Ağırlık çalışmadıkça kolay kolay kas olmaz diye biliyorum canım ama zaten bir sürü şey yapıyorsun. O da eksik olsun :)
Yengen dediğine göre fark ediliyor artık demek ki. Çok sevindim senin için. Bırakmak yok devaam :)
Bu arada dün ben de pantolonumu yukarı çekiştirdiğimi fark ettim :) Bırakmayacağım :)
Rica ederim canım. Bugün yarın ben de reglimi bekliyorum :/ Neyse ki ağrım olmuyor benim. Sadece adet öncesi iştahım çok açılıyor. Ağrısa daha mı iyi ne
buseancım o dediğin 18 dk .videoyu indirdim. bende call dan sonra yapacagım bu aksam.zevkli gözüküyor.tesekkür ederim
brezil butt u inceleyemedim henüz
Ben de dün baştan savma yaptım. :/ Böyle yaptıkça da iyice soğuyorum. Bakalım bugün eksiksiz yapmaya çalışacağm. Bu arada bugün 10. saatim.
Ben de uzun zamandır yazmıyordum. Bugün 45 nciyi yapacağım, ama artık bundan sonra saymayı bırakacağım herhalde. Geçen gün akşam kendimi çok yorgun hissettim ve yapmadım, ama içim rahat etmedi ve gece 23.30 gibi kalkıp yaptım hareketleri, ya bu hareketler gerçekten de bağımlılık yapıyor, yapmayınca insan kendini suçlu gibi hissediyor gerçekten. Bu arada yazmadığım dönemde yeni arkadaşlar katılmış aramıza, başarılar arkadaşlar...
evet fark edılıyo demekkı sok oldum falan dedı :) ozellıkle bır suredır gorusmedıgım bı arkadsım ne zamandır gorusmuyoruz ona callan yapdıgımı soyledım anlattım falan 21. gun yada daha sonra ıste ama once degıl gorusucez dıye anlasttık bakalım oda fark edıcek mı :) aynen katılıyorum bırakmak yok yola devam :)
busean linke baktım ama o butt beni asarben call ver mari winsor ve mekik+ stepper ile devam etme kararı aldım
Evet canım beni de aşıyor :) Tek başına yapmak lazım o programı. Callenı bırakmak da istemiyorum. En iyisi winsoru eklemek. Bu şekilde bir aya tamamlayıp süpere ya da evoya geçmeyi düşünüyorum.
winsor dediğiniz plates değil mi? hangi videosunu yapıyorsunuz ki?
17. saatte tamamdır yarın dınlenme :) alıştım ıyıce galıba hareketlere artık süpere gecme vaktı geldı bence :) hareketlerı yapıyorum son sayılarına dogru tam yanmalrı hıssetmeye baslıyorum kı sayıyı tamalamıs oluyorum zaten 21 de bısey kalmadı gercı vıdeoları ındırıyorum suan ınsallah acmayı basarabılırsem pazar gunu supere gecmek ıstıyorum zamanıdır dımı artık kızlar :)
Hareketleri tamamıyla yapıyorsan ve alıştıysan bence de geç... :)
Karın egzersizlerini 100' de bırakıyorum mesela ben... Yani ilk aşamayı yapıyorum sadece... :/ Bu gidişle vücudum 28 günden sonra hazır olur mu hiç sanmıyorum! :/
ben karın egzersızlerını yapmıyorum ılk bı kac gun yaptım hemen ınceldı zaten ınce dahada ıncelsın ıstemıyorum oyuzden orayı gecıyorum karın agzersızlerını yanı gerısınıde rahat yapıyorum tam yanmalar oluyo hareketın sonu gelmıs oluyo halbukı bence bıldıgım kadarıyla yanı yanmaları hıssedınce bıraz daha devam etmek daha ıyı yoksa tam calısmaya baslıyo kaslar ama bırakıyorum ınsallah vıdeoların ındırmesı bıtsın acılırsa pazar gunu baslıcam :) daha once bıle alısırsın bence 21 den fazla yapmayı dusunuyodum bende hatta daha oncekı sayfalardada yazmıstım 21 gecıcem galıba dıye ama baslamıs olsam bı kac gun oncesınden bıle supere hazırmısım bence senınde ole olucaktır alısmıcanı dusunuyo ınsan ama alısıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?