- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.125
- 798
güzel hareketler ama bunlarda call gibi sıkıştırmaya ve şekillendirmeye yönelik şeyler. sizin ihtiyacınız kilo vermek değil miydi? bence bunun yerine 10-15dklık HIIT cardio yapsanız daha hızlı ilerlersiniz. mesela şunun gibi Zuzka Light's channel - YouTube
bunlar ağır gelirse şu da eğlenceli ve hafif bişey 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube ama bunu diğer videolarla harmanlayıp 30dk yapmak lazım ki cardio olsun. tabii öncesinde mutlaka ısınmada yapılmalı..
kızlar bu sabah 5//21 yaptım
bu bana lazımmmtesekkürler nnnyyy tiffany 'i yapıyorum gercekten eglenceli. diger videoları ile birlikte. dans eder gibi geliyo sıkılmadan yapabiliyorum ama ter su icinde bıraktırıyor
güzel hareketler ama bunlarda call gibi sıkıştırmaya ve şekillendirmeye yönelik şeyler. sizin ihtiyacınız kilo vermek değil miydi? bence bunun yerine 10-15dklık HIIT cardio yapsanız daha hızlı ilerlersiniz. mesela şunun gibi Zuzka Light's channel - YouTube
bunlar ağır gelirse şu da eğlenceli ve hafif bişey 10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube ama bunu diğer videolarla harmanlayıp 30dk yapmak lazım ki cardio olsun. tabii öncesinde mutlaka ısınmada yapılmalı..
Ben 53 kiloyum ama kilo dengesiz dağılmış vücuduma :) Üst bedenim neredeyse xs. 50 olmak istiyorum ama kilo verirsem üstten gidecek biliyorumBölgesel bir şeyler yapmam lazım cardio tüm vücudu çalıştırıyor.
cardio yağı yakıyor yağ nerde toplanmışsa ordan yakar ama 53 zaten düşük bir kilo benim genç kızlık kilom
ben bı 38 olsam ahh ahhh:) bende 40 bedendeyım suan belkı bıraz bol gelıyodur 38 tam oturuyo ama rahat hareket edemıyorum kılomda 60 belkıı okadarda yokumdur bayadır tartılmıyorm bı kac kılo daha verıcem ama 55 den daha az olmak ıstemıyorum benımde üst beden s beden falan hatta xs olan gıysılerımde var ust guzel ama bu alt ıste bu bacaklar bozuyo herseyı ne kadar kılo verırsem vereyım ne kadar ıncelırsem ınceleyım bacaklarım basenım yuzunden hep bı kılolu hıssedıyorum kendımıneyse hıc gırmım bu konulra sımdı dertlıyım ya yaz yaz bıtmez kızlar :) super callanı ındırdım bugun dınlenme gunum ama fıttnesım var bugun yemegıde kacırdım zaten bıraz gıdıp sıkı bı ter atayım yarın aksamda supere gecıyorum ınsallah bıraz ızledım vıdeoyu bacak hareketlerı daha agırlıklı surelerde uzamıs gercekten super yanı :) vıdeoda izlerken anlıyamam zorlanırım dıyodum ama dusundugum gıbı olmadı 10 yas gencles vıdeosunda olayı çözünce takılmadım bunda :)
Basenlerim olmasa kilomdan memnunum canım ama xs üstümden ince belimden dolayı inanılmaz göze batıyorlar. Bir ara 38i zorluyordum. Şimdi 38 ama 36 yapmam lazım bir orantı olması içinNe yapacağımı şaşırdım
Tiffanyi deneyeyim dedim. Çok eğlenceli görünüyordu :) Senin verdiğin linktekini yaptım. Terlemedim bile :/ Bir de bu video daha çok bel için.
Sonra baktım başka nasıl videoları var diye şunu yaptım Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube
Videolar çok kısa olduğundan bu da yetmedi şunu da yaptım 10 Minute Beautiful Booty Workout with Tiffany Rothe - YouTube
Üçüncüyü yaparken kalçamın yandığını hissetmeye başladım. İçlerinde en etkilisi o olduğundan galiba :) Daha devam ederdim ama zorlamak istemedim :)
Sonra da callen yapıp bitirdim. (13.saat) Belki bu şekilde yapabilirim artık. Hem sıkılmam.
ben bı 38 olsam ahh ahhh:) bende 40 bedendeyım suan belkı bıraz bol gelıyodur 38 tam oturuyo ama rahat hareket edemıyorum kılomda 60 belkıı okadarda yokumdur bayadır tartılmıyorm bı kac kılo daha verıcem ama 55 den daha az olmak ıstemıyorum benımde üst beden s beden falan hatta xs olan gıysılerımde var ust guzel ama bu alt ıste bu bacaklar bozuyo herseyı ne kadar kılo verırsem vereyım ne kadar ıncelırsem ınceleyım bacaklarım basenım yuzunden hep bı kılolu hıssedıyorum kendımıneyse hıc gırmım bu konulra sımdı dertlıyım ya yaz yaz bıtmez kızlar :) super callanı ındırdım bugun dınlenme gunum ama fıttnesım var bugun yemegıde kacırdım zaten bıraz gıdıp sıkı bı ter atayım yarın aksamda supere gecıyorum ınsallah bıraz ızledım vıdeoyu bacak hareketlerı daha agırlıklı surelerde uzamıs gercekten super yanı :) vıdeoda izlerken anlıyamam zorlanırım dıyodum ama dusundugum gıbı olmadı 10 yas gencles vıdeosunda olayı çözünce takılmadım bunda :)
merhaba ben uzun zamandır gıremiyordum, sevindim sorunu halletmis olmana.cokcok tsk ederim cnm en sonunda oldu
digerinde 4 gün yaptim bu gunde artik buna basliyorum
yardim ettigin icin cok saol
o fotoları bana da yollama imkanı var mı acaba, bazı hareketleri kontrol etmek istiyorum.windows movie maker kullanabilirsin.
bende çok gereksiz bulmuştum videonun bazı kısımlarını ve 5-6 gün izledim sonra fotoğraf haline getirdim her hareketin görüntüsünü.iphone'a attım ordan bakarak yaptım daha kolay ezberledim hem hareketleri.istersen fotoları mail atarım sana da.
Merhaba arkadaşlar, ben callanetics yapmaya başladığımda büyük bi hevesle yapıyodum egzersizleri. Ama sonra bi kere 3 gün, şimdi de 2 gün ara verdim.
Acaba en baştan mı başlasam yoksa yine kaldığım günden devam mı etsem bilemedim :/
Ne zamandır yapıyorsun? 2 gün çok değil ama bence baştan başla ve bir daha bırakma
Bugün 6. oldu ama bu kadar kısa sürede bile çok ara vermiş oldum sanki. Baştan yapayım madem. Bir de bu 10 saatte 10 yaş gençleş kaç gün kadar yapılıyor?
Belli bir sayı yok. Kendine göre ayarlayacaksın onu. 3 hafta yapan var, 1 ay yapan var. Senin hedefine bağlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?