sonuçlara sevindim. :) Ölçülerini aldın mı?Bu arada selülite olanlar kesin yapsın hepsi geçti
oo super ben de 9. gunumdeyim hemen etki gormek istiyorum yaa basen var ben de baldirlarim da xok geniş oralara etki etti miBu arada selülite olanlar kesin yapsın hepsi geçti
Sonuçlara sevindim. :) Ölçülerini aldın mı?[/QUOTE
almadım Ölçü ama inanılmaz fark var bacaklarım karnım sırtım kızkardeşin eşim farkettiSonuçlara sevindim. :) Ölçülerini aldın mı?
Benim her bölgem etki gösterdi kollarım sadece çok değil limonlu su içiyorum aynı zamandaoo super ben de 9. gunumdeyim hemen etki gormek istiyorum yaa basen var ben de baldirlarim da xok geniş oralara etki etti mi