Canım, bravo azmin için, 32. gündür yapıyorsun maşallah, sen anlat bakalım başlangıçtan itibaren ne fark var :))
serahnur gercekten supersın :)benımde bugun 4 gunum oldu ınsallah bırakmıcam ıstedıgım gıbı sonuc alana kadar bu arada sabahları callanetıcs yapıyorum ıkındıden sonrada spor kulubume gıdıp en az 1 saat kadar yuruyus ve bısıklet calısıyorum umarım bu sefer bacaklarımı ınceltıp toparlıybılırım :)
Sen de süpersin. Ben de callanetics'ten önce 2 ay kadar eliptik bisikletle çalıştım, ama hiç bir faydasını görmedim. Ama callana başladığımdan itibaren gözle görülür sonuçlar almaya başladım. Tek başına bu egzersizler işe yarıyor. Önemli olan devamını getirebilmek ve sabırlı olmak. Çok hızlı başlangıç yapmak ve birden bütün yaptığın sporları bırakmak değil de, tek bir egzersizle kendini de fazla yormadan azimle yola devam etmek gerekiyor diye düşünüyorum. Tabiiki bu benim naçizane fikrim. Çünkü ben henüz 32 gündür yapıyorum egzersizleri. Benden çoook uzun zaman önce başlayan deneyimli arkadaşlarımız var. Zaten bu egzersizleri anlamak, kavramak, vücudunu tanımak bayağı bir zaman alıyor. Onun için vakit, azim, sabır...netice.
Ben daha önce de yazmıştım. İlk zamanlarınız zorlanmanız doğal... Pelvis ve karın hareketerini ben de tamamlayamazdım. 6. günden sonra eksiksiz yapıyordum. Tabi arada bi 10-20 snlik dinleniyordum. Egzersizin sonlarına doğru mide bulantısı başlıyordu ben de... Egzersizden bi yarım saat sonra da devam ediyordu. Bel konusunda da doktorunuza danışın derim ve şimdilik çok yüklenmeyin...
İndirdim ama videolar o kadar eski ki
Nasıl yapıyorsunuz valla sıkılmadan
Bende yapmaya başladım ama belde 2 cm göbekten 3 cm gıtmış basenler aynen duruyo napıcaz onu anlamadım
21/7 yaptım
ahh sorma. bu yüzden basla bırak cok yaptım amaaaaaaaaaaa kısa sürede etkiyi görünce vazgecemedim tekrar basladım.
ilk zamanlar hareketlerin doğru yapılısını anlamak icin yazıları okuyarak yapıyordum. simdi sesi kısıyorum müzikle yapıyorum . hem daha kısa sürede yapıyorum hem de sıkılmıyorum
Ben de bırakacağımdan emin olduğum için hiç başlamadımAslında ilk indirdiğim egzersiz buydu. Uzun zamandır yüzüne bakmadım bilgisayarda. Sonra bir baktım bilgisayardan da silmişim. O kadar umudu kesmişim yani Ama senin yöntem iyiymiş. O şekilde deneyebilirim :)
Şimdi ben jillian'ın killer buns &thighs egzersizini yapıyorum. Benim de basen şikayetim var maalesefPopo ve kalça kısmının inceldiğini hissediyorum ama basen aynı şimdilik.
valla müzik cok ise yaradı bende yoksa bende o videodaki anlatım ve yavaslıkla yapamazdım
off o basenler gider mi yagerci ben bir ara sadece stepper ve doğru beslenme ile 2 beden inceldim ama basen tam anlamıyla gitmedi.genetik sanırım.
Kesinlikle genetik( Stepper bende de var ama bir kenarda duruyor :) Sonuç alana kadar sıkılıp bırakmıştım.
Bir ara 36 beden kotun içine girebiliyordum. Demek ki olmaz diye bir şey yok. Azimle devam etmek lazım. Bir de beslenmeye dikkat etmek tabi.
Ama onu yapamıyorum tatlı konusunda durduramıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?