geçmiş olsun canım. yatmadan yapılan karın hareketi pek fazla yok, aklıma ilk gelen barfikse asılarak yapılanlar, iki bacağı düz uzat indir kaldır, callan teyzenin kitabın başında gösterdiği barfikse asılıp yaptığı aç kapa hareketi ama bunu yapmak için çok yi karın kası ve kol kası lazım yani başlangıç için pek uygun değil. iki koltuğun sırtını birbirine bakacak şekilde çevrip ellerinin üstünde yükselip, üst bedeni sabt tutarken bacaklarıı düz uzatıp indirip kaldırabilirsin.evet haklısın aslında bırazcık sıkılasınca ıstıyorum ama ben belımden daha dogrusu kuyruk sokunun oldugu yerden bırazcık yukarda ufak bı amelyat gecırdım ne zaman mekık hareketlerı yapsam yanı o amelyat yerının uzerıne bı baskı uglasam orası sısıyor acıyor bır hafta on gun yapıyosam sonra mecbur bırakıyorum soyle ayakta karın kaslarını calıstırıcak bıseyler olsaydı keske bı kere daha denıcem ama karın hareketlerını yıne sıserse yapamıcam zaten ınsallah sısımez ama bı kac kere denedım hep sısıtı belkı denk gelmıstır sısmesıne mekık harektlerı dıyerekten bı sans daha verıyoum kendıme :) bu arada aksam yuruyus ve bısıkletten sonra super callana gecıyorum ınsallah vıdeoyu bıraz ızledım ızlerken bıle rahatladım ınceldım sankı gercekten callan teyze super :)